Nežinau Vėtra ka tu ten keitei, bet kaip buvo V taip ir liko
Sniegakačiai puikūs
Lisitėjos sūrio patiekalas gundančiai atrodo
Bela kaip suprantu tobulina savo įgudžius
Diinkos ligonytėm ir Šponkiukui
Mano spintos gyventoja
As paveiksliuka pakeiciau Vardo nico nekeisiu, nes jau 12 metu sitame forume su tuo paciu nicu. Jis man reikalingas, kad draugai mane galetu surast. Taip kad nieko nebus, keiciamas tik paveiksliukas
Kruopciukas
Nu kad as Vetra matau geltona burbula su V raide tavo avatare....
Ojei, sveikatos
Spintinė katė
Kažkada betvarkant antresole pamačiau kailiuką, galvojus kas čia, timpt, o kailiukas man MAU
Erendiros ansamblis kačiokų koks gražus
Pūga pas mus, ir labai rimtai sninga. Na prašiau ir aš sniego, bet gi ne tokiais kiekiais
Vėtriuk, tavo avataras gražus, bet matomas tik senojoje versijoje.
Sniego katinai super Tikrai Dyziukas kaip nelabai išsiprausęs atrodo.
Kas ten Kruopytę taip užkišo?
Šponkau, va tau kupetį sveikatos Bet ir tvarka mūsų medicinoje.Mokesčius mokam, o pas gydytoją kol patenki , tai , iš viso patyliu.O juk gali ir nesulaukti.
V-Rine tipo karštas ir žiauriai skanus 🧀 Valgomas irankiams naudajant sakute ir peili, ir per sniakamaja anga talpinamas virskinamajame trakte .... tolesne eiga patys zinot
V- Rine, sūris valgomas kaip karštas patiekalas.
Kruopa spintinė alpinistė.
O man kaip smagu, kad prisnigo. Gražu, jau buvau pasiilgusi balto žemės apkloto. Nusiunčiau draugei snieginės savo katės foto. Ta klausia, o kur snieginė nulipdyta Čija. Vyras atsako- nebuvo juodo sniego, Čiją reikėjo prieš kelias dienas iš purvo lipdyt.
Rytoj jau keliauju į darbą. Pirmąkart šiais metais.
Sūris valgomas karštas, kaip pagrindinis patiekalas.Na, čia kam nebūtina mėsa.Jokio peilio nenaudojau, sulapojau šakutės pagalba. Jei žmogus tipiškas mėsėdis, tokiu patiekalu neužkiši, nebent trumpam.
Kai kepu baltą sūrį be jokių daržovių, tai sumuštiniams kartais naudoju, o dažniausia valgau vieną.Šaltas ne toks skanus. Verkiant reikia naminių - kaimiškų sūrių tiekėjos. Nepradėsiu, gi pati karvių laikyti.
Sutinku, kai visur balta- gražu.Ypač mieste. O va kaime ir keliuose, tai visai negražu. Keliai beveik nevalomi, tik pilamas kažkoks skystis, susidaro labai nemaloni pliurzė.
Aist, sėkmės darbuose
O Kruopa tikrai ten pati užlipa???? Ar padedat užlipt☺
Rine - taip, Kruopa ten pati užsilipa. pas mane spintos vidus iš metalinių konstrukcijų surenkamas, tai toje vietoje kur padarytos lentynėlės gaunasi tarsi kopetėlės, jomis Kruopa kaip koks gaisrininkas labai mikliai karstosi. Spintos antresolėse jai specialiai padėta dėžė ir krepšys su guoliais, ji ten dažnai miega, dar mėgsta įsisprausti ant mano daiktadėžių, ten toks mažulytis tarpelis iki lubų yra, niekaip nesuprantu kaip jai ten patogu gulėti Grikis, kai tik pas mane namuose atsirado, irgi lipdavo ten miegoti, bet paskui išaugo ir daugiau nepralenda ten, tai miega apatinėse spintos lentynose