Apus, Magnuna sveikatos
Lapyna, aš gan gerai, galva jau vietoj, pilvo beveik nesijaučia. Temp ir spaudimo, pulso netikrinau.
kas cia mums nutiko... Magnun aš viena kart turejau auksta kraujo spaudima... nesupratau kas darosi, vemiau, plauke viskas akysna ejau ir svirduliavau. gryzdama is darbo kaimyne pensininke sutikau, ta nusitempe spaudima pamatuot... pamierijus vaistu kazkokiu savo dave ir sedejo su manim izgascio pilnom akim man tai kas as miegojau po to Nordwey variau pilna organizmo patikra ir ka nieko .... ridikas . Toks va vienos dienos nuotykis.
o dabar guliu su 37,5 kosciu... prasideda mano gyvenimo kosmaras sloga !!!!! kas baisiusia ryt turiu but darbe ... negaliu 40 zmoniu pavesti... jiems egzaminas, jei as imu biuleteni tai ne tik jiems, bet ir dar 60 zmoniu egzas nusikelia. Vaikai gi ruosesi, jie nekalti, kad as sena tarka imuniteto neturiu. Cardisepsa nupirkau vaikui... pati nespejau ... gal bent jau neuzkeesiu nieko....
Labas rytas
Nesirkit mergaitės,sveikit.O dėl tų 40 let - baby net visiškai pritariu. Kai sulaukiau 40, pradėjo šlyti sveikata.Ne taip stipriai, bet pajutau metų alsavimą į nugarą. O su aukštu spaudimu jaučiuosi puikiai, regis kalnus apsukčiau, energija liejasi per kraštus. Aišku geriu vaistukus, bet su normaliu spaudimu ne tokia energinga esu.
Visoms geros dienos, darbingo pirmadienio.
Kad linksmiau būtų, įdedu gabaliuką vasariškos šviesos ir šilumos