Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mano Pilaitė irgi ant kalno. Tai jau kai pučia pas mus, tai pučia. Bet vis tiek pas jus šalčiau

Atsakyti

Eina sau šaltumynas sostinėje.Pas mus tik -17, bet vėjas labai žvarbus.Vedžiau šunis, tai tik sūkuriai kyla, visai ne kas.Maniškiai velkami, bet dičkiui kojas traukia nuo šalčio.

Labai gražiai prausiamas Pampliukas, dar nesu mačiusi, kad katinas taip rūpestingai elgtųsi su jaunimu.

Lapė nr 3 užsiima visuomenei naudingu, o jūs ten barate.

Atsakyti

Aš termometro neturiu, tai net nežinau kiek šalčio mano pakraštyje  :) aš dar atostogauju Kruopos su Grikiu džiaugsmui, buvau dieną miestan išlėkusi, tai į trasą išjo Merfės velti aulinukai  :D  superbatai, ir šilta kojom ir lengva eiti  :D 

Runcelis ne veltui buvo išrinktas metų tėčiu  :wub:  :wub: 

Erendira - katinų teisingumo standartas ir mane nukovė  :D  :D  :D 

Rariuko globotinukė  :wub:  Pukelytė su Friskute patogiai ant patiesaliukų įitaisiusios  :) 

Lapė išdykėlė  :) 

Atsakyti

Merginos reikia idėjų, kaip galima apipavidalinti degintus piešinius (pamenat gal mano degintą mandalą), kad būtų galima sudominti žmones. Norėčiau kelis padaryti su gyvūnais ir paaukoti globos organizacijai, galėtų ar per fb bandyti, ar per mugę bandyti už paaukojimą padovanoti. Tik va kaip tai pateikti? Rėminti (na tiek kur neturi rėmelių, bet po stiklu gaunasi)? Gal kas kokių minčių turit?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 sausio 2017 - 21:25
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 05, 08:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lapyna" data-cid="71336080" data-time="1483566948"><div><p>Šponkiuk unsure.gif  eik tirtis sveikatos. Kažkaip negražiai skamba tokia krūva negalavimų viename žmogutyje</p></div></blockquote><p>Tai eisiu, eisiu jei išgyvensiu iki pirmadienio (pasikeitė šeimos gydytoja, gal naująjai kas nors šaus į galvą, kas man organizmo darbą jaukia) biggrin.gif Šiandien pilvo skausmas persimetė į nugarą. Šiandien skauda: ranką, petį, galvą, pilvą ir nugarą. Įdomu kas ryt prisidės biggrin.gif </p>

Man rodos, tau virusas prasideda.
Atsakyti

Man rodos, tau virusas prasideda.

kažin, temperatūra kaip tik nukritusi. šiandien aš 36 nepasiekiau. kelis kartus matavau. šiaip vos ne visada 37 ir daugiau būna. tik vakare 36.4 pasiekiau, kai būna 37.4

Spėju, iki pirmadienio skausmai praeis, bet prašysiu pagalbos dėl širdies darbo tyrimo, nes buna pasimakaluoja, aparatas spaudima matuojant kartais aritmija parodo. plius mamai yra problemų, o aš nebepernešu fizinio krūvio kuris laikas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 sausio 2017 - 22:16

Šponkuti - laikykis  :4u:  :4u:  dėl darbelių tavo, tai daug kas priklauso nuo to, ant ko jie išdeginti, pvz. jei kokia medinė plokštė tai gal ir nereikia rėminti, jeigu nedideli tai galima rėminti, jei turi įmesk nuotraukų kaip atrodo, gal daugiau minčių kils  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 05, 21:13)
<p>Merginos reikia idėjų, kaip galima apipavidalinti degintus piešinius (pamenat gal mano degintą mandalą), kad būtų galima sudominti žmones. Norėčiau kelis padaryti su gyvūnais ir paaukoti globos organizacijai, galėtų ar per fb bandyti, ar per mugę bandyti už paaukojimą padovanoti. Tik va kaip tai pateikti? Rėminti (na tiek kur neturi rėmelių, bet po stiklu gaunasi)? Gal kas kokių minčių turit?</p>

O nenori ko nors funkcionalaus daryti, t.y. padėkliukas po puodeliu
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 05, 22:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erode" data-cid="71338885" data-time="1483646704"><div><p>Man rodos, tau virusas prasideda.</p></div></blockquote><p>kažin, temperatūra kaip tik nukritusi. šiandien aš 36 nepasiekiau. kelis kartus matavau. šiaip vos ne visada 37 ir daugiau būna. tik vakare 36.4 pasiekiau, kai būna 37.4

Spėju, iki pirmadienio skausmai praeis, bet prašysiu pagalbos dėl širdies darbo tyrimo, nes buna pasimakaluoja, aparatas aritmija rodo. plius mamai yra problemų, o aš nepernešu fizinio krųvio kuris laikas. 
</p>

O kraujo tyrimai geri?

Labai graži Katytė, o solidžiosios damos... wub.gif biggrin.gif
Merfės aulinukų ir aš norėčiau - ryt močiutės laidotuvės, tai nors su šlepetytėm eičiau. Jomanto ir Tėčio (mano) nebeleidžiam kapuosna. Bijau dėl jų sveikatos.

Veterinarijos ir maisto kontrolės tarnyba UAB Belpedro šaldytuve.
vartotojo įkelta nuotrauka

Viskas tvarkoje.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 sausio 2017 - 22:40

Erode - užuojauta   :4u:  :4u:  :4u: 

Maisto kontrolės tarnyba tai gerulė  :)​ 

Atsakyti

Labuka,

Erode  :4u: 

Erendira - Katinas visada teisus standartai  :lol:  :lol:  :lol:  net garsiai susijuokiau, gerai, kad niekas pro šalį nėjo..... 

UAB Belpedro ramybės įsikūnijimas Nika net tingi su manim ryte keltis....  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Jau koks Runcius rūpintojėlis :wub: 

Ačiū, Erendira, už dozę gerų emocijų :4u: 

Erode, užuojauta.

Bet jau šaltukas šiandien :blink:  Katilas dūzgia, neišveža. Namie 18 laipsnių. Tuoj eisiu židinį kurt. 

Užtat Tytė nuo teliko neatlimpa: sušalusios zylės į lesyklėlę būriais grūdasi :D 

49274b6d68f8f5b21740db1e6b2275c3534.jpg

Atsakyti