O jūs nebijot ant ežero čiuožti? Jis tikrai jau užšalęs? Aš tai bailė šiuo klausimu
Vingio parke užliejo čiuožyklą. Nieks nebuvot? Aš tai moku ir mėgstu, reiks nueit pažiuožinėt matyt
O jūs nebijot ant ežero čiuožti? Jis tikrai jau užšalęs? Aš tai bailė šiuo klausimu
aš irgi apie tai pagalvojau...n ei pati lipčiau nei vaikų leisčiau.... baisi mirtis man atrodo tai šaltam vandeny....tfu tfu tfu....
Mes ant vietinio karjero, žvejai jau išbandė...ledas storas
Šponkuti, laikysiu kunščius
Bela sportininkė
Brukne, Zundyte, didelis jum MIAU
o aš darbe šiandien su draugele (o gal draugeliu, niekaip neapsisprendžia) turėjau sunku savaitgalį, nuo penktadienio vaistus kas 2 val lašinau, net po kelis kart naktį kėliausi, jau norėjau į Vilnių pas Liną prašytis (Evaldas slidinėja matomai) bet vakar tfu tfu persilaužė, dabar sparčiai sveikstam. vakar atrodė jau taip (o prieš tai vietoj akies raudonos mėsos....)
Kaip tik šiandien riestainį iš maišelio žvejojo
Diinka, tau už kantrybę ir sveikatos lialkai
Kaš čia per gėlė?
Višai nekvepia!!! Rimtai!?
Tai kaip Pupitai dovanot jei nekvepia?!
Matau, kad tema iš tiesų begalinė, vis dar nesibaigė
Diinkos ir Lapynos ledas nuostabus ačiū, kad pasidalinot tokia grožybe
Mudvi su Busy - du kartus buvom čiuožykloje pačiužinėti, vaje kaip smagu buvo pirmą dieną buvom nedrąsios, senokai ant pačiūžų stovėjom, užtat antrą dieną jau visai gerai varinėjom
Šponkuti - laikau kumštus ir kad pirkėją gautumėt loftui ir kad pas šeimos gydytoją viskas gerai būtų
Rariuk, Zundyt - ačiū, reguliuosim tą spaudimą daba kai žinau kaip tai jaučiasi, neleisiu įsisiautėti
Diinkos mažylei ar mažyliui sveikatos linkėjimai o Olė tai nereali
Bela sportuoja ir ruošiasi tolimesnei UABo veiklai
O Kruopos prašom negailėti, ten mamkos dėžutė buvo, rainoji kaip visada visus mano daiktus nusavina, pati turi dvi puikias dėžes, kartono lapą ir didžiulį popierinį maišą nuo kraiko, kuris būtinai bent savaitę turi pagulėti, kad šeimininkė atsidžiaugtų ir ant jo atsigulėtų
Giliukas kad susirūpinęs
Rine - ištrinsiu kai kitą temą kursiu, o gal tik reikės pakeisti vardą?
Diinka, smagu už katusėlio akyčių pažangą
Ledas stoooras, patikėkit Kadangi skaidrus, tai galima pažiūrėti ties skilimo linijomis arba kur kokia šakelė įšalus - gražus sprindis storio. Ant tokio ir su mašinom galima važinėt.
Na vieni yra šansų, kad užsikabino ir gali norėti pirkri, kiti tai tikrai ne. Ryt dar dveji ateina apžiūrėti. Parduodam, apsisprendėm, kad norim į namą
Pas gydytoją buvau, išminkė pilvą, ryt ryte einu kraujo priduoti.
Labas rytas Ko taip pas mus tylu? Ar pramigot?
Po vakarykštės sunkios dienos, tik suskaičiau, sukomentuot nebebuvo parako.Giriu visas mergytes visus katinėlius ir katytes.
Diinkai tai ir pagarba dideliausia .
Sergantiems greito pasveikimo juos slaugantiems kantrybės
Šponkiuk, sėkmės jums pardavinėjant.
Labas rytas
UAB "BelPedro" Lapių padalinio veikla mūsų namuose tęsiasi: