Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba ryta,,

Sekmadienis ant ledo.... visas ledas nubarstytas snaigutėm...dar nebuvau mačius labai gražu

7f6685f063846a900c74eeb44373b8bc110.jpg

6e4760eeea5ec73c9dd768d15a3cc5e239.jpg

Pirmą kart ant pačiūžų  :wub: 

c6ebe9643f085561432847166d3eb7ac669.jpg

Atsakyti

Baikit su tom ligom visos jaunos gražios, anu susiimat,  :4u: 

Aš tai tyliai džiaugiuos, kad namie vienintelės tabletės , nuo galvos skausmo ir angliukas (kai nepamirštu) tfu tfu tfu, kad taip ir toliau

Šaltukas pasispardė, Čija labai elegantiška ir sportiška su paltuku, ainu kailiniai fantastiniai :wub: 

Mažasis ir didysis šelčiai  :wub:  Maniškės per šalčius rytais tai tik 5 min  kiemą greit apsiformina ir namo...pasilakstymai tik įdienojus...vakar kartu davėsi ant ledo...be stabdžių

BVa tik nesupratau kodėl Kruopos dėžutė tokia maža

Zugiukui :4u: 

O pas manė Olė  :D 

58dc1032ee2a2dcfe0b28e968232a392346.jpg

9919d4d839bafba7254abc0490b1b49f608.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Apus, vaje, kaip užjaučiu. :4u:  Man sloga yra viena baisiausių "kasdienių" ligų. Nes užgula ausis, atjungia galvą ir viską skauda. Baisiau yra gal tik vėmimo virusas. Bet jis užkabina išskirtinai retai ir trunka trumpai. O sloga mane myli...

Man "40 liet" pasireiškė tik tuo, kad pradėjo augti svoris (seniau laikydavosi stabilus, išskyrus hormoninius svyravimus - nėštumai ir ypač kontracepsija) ir pradėjo lėčiau dirbti galva :umn: . Tai nežinau, kaip ten bus su ta "jagodka" nuo 45... :hihihi: 

Diinka, taip, tikrai, ledas ant ežerų nuostabus! Apaugęs šerkšno gėlėm. :) Ir bent jau vakar Pilaitėje tai buvo pilna čiuožinėjančių su pačiūžom. Jei neužsnigs, gal eisiu ir aš antradienį vakare kojų paklaipyti. Gal kas nori prisijungti?

Atsakyti

Lapyna aš dvi meiles turiu... gerklė ir sloga.... 

Greiciau pavasaris....

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 01 09, 09:15)
<p>Baikit su tom ligom visos jaunos gražios, anu susiimat,  4u.gif </p><p></p><p>Aš tai tyliai džiaugiuos, kad namie vienintelės tabletės , nuo galvos skausmo ir angliukas (kai nepamirštu) tfu tfu tfu, kad taip ir toliau</p><p></p><p>Šaltukas pasispardė, Čija labai elegantiška ir sportiška su paltuku, ainu kailiniai fantastiniai wub.gif </p><p>Mažasis ir didysis šelčiai  wub.gif  Maniškės per šalčius rytais tai tik 5 min  kiemą greit apsiformina ir namo...pasilakstymai tik įdienojus...vakar kartu davėsi ant ledo...be stabdžių

Aš geriau savo vaistinėlė nerodysiu biggrin.gif

Ledas labai gražiai ir įspūdingai atrodo, bet pūkuotukė mažoji dar gražiau biggrin.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 01 09, 09:19)
<strong>Diinka</strong>, taip, tikrai, ledas ant ežerų nuostabus! Apaugęs šerkšno gėlėm. smile.gif Ir bent jau vakar Pilaitėje tai buvo pilna čiuožinėjančių su pačiūžom. Jei neužsnigs, gal eisiu ir aš antradienį vakare kojų paklaipyti. Gal kas nori prisijungti?</p>

Jaučiu dar vienų pačiūžų neturėsi biggrin.gif
Paskutinį kart ant ledo buvau...prieš 17 metų blink.gif

Apus man sloga ir gerklės skausmas irgi yra du šlykščiausi dalykai. 4u.gif

Gielux ačiū, kad teiraujiesi. smile.gif VIenus vaistus mažinu, tai gal ir svoris apstos augęs nuo jų jau biggrin.gif Šiaip savijauta geryn, tik tiek, kad poilsio organizmas vis tiek reikalauja biggrin.gif

Atsakyti

Colomba, pačiūžų mes šiek tiek turim. Tik klausimas, kokio dydžio reikia. 

Aš tai irgi karvė ant ledo, pernai pačiuožinėjau 2 kartus, prieš tai čiuožiau prieš nežinia kiek metų ir tik keletą kartų :D

Vakarykštis ledas

f7bfd695fb548f8a07ed53a35fbbbce5217.jpg

b4cabd07f7e2b60a2c4477173be58ef2602.jpg

ef2939d8bd9d5f3a0c72ea20030c2ff4865.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 sausio 2017 - 11:54

Aš ir be pačiūžų....nors jau brandinu mintį. Paskutinį kart stovėjau ant jų prieš daugiau nei 25 metus....bet buvau "kieta" jau  :D  Mano vaikystei, jaunystei buvo žiemos tikros, pradžioj patys liedavomės ledą kieme, o vėliau sąžiningai kiekvieną vakarą į čiuožyklą (žalgirio stadione visą žiemą budavo čiuožykla)

Atsakyti

:blink: Lapyna nusibezdžioniavo  :D 

Atsakyti
Sveikos, ledas nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif nesu tokio net mačius....

temutė ilgaaaa...irgi nesu mačiusi tokios smile.gif

beje naujoje temutėje išvalykit mano Snaigytę..... unsure.gif
Atsakyti

Apus, kaip tu čia taip sugebi.. Sveik.

aš va pagaliau sulaukiau, kad šiandien pas šeimos gydytoją.

Ir kas netingit vakare, laikykit pirštus sukryžiavę, kad iš tų dvejų ateinančių pirkėjai būtų vieną tikras ir nupirktų loftą :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 sausio 2017 - 13:30
Sveikos gyvos 4u.gif

Kas čia su tema pasidarė, nei galo, nei krašto bigsmile.gif

Viską suskaičiau ir viską sužiūrėjau. Ir kačiukus, ir šuniukus, ir čiuožėjas biggrin.gif
Kažkaip rašyt nebuvo noro. Šaltis baisulingas, o aš mašiną į servisą nuvariau. Du gedimus sutvarkė, nuplėšė didelius pinigus. O dabar po to serviso kažkoks pašalinis garsas atsirado ir nieks nežino iš kur jis ir dėl ko jis. O mane nervina nežinau kaip.

Šponkiuk, tai parduodat loftą? blink.gif Man atrodo, kad persigalvojot ar ne? O ką galvojat pirkti tuomet? Bet kokiu atveju, jei norit parduoti, tai linkiu tikrų klientų ir gero pardavimo 4u.gif

Apus, kas čia dabar su tavim darosi? Sveik 4u.gif Ui, kaip nekenčiu slogos, bjauri liga.

Atsakyti

Apus išklero....

Atsakyti