Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apus, Magnuna sveikatos  :4u:​ 

Lapyna,  aš gan gerai, galva jau vietoj, pilvo beveik nesijaučia.  Temp ir spaudimo, pulso netikrinau. 

Atsakyti
O man labai patinka šita begalinė tema. Tikrai tokioms plepėms išimties tvarka galėtų skirti trigubai daugiau puslapių.
Šponkiuk, džiugu, kad tau pagerėjo.Va kad ir Zugikui stabilizuotųsi reikalai.
Hipė kad išsilanksčiusi hihihi.gif
Atsakyti
Man irgi begalinė tema patinka biggrin.gif
Šponkuti - džiugu, kad geriau jautiesi 4u.gif
Atsakyti

kas cia mums nutiko... Magnun aš viena kart turejau auksta kraujo spaudima... nesupratau kas darosi, vemiau, plauke viskas akysna ejau ir svirduliavau. gryzdama is darbo kaimyne pensininke sutikau, ta nusitempe spaudima pamatuot... pamierijus vaistu kazkokiu savo dave ir sedejo su manim izgascio pilnom akim :) man tai kas as miegojau :D po to Nordwey variau pilna organizmo patikra ir ka nieko .... ridikas .  Toks va vienos dienos nuotykis. 

o dabar guliu su 37,5 kosciu... prasideda mano gyvenimo kosmaras sloga !!!!!  kas baisiusia ryt turiu but darbe ... negaliu 40 zmoniu pavesti... jiems egzaminas, jei as imu biuleteni tai ne tik jiems, bet ir dar 60 zmoniu egzas nusikelia. Vaikai gi ruosesi, jie nekalti, kad as  sena tarka imuniteto neturiu. Cardisepsa nupirkau vaikui... pati nespejau ... gal bent jau neuzkeesiu nieko....

Atsakyti
Sveikos
Kruopytė, kad susiraičius biggrin.gif
Zugučiai kuo didžiausios sveikatos 4u.gif
Magnuna, Apus, mergaitės, sveikit 4u.gif
Colomba, kaip tu?
Giriu Setuką, Moliuką, Imperatorių ir Sugulovę biggrin.gif Busy visą chebrytę, Zundytės Pupsė, Hipė wub.gif ir visus ką nepaminėjau..aaa dar browni biggrin.gif
UAB'o drbuotoja kėnį padėjo nupuošt, radau tik vieną sudaužytą žaisliuką, taip, kad nuostoliai minimalūs biggrin.gif Baigias mano katino dienos, teks ryt jau keltis anksti verysad.gif seubas.
Atsakyti
Apus - laikykis 4u.gif ir kiek įmanoma lengvesnės tau ryt dienos 4u.gif tai vat, kad aš būčiau žinojusi kaip žmogus su aukštu spaudimu jaučiasi, iškart būčiau pas tėvukus nubėgusi pasimatuoti ir kokį vaistą nuo spaudimo įkalti,
Atsakyti

Apus - laikykis 4u.gifir kiek įmanoma lengvesnės tau ryt dienos 4u.giftai vat, kad aš būčiau žinojusi kaip žmogus su aukštu spaudimu jaučiasi, iškart būčiau pas tėvukus nubėgusi pasimatuoti ir kokį vaistą nuo spaudimo įkalti,

nu va as tada irgi nesupratau. dabar jau zinociau ....

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 01 08, 22:02)
Apus - laikykis  4u.gif ir kiek įmanoma lengvesnės tau ryt dienos  4u.gif  tai vat, kad aš būčiau žinojusi kaip žmogus su aukštu spaudimu jaučiasi, iškart būčiau pas tėvukus nubėgusi pasimatuoti ir kokį vaistą nuo spaudimo įkalti,

Apus, vaje...
Nu bliamba, nesaugot savęs.
Bučkis.
Atsakyti

Erode saugom .... nesusalau niekur, aplink nieks nekosejo, as tik  prasirgus ... ir na, turekis. cia pas mane matyt is to posakio 40 liet - baby niet, 45 - baba jagadka apiat. :D

Atsakyti
Mergaitės,tas spaudimas - painus reikalas,man pvz iš vis tik vienas požymis ,kad jis pakyla - tai kraujas iš nosies,nei galvos skauda ,nei pykina ,nei galva sukasi ,absoliučiai daugiau nieko ,taip kad nejuokaukite ,išsitirkite ir gerkite vaistus ,aš pvz nuo 42 metų jau pastoviai geriu kraujospūdį mažinančius,bet žinau ,kas ir nuo 18 metų geria,amžius čia ne rodiklis....dabar vėl eisiu pas kardiologą ,nes vakarais jau vėl dažnokai pakyla,matyt ,nebeužtenka vienos tablietkos ryte,teks ir nakčiai ką nors gerti,na žodžiu mirksiukas.gif Nesirkit 4u.gif 4u.gif

Zugučiui - glėbys sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Nesirkit mergaitės,sveikit.O dėl tų 40 let - baby net visiškai pritariu. Kai sulaukiau 40, pradėjo šlyti sveikata.Ne taip stipriai, bet pajutau metų alsavimą į nugarą. O su aukštu spaudimu jaučiuosi puikiai, regis kalnus apsukčiau, energija liejasi per kraštus. Aišku geriu vaistukus, bet su normaliu spaudimu ne tokia energinga esu.

Visoms geros dienos, darbingo pirmadienio. :4u:

Kad linksmiau būtų, įdedu gabaliuką vasariškos šviesos ir šilumos :ax:

40c0d01cb509.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 sausio 2017 - 07:19
Labas rytas, 4u.gif
Na po atostogų pradėjau normalią darbo savaitę, bet jau kaip sunku keltis buvo unsure.gif Nuskambėjus žadintuvui ryte, tai pirmiausia iš to strioko išsilakstė katės su prasikasimais biggrin.gif , tai man atsikelti problemų nebuvo biggrin.gif
Šiandien bent jau rytas ne toks šaltas, bet pagalvojus kai neseniai buvo -23, o šiandien rodė -4, tai kaip čia virusai nepuls. Tad nesirkit 4u.gif
Magnuna reguliuok spaudimą. Aš irgi geriu nuo spaudimo, po apsilankymo pas kardiologą dabar tenka gerti dvejus vaistus ryte ir vakare. Beje jokių požymių aš niekada nejaučiau tik vieną kartą šeimos gyd. patikrino spaudimą ir teko toliau darytis tyrimus.

Ai dar Kruopuką užjaučiu, na tokia maža dėžutė, siaubas kažkoks biggrin.gif
Na o pamačius Moliuką iš karto šviesiau ir šilčiau pasidarė
Atsakyti