Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bet Tašė man rodos Direktoriaus  :hmm:​ 

Atsakyti

kaunietės, ir tos, kurios nori sudalyvauti

"Dainai, skirtai sausio 13-osios progai, REIKIA:
* NORINČIŲ FOTOGRAFUOTIS ŽMONIŲ
* Nebijančių šaltuko
* Turinčių išraiškingą ir liūdną, susirūpinusį veidą (jei sugebėtumėt susigraudint ar visai apsiverkt, būtų nerealu)
* Kuo įvairesnio amžiaus
* Savanoriškai sutinkančių paaukoti savo kelias valandėles
Planuojama fotosesija šeštadienį. Bus numatyta ir antroji diena, jei jos prireiks.
Rašykite pm. Jei iš jūsų kas būtumėte su transportu ir galėtumėte paimti žmones be ratų, būtų nuostabu.
O jei kas karštos arbatos termosiukus pasiimtumėte, tai išvis pasaka."

smulkiau čia

https://www.facebook...mona.jasauskyte

Atsakyti

Labas rytas,

Ainu - pūkuotas murkuliatorius :wub:

Mūsų dukros dabar pas močiutę, tai Tytė šiąnakt buvo atėjusi prie mano kojų pasnausti ir -!!!- netgi murkė. :bigsmile:  Naktim paprastai tik Mika pramurkia kur nors pro šalį. Ta tai šneki moteriškė, po beveik nebylės Tytės man vis keista, kad ji nuolat murksi, miauksi ir eidama pro šoną profilaktiškai paburzgaliuoja. 

Šiandien paryčiais katės surengė lenktynes. Kelis ratus. Ir ne, kad padarytų plokščiu reljefu - taigi būtinai reikia į kalnus kopt. :oh:  O mūsų pūkučiai ant laiptų tai girdisi kaip kanopinių banda...

Rytinis relax'as

fb1d73c6243f3060009c4c59728cafa5106.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 sausio 2017 - 10:45
Sveikos
Ainu, pukuotė wub.gif
Lapyna, po truputį situacija gerėja bigsmile.gif
Atsakyti

Erode užuojauta visų pirma  :console: 

Tašė žinau tikrai ne direktoriaus.

Aš jau pakeliui į Panevėžį.varom su eurolines busu bet taisyklės varo jis į Rygą o per Panevėžį o bilietus negali į Panevėžį pirkti tik į Rygą... Sumokejom brangiau 12€ per abu.... Pinigų plovimą nekitaip 

Tiesa Magnuna o as pamiršau paklausti tada ant mano pinigai tave pasiekė? 

Atsakyti

Va apie šios dienos (ryto) nutikimą. Katės 6 ryto surengė pinpongo žaidynes ant mūsų lovos. Kamuoliuku buvo Lapė. Trišė atmušinėjo kamuoliuką.. Per visą lovos perimetrą.  kad tik Lapė nepatektų ant lovos. Vaizdas ir jausmas nepakartojamas.

Atsakyti

Mika soste  :wub: bet tai po truputį šyla naujokė, taip? Graži trispalviukė margutė.

Tašė ne direktoriaus.

Ainu irgi sąlyginai tyli. Su retom išimtim. Ainu veisėja pasakė, kad nusprendė daugiau nebeveisti. Nes turi daug kitų itin aktyvių veiklų ir nebespėja visko apimti. Truputį man gaila. Gerus kurilus veisė.  :) 

Atsakyti

Taip, Mika po truputį atsileidžia. :) Išlenda ir dieną. Ir netgi dienos metu mosikavosi su Tyte! Bet šiuo metu namie tik vienas vaikas. Nežinau, kaip atrodys, kai grįš kiti.

O čia Mikai pilnos kelnės... Spėkit, kodėl? :bigsmile: 

a89b1642ac58ef6844e5be045043dc92555.jpg

(žr. šešėlį ant sienos)  :mirksiukas: 

Atsakyti
Labas rytas,

Pagaliau sestadienis. Tik tylu jau namuos. Salyginai. Visi sveciai issiskirste, likom mes du ir keturkojai. Eglute nupuosta, namuos tuscia, net liudna kazkaip.

cia

Nelabai turiu laiko ir perskaityti, kuo gyvenat. Metu galas, naujoviu daug. Bet as visai patenkinta darbo kruviu. Erodes ir Rustes atsiprasau uz pinigeliu velavima. Einu pervesiu siandien

Atsakyti

Mažiukas "pabaisiukas" artėja? :D  

Ozzis kibina Olį. Nosia šuniaus ilgėja.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 07 sausio 2017 - 13:15
QUOTE(Aist @ 2017 01 07, 13:08)
<p>Mažiukas "pabaisiukas" artėja? biggrin.gif  </p>
<p>Ozzis kibina Olį. Nosia šuniaus ilgėja.  wub.gif</p>

Jis ir pats dideja, dar tik trys menesiai, o jau iki puses ant sofos guli smile.gif Su juo auga ir jo charakteris. Naglas kaip tankas
Atsakyti
Olis kaip viršininkas,auklėja jaunimą wub.gif

O čia man chebrytės meilė kaip įrodymas ,kad iki neapykantos - vienas žingsnis mirksiukas.gif
https://youtu.be/Rb0mkSM8HvM
Atsakyti