Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Buvom labai apsirgę visi paeliui nuo gruodžio vidurio, grynai kas keturias dienas. Martynas vienintelis atsilaikė tik su vienadieniu gerklės skausmu. Aišku šventės, baliai festivaliai, kurie šiandien jau baiginėjasi, neskaitant kelių draugų gimtadienių.

Turiu nemažai užsakymų, užsivedė man tas "pončų biznis", tai dirbu labai.

Atsakyti
Ruste, oho, jau septyniolika bigsmile.gif Tavo vyrus ąžuolus su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš jau galvojau, kad tu dingus kažkur smile.gif
Atsakyti
Ruste, sveikinimai su bernaičių gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Ruste, oho, jau septyniolika bigsmile.gifTavo vyrus ąžuolus su gimtadieniu 4u.gif4u.gif4u.gif
Aš jau galvojau, kad tu dingus kažkur smile.gif

Dirbu labai, o kompiuteris atima laiką.

Šitą va gi pabaigiau, savaitgalį atvažiuoja pasiimti.1064e7aa6f7f24d851ce319626b51e47500.jpg

Atsakyti

Labas biskiuka prisijungiau. Veiklos daug via kazi kaip viska spet.....

Ruste dvynius su 17-niolika!!!!!

V-Rine nesigrauzk padarei gerai. Mano mama irgi gaili Rokucio bet sako negalejau ziuret kaip kamuojasi... 

Sponkuti palaikau tave ir sutinku  :console: 

Merfe aciu uz tapukus labai siltuciai ir smagus. Ale renka mano katu plaukus zodz papildomai dar siltinasi . Bet tai spalva. Kiba ekstrasense? Cia mano graziausia spalva 

Namiegat???? Mias tei ainam miagot

0b69e2d4779d.jpg139d56233f3f.jpg9ab6907b566a.jpg

Atsakyti

Kiek daug visko priplepėjot, nebespėju su jumis.

Gerai Erodė apšiltinta :lol:

Šponkiuk, ačiū už sostinės vaizdus, upė iš viso nuostabi.Man Zugiuko miegojimas nepatinka, labai nepatinka.Žinau sunku, bet ...

Rustės bernaičiams  tris kartus  g051.gif valio. Juk tu pati kaip mergiotė,o tokie vaikai dideli. Pončai labai,labai puikūs.

V-Rine  a020.gif, nebesigraužk, jūs priėmėt teisingiausią sprendimą.Visos bent kartą esame tai dariusios, visos žinom kokia po to savijauta, ir kiek tokių o jeigu,o gal.

Azu, jaučiu ruduliai pasiilgę šeimininkės, neatstoja nuo tavęs. O Merfė tikrai turi aiškiaregystės dovaną, man irgi taip pataikė su spalva.Tapkių spalva superinė.

Atsakyti

Erode, vakar tempa tam kartui numusem, su vaistais kaip sakei ir degtine ant nugaros tai iki 3 nakties miegojau. Dabar tempa pakyla - numusu... bet Numusu.... suprantu kad per diena nepraeis. Valgyt negaliu nieko, sultys sultys arbata arbata tulikas tu

ikas tulikas..... as gal pamirsus ta pojuti kaip kyla tempa, mane net krato ! O dar skambina is darbo visi reikalu koma! Gerai kad kolegos vyrai protingi... dar siandien guledama lovoj rinkimuos sudalyvavau.... vyras krizena ji guli, o gyvenimas uz ja verda :D  Gufa kartais ateina pagulet.... vakar blogai siandien blogai... nu gal ryt geriau bus....

Sponkiau imk 🤛🏻( zaibas jei ka) Ka cia bepridursi....

dvyniam skanaus torto ! 

Azu broliai saunuoliai ;)

Atsakyti

Labas  :4u: 

Apus, poryt bus geriau  :4u: 

Šponkiau, laikykitės  :4u: 

Erodės katinaičiai kaip keturi kukuliai  :wub: 

Rustės vyrus mūrus sveikinu su gimtadieniu.  :4u:  gražus ir, įtariu, skanus tortas.

Azu, o kaip broliai reaguoja į tavo sugrįžimą? Kaip tu pati jautiesi namie? Ar namai jau patapo ten? 

Grįžau po darbo- Ainu išsitaršiusi kaip Laimė į mane dėbso:

IMG_5810.jpg

O čia po sėkmingos medžioklės nukovus gerą nuolaidą, aš džiaugiuosi žiemine striuke, o Ainu mėgaujasi komfortabilia tara:

IMG_5816.jpg

To, kurs bandė pavogti Kalėdas, koja:

IMG_5818.jpg

Tuo tarpu kažkam kitam smagu, kad lauke niekas nebešaudo:

IMG_5808.jpg

Atsakyti

Aist norėjau rytoj...... :( 

Apsideciau tokiais grincais kaip Ainu aplink save :) Čijai nešalta?

Atsakyti

Rytoj dar ne. Poryt.  :P 

Ne, Čijai nešalta, ilgai gulėt neleidžiu, o aktyviai judant ( juolab, su liemene) nesušąla.

Erendiriuk, tu kur? Darbuose ar kaip tik atostogai?  :4u: 

Atsakyti
Jackau, kad ko nepamirst...

Labiausiai gaila Zugucio:(

Diinkos maziukas koks grazutis. Saunuole, sitaip akyte isgydyt wub.gif

Sponkucio vaizdai per langa wub.gif Begalo grazu...

Paskutine foto Giliuko...mmm... wub.gif wub.gif wub.gif

Ainu man dar labai patiko bigsmile.gif Grazuole mergina wub.gif

Ech, buc pamirsus - Erodes kompanija. Ale as galvojau, kad Kingas didesnis uz Tase. Taigi jie foto panasus bigsmile.gif

Lisitejos pavasarinis katinelis, tai geriausia atgaiva sielai wub.gif

Zodz, aciu, pasikroviau teigiamu emociju, suoliuoju toliau tvarkytis bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmiausia Rustės dvyniams sveikinimai 4u.gif ir labai gražus pončas 4u.gif
Šponkuti - apkabinu ir palaikau tave 4u.gif
Rine - 4u.gif laikykis. Daugumai iš mūsų yra tekę priimti sprendimą ir visuomet tas kirminas kirba, bet reikia vyti šalin tą kirminą - priėmei teisingą sprendimą, nes priimdami į savo namus gyvūną mes tampame atsakingi ir už to paskutinio sprendimo priėmimą 4u.gif 4u.gif Tiesiog laikykis 4u.gif
Erodė kokiais puikiais šildytuvais apsidėjusi biggrin.gif
Nikuna - jau tu visai ataskaitomis apsikasei 4u.gif
Diinka - džiugu kad ligoniukas sveiksta 4u.gif
Apusėli - tu irgi laikykis, jau tuoj pradės gerėti 4u.gif
Azu - vai kaip smagu matyti tavo brolius šaunuolius biggrin.gif
Ištaršyta šukuose Ainu tinka biggrin.gif nu Ainu aplamai viskas tinka wub.gif ir maišelis nuo striukės atrodo patogus ir tinkamas naudojimui biggrin.gif
Stilingoji Čija linksminasi lauke biggrin.gif
Aš irgi Erendiros pasigedau, kiba vėl kokion tranporto priemonėn "įsėdo" smile.gif
Atsakyti