Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erendira @ 2017 01 05, 17:13)
"Katinas visuomet teisus 1900:2017",

Aš po staluuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Erendira, tu nepakartojama biggrin.gif
Atsakyti

Lapinis kriminalas  :D 

Pamplemusytis mikroskopinis ir Runcius rūpestingasis  :wub: 

Dabar taip visai rimtai parašysiu- čiulpiami "ilgai grojantys" burnoje saldainiai yra blogių blogis. Norit palepint vaikus nevertingais saldumynais- šokolado duokit, tas bent per penkias minutes ištirpsta. O valandą burnoje laikomas čiulpinukas ant pagaliuko  lygu nauja skylutė dantyje. Kategoriškai mesti lauk tokias nesąmones. 

Atsakyti
Runcelis, kiek video peržiūrėjau, mama-tete biggrin.gif
Atsakyti

Dabar taip visai rimtai parašysiu- čiulpiami "ilgai grojantys" burnoje saldainiai yra blogių blogis. Norit palepint vaikus nevertingais saldumynais- šokolado duokit, tas bent per penkias minutes ištirpsta. O valandą burnoje laikomas čiulpinukas ant pagaliuko  lygu nauja skylutė dantyje. Kategoriškai mesti lauk tokias nesąmones. 

N- aš pasiteisinsiu. Tokių gėrių mano vaikės gauna itin nedaug ir retai. Vat. Bet į pastabą atkreipsiu dėmesį. Pažadu.

Atsakyti

Liuks  :mirksiukas: Retai- tai max vienas čiulpinukas per mėnesį. Daugiau nepateisinu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 sausio 2017 - 18:13

Liuks  :mirksiukas: Retai- tai max vienas čiulpinukas per mėnesį. Daugiau nepateisinu. 

Ir tokiu dažnumu negauna. Rimtai- čia laaaabai retas dalykaas. bet Kalėdos- ir  "seneliai" nesugalvoja nieko originalesnio- saldainių dėžutės.

Baisu. Ne tai, kad parūpintų mano kolegei kokių kalėdyčių, kad ji neturėtų žemintis nešiodama dvikojų krovinius - dar ir skundus rašo... Reikės pranešimą spaudai ruošt. 

(Pasipiktinusi Tytė)

Gerbiama, mieloji Tute. labai labai norėjau tų žnvilgančių spindinčių kalėdyčių ir paačiupinti ir pažaisti, bet.. Pastebėjau, kad mano sugyventinė Trišė prie to žalio kalėdyčių aparato net nelenda- net nedrįsau lįsti. O kai pabandžiau vieną pauostyti- kad sugriaudėjo didysis vienintelis namų patinas... Kaip atsidūriau virtuvėj po stalu- neatsimenu- daugiau tomis kalėdytėmis nesidomiu. Be to kalėdyčių aparatą  išeidami iš patalpos jie užrakina..

Lapė

Atsakyti
Labas vakarėlis, na nesušalote
Aš tai atostogauju, bet prireikė nuvažiuot į darbą, o važiavimas su visuomeniniu transportu su persėdimais, tai jau kaip sušalau. Ypač po darbo , nes gal apie pusvalandį laukiau ko nors kas vežtų smile.gif O pasirodo dėl gyvenamo namo gaisro , buvo užtverta viena gatvelė ir negalėjo važiuot autobusai. Tai dabar bijau, kad kokių virusių nebūčiau parsivežusi.
Na o mano naujoji globotinė labai meili, jauki, graži katytė, tikrai naminė. Beje niekaip nesugalvojau vardo , o norėjau pasikviesti, tai pašaukiau Katyte ateik ir ką atėjo , užšoko ant kelių ir atsigulė biggrin.gif
tad pristatau Katytė
vartotojo įkelta nuotrauka

na ir Pūkelytė su Friske

Atsakyti
Ooooo okia graži Katytė wub.gif labai mandro žvilgsnio bigsmile.gif
Na o Friske su Pūkelyte gražuolės damos.
Sėdžiu darbe ir visai nenoriu niekur eit unsure.gif nors iki namų 7 min., bet jaučiu teks trumpais atstumais iki parduotuvės, po to iki namų biggrin.gif
Atsakyti

Uj, Gielux, kur ten eiti  :unsure: Mano kaime jau -17,4  :bijau2:​ 

Atsakyti

Su auto zinokit ne silciau kol susyla..... tik kad vejas nepucia :D

Atsakyti

Erendira, jau pastebėjau, kad tam jūsų pakrašty Vilniaus ašigalis. :unsure:  Kai visam vilniuj lyja, n.vilnioj pusto :blink: 

Nors pas mus jau irgi -17,1

Atsakyti

Lapyn, žinok, pas mus ganėtinai aukštai - 220 m virš jūros ir besišildantis betoninis miestas už 4 km (pirmieji daugiabučiai), tad pas mus kiek gaiviau  :rolleyes:  Šią minutę termometras rodo -18,2  :hmm:​ 

Atsakyti