Laba ryta,,
Sekmadienis ant ledo.... visas ledas nubarstytas snaigutėm...dar nebuvau mačius labai gražu
Pirmą kart ant pačiūžų
Baikit su tom ligom visos jaunos gražios, anu susiimat,
Aš tai tyliai džiaugiuos, kad namie vienintelės tabletės , nuo galvos skausmo ir angliukas (kai nepamirštu) tfu tfu tfu, kad taip ir toliau
Šaltukas pasispardė, Čija labai elegantiška ir sportiška su paltuku, ainu kailiniai fantastiniai
Mažasis ir didysis šelčiai Maniškės per šalčius rytais tai tik 5 min kiemą greit apsiformina ir namo...pasilakstymai tik įdienojus...vakar kartu davėsi ant ledo...be stabdžių
BVa tik nesupratau kodėl Kruopos dėžutė tokia maža
Zugiukui
O pas manė Olė
Labas rytas,
Apus, vaje, kaip užjaučiu. Man sloga yra viena baisiausių "kasdienių" ligų. Nes užgula ausis, atjungia galvą ir viską skauda. Baisiau yra gal tik vėmimo virusas. Bet jis užkabina išskirtinai retai ir trunka trumpai. O sloga mane myli...
Man "40 liet" pasireiškė tik tuo, kad pradėjo augti svoris (seniau laikydavosi stabilus, išskyrus hormoninius svyravimus - nėštumai ir ypač kontracepsija) ir pradėjo lėčiau dirbti galva . Tai nežinau, kaip ten bus su ta "jagodka" nuo 45...
Diinka, taip, tikrai, ledas ant ežerų nuostabus! Apaugęs šerkšno gėlėm. Ir bent jau vakar Pilaitėje tai buvo pilna čiuožinėjančių su pačiūžom. Jei neužsnigs, gal eisiu ir aš antradienį vakare kojų paklaipyti. Gal kas nori prisijungti?
Aš ir be pačiūžų....nors jau brandinu mintį. Paskutinį kart stovėjau ant jų prieš daugiau nei 25 metus....bet buvau "kieta" jau Mano vaikystei, jaunystei buvo žiemos tikros, pradžioj patys liedavomės ledą kieme, o vėliau sąžiningai kiekvieną vakarą į čiuožyklą (žalgirio stadione visą žiemą budavo čiuožykla)