Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos
Gražios nuotraukos snaigių wub.gif
Na, ar šiandien pasportavote?
Viens, du..viens, du...
vartotojo įkelta nuotrauka

O po to vandens procedūros

Atsakyti
Bela kaip visada "vsia v delach" biggrin.gif Kaip jūsų batonai laikosi? mirksiukas.gif

O jūs nebijot ant ežero čiuožti? Jis tikrai jau užšalęs? Aš tai bailė šiuo klausimu biggrin.gif
Vingio parke užliejo čiuožyklą. Nieks nebuvot? Aš tai moku ir mėgstu, reiks nueit pažiuožinėt matyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 09 sausio 2017 - 16:01
QUOTE(Daredi @ 2017 01 09, 16:00)

O jūs nebijot ant ežero čiuožti? Jis tikrai jau užšalęs? Aš tai bailė šiuo klausimu biggrin.gif

aš irgi apie tai pagalvojau...n ei pati lipčiau nei vaikų leisčiau.... baisi mirtis man atrodo tai šaltam vandeny....tfu tfu tfu....
Atsakyti

Mes  ant vietinio  karjero, žvejai jau išbandė...ledas storas :D 

Šponkuti, laikysiu kunščius

Bela sportininkė

Brukne, Zundyte, didelis jum MIAU :wub: 

Atsakyti

o aš darbe  šiandien su draugele (o gal draugeliu, niekaip neapsisprendžia) turėjau sunku savaitgalį, nuo penktadienio vaistus kas 2 val lašinau, net po kelis kart naktį kėliausi, jau norėjau į Vilnių pas Liną prašytis (Evaldas slidinėja matomai) bet vakar tfu tfu persilaužė, dabar sparčiai sveikstam. vakar atrodė jau taip (o prieš tai vietoj akies raudonos mėsos....) 

984ec67b054c327294baad2ba3b5b79d316.jpg

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 01 09, 16:00)
Bela kaip visada "vsia v delach" biggrin.gif  Kaip jūsų batonai laikosi? mirksiukas.gif

Kaip tik šiandien riestainį iš maišelio žvejojo biggrin.gif
Diinka, tau 4u.gif už kantrybę ir sveikatos lialkai 4u.gif
Atsakyti

Kaš čia per gėlė?

22817461e464e2354d48293dc43f7c48357.jpgVišai nekvepia!!! Rimtai!?

78169c31e9e25856c95d2a6019a2a32c287.jpgTai kaip Pupitai dovanot jei nekvepia?!

1815e316f43a7a7fd72d9e9a51e7d438881.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Matau, kad tema iš tiesų begalinė, vis dar nesibaigė bigsmile.gif
Diinkos ir Lapynos ledas nuostabus 4u.gif ačiū, kad pasidalinot tokia grožybe smile.gif
Mudvi su Busy - du kartus buvom čiuožykloje pačiužinėti, vaje kaip smagu buvo smile.gif pirmą dieną buvom nedrąsios, senokai ant pačiūžų stovėjom, užtat antrą dieną jau visai gerai varinėjom smile.gif
Šponkuti - laikau kumštus ir kad pirkėją gautumėt loftui ir kad pas šeimos gydytoją viskas gerai būtų 4u.gif
Rariuk, Zundyt - ačiū, reguliuosim tą spaudimą daba kai žinau kaip tai jaučiasi, neleisiu įsisiautėti smile.gif
Diinkos mažylei ar mažyliui sveikatos linkėjimai 4u.gif o Olė tai nereali 4u.gif
Bela sportuoja ir ruošiasi tolimesnei UABo veiklai biggrin.gif
O Kruopos prašom negailėti, ten mamkos dėžutė buvo, rainoji kaip visada visus mano daiktus nusavina, pati turi dvi puikias dėžes, kartono lapą ir didžiulį popierinį maišą nuo kraiko, kuris būtinai bent savaitę turi pagulėti, kad šeimininkė atsidžiaugtų ir ant jo atsigulėtų biggrin.gif
Giliukas kad susirūpinęs smile.gif
Rine - ištrinsiu kai kitą temą kursiu, o gal tik reikės pakeisti vardą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 09 sausio 2017 - 18:40

Diinka, smagu už katusėlio akyčių pažangą :4u: 

Ledas stoooras, patikėkit :rolleyes:  Kadangi skaidrus, tai galima pažiūrėti ties skilimo linijomis arba kur kokia šakelė įšalus - gražus sprindis storio. Ant tokio ir su mašinom galima važinėt.

Atsakyti

Na vieni yra šansų,  kad užsikabino ir gali norėti pirkri,  kiti tai tikrai ne.  Ryt dar dveji ateina apžiūrėti. Parduodam, apsisprendėm, kad norim į namą :) 

Pas gydytoją buvau,  išminkė pilvą,  ryt ryte einu kraujo priduoti. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ko taip pas mus tylu? Ar pramigot?

Po vakarykštės sunkios dienos, tik suskaičiau, sukomentuot nebebuvo parako.Giriu visas mergytes visus katinėlius ir katytes.

Diinkai tai :4u: ir pagarba dideliausia .

Sergantiems greito pasveikimo juos slaugantiems kantrybės :4u:

Šponkiuk, sėkmės jums pardavinėjant.

Atsakyti

Labas rytas

UAB "BelPedro" Lapių padalinio  veikla mūsų namuose tęsiasi:

52db3a03e4e9db4519b5840b936424de578.JPG

Atsakyti