Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tai mudvi su Čija šiandien irgi trumpai lauke vaikščiojom, tik pusvalandį. Bet smagu. Vėjo mūsų miškely nėra. Šunė aktyviai davėsi su pagaliais, o aš tiesiog sparčiai ėjau karts nuo karto nusviesdama Čijai pagalį. Su termo apatiniais rūbais, slidinko kostiumu, kepure, storomis pirštinėm bei gerais sniego batais, veidą ir lūpas vazelinu patepus- tikrai nebuvo jokio diskomforto. Gaila, kad Setukui šąla kojos. Čijai kartais būdavo sniegas tarpupirščiuose priledėdavo, tada bandydavo išsilaižyti pėdutes. Molis, kaip ir Ainu, prioritetą teikia šiltai lovai.  :D 

Atsakyti
Erode, užjaučiu console.gif
Atsakyti

Na kolkas esu tik tą vieną padariusiu, jis berods 35*35cm dydžio: 

Šponkuti - šitą mandalą aš rėminčiau, mano manymu būtų  gražu siauras tamsus rėmelis, gal netgi juodas  :4u: 

Beje pas Katytę visi ūsiukai juodi juodi , o vienas ūsas baltas biggrin.gif

Kruopos atvirkščiai - visi ūsai balti o vienas juodas. Iš pradžių maniau, kad su laiku iškris ir paliks visi balti ūsai, bet panašu, kad vistiek juodas atauga  :D 

pagalvokit kas netingit, kas Jus sudomintų kokioj mugėj pamačius su degintu mandalos, mandalos tipo paveiksliuku su katinu, šuniu ir pan.

dėžutės labai puikus variantas, dar būna medinių dėžučių servetėlėm, na panašiai kaip būna popierinės dėžutės su servetėlėm  :4u: 

Azu :4u:  :4u:  :4u:  ačiū, ir Merfei perduosiu  :4u: 

Aš antrą dieną Merfytės batais džiaugiuosi  :D pats tas oras veltiniais vaikščioti  :D​ 

Atsakyti

užpavydesiu jum as tu batu tuoj ! !!!! :D

Atsakyti

Aha, aš irgi kaifuoju Merfės aulinukais.  :huh2:  :super: 

Atsakyti

Dar viena.... :D

Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2017 01 06, 21:00)
<p>Dar viena.... biggrin.gif</p>

Nu ką, sugundėt, rašysiu Merfei aulinukų. Laabai šalta buvo šiandien kapuose. Ir man baisu, kad žmogų sukiša į žemę, kai taip šalta...
Mano remontai neprasidėjo, panos. Ką padariau - išsivaliau didijį kambarį - ne, ne grindis, išmėžiau turimą sekciją - baisią, rudą senų tarybinių laikų baldą, labai čėdytą ex.
Ją turėtų paimti kitą savaitę.
Kampas minkštas turi būt paimtas ryt popiet arba sekmadienį.
Ir čiužinys senasis.
Tada nusivaliau visas žaliuzes, išsišveičiau orkaitę, nusideginau ranką.
Išsirevizavau indus. Išrūšiavau. Išvaliau spinteles, svetainėj ir vonioje nuploviau sienas.
Liko dar du kambariai.
Iš ten nieks nieko neišveš.
Direktorius nuplovė man dalį sienų, nuplovė vonią.
Sutaisė WC dangtį.
Senuose namuose jaučiuos gerokai geriau nei kur dabar gyvenu...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Nežinau ar dar galima sveikinti su Naujais metais biggrin.gif . Skaitau kiekvieną dieną, bet rašymo galimybių vis dar neturiu. Namuose šilta, gera , į balkoną net Toris nebenori eiti. Įtaisėm ir mes katėms televizorių, tai turi ką veikti biggrin.gif . Sūnui dar atostogos iki pirmadienio, tai mėgaujasi tinginyste ax.gif
Giriu visų katinus 4u.gif . Ir šiap, jūs visos šaunuolės mirksiukas.gif
Erodei užuojauta 4u.gif
Magnuna, pirmadienį pervedžiau pinigėlius. Ar gavai?
Atsakyti

Bruknyt - taip gavau, ačiū  :4u: 

Erode - oho kiek darbų nuveikei  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Žvilgsnis į termometrą mane visai pribaigė, -25 :blink: .

Gal jau gana arktinių šalčių? Viena paguoda, kad mašiniukas vedasi be kaprizų.

Nenušalkit nosių :lol:

Erode :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 sausio 2017 - 07:48

Labas rytas  :4u:  [b]Erode[/b], šaunuolė tu, barbė devyndarbė. O tai kaip katinus dalinsit? Spėju, Nika liks pas direktorių, kiti- su tavimi? 

Guliu lovoje, neseniai įleista į miegamąjį Ainu kojas man išminkė. Važiuosime šiandien pas giminaičius Kaunan. Vakar svečiuosna vežtis iškepiau brown'į. 

Mano pūkuota murkianti švelni ryto sugulovė:

IMG_5791.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 07 sausio 2017 - 09:46
Bet klausyk Erode, Direktoriui su morale viskas gerai, jei jau Tu issikraustai, o vistiek padeda? Ar nemoku skaityt tarp eiluciu ir vistik pasiliksite kartu?

Aist, as irgi apie toki varianta galvojau, turiu omeny Nikute su Direktorium, o kiti trys katukai pas Erode g.gif
Atsakyti