Zundyte, tikuos Pupsei nieko rimto. Vakar irgi Belai akis žiūrinėjau, ji gi eglutę vis kibina, tai bijau, kad nesusižeistų.
Eglutė byra, bet gi vaikas vis žaidžia, tai kaip mest
Kad jau rafaelo užsinorėjauuuuu, ale namie nėr, nu ką..nuėjau ir Belai Carni love įpyliau
Pagaliau namuose
Kruopa iškart puolė savo dėžių inspektuoti (dvi jai nematant išnešiau ir išmečiau, dar keturios liko )
Grikelis pirmiausia bandė pasislėpti, kad daugiau jo iš namų mamka neišneštų
hmm... kaži ar nesumažėjo mano dėžė kol manęs nebuvo?
nu ne, atrodo, kad vis kad puikiai tinka
Erode, tai jau tavo butas atsilaisvino? Kaip ir kuo galima tau padėti?
Man visa pagalba tinka. Daiktų krovimas dėžėsna ir rūšiavimas, spintų atlaisvinimas, visko kitam kambaryje tvarkymas ir sudėliojimas, balkono daiktų dėliojimas, uogienių peržiūrėjimas, šlamšto metimas lauk...
Šiandien noriu verkti. Taip pavargau, o dar turiu ryt dažų važiuot.
Ateis ryt moteris (samdau), kuri man padės valytis. Nes bijau kur atsisėst. Turiu tą garų siurblį.
Noriu apsiplauti viską, o sujungt nelabai moku, ale yra instrukcija.
Pirma ryte varau chemijos pirkt, paskui purkšiu sienas, baldus (kietus) ir moteris plaus. Nuplausiu, bus kitas kvapas.
2 spintas metu - gal kam reikia?
Minkštą - kietą kampą metu, galima tvarkyti, bet aš nebetvarkysiu.
Gal kam kaiman ar poilsio namukan?
Tada reikės klijuotis lubas ir sienas, plintusus.
Tiestis popierius ant grindų, tai darbo -
Pagaliau katinėlis gali ramiai miegoti
Nors vistik neramu - o jeigu mamka ims ir vėl pabėgs
Mano mamka, niekur neišleisiu
Labanaktis, mergytės, visoms ramaus miego ir saldžių sapnų
Tada reikės klijuotis lubas ir sienas, plintusus.
Tiestis popierius ant grindų, tai darbo -
Jei dėl spintų rimtai - tai gal gali foto kaip atrodo? Nes ieškau spintos
O ant grindų kai tapetuoju tai klijuoju didelius šiukšlių maišus (draugės savo lavonmaišiai ir bijo užlipti ant jų)
Grikis ir Kruopa kaip išsiilgę. Nebepaleis visą savaitę
O ant grindų kai tapetuoju tai klijuoju didelius šiukšlių maišus (draugės savo lavonmaišiai ir bijo užlipti ant jų)
Grikis ir Kruopa kaip išsiilgę. Nebepaleis visą savaitę
Ryt nufotkinsiu ir tau atsiųsiu - tai 2 tarybinių laikų sekcijos. Aš jas užsimojau dažyti, ir būčiau pasilikus, bet sesuo man pasakė, kad jos man per didelės. Turėsiu žiūrėti naujų.
Labas rytas. Arba mano pavalymas kaip nors supykdė organizmą, arba man prasideda apendicitas. Atsibudau paryčiais nuo skausmo pilve, per delną į dešinę nuo bambos. MB nuvežė iki darbo, dabar sėdžiu ir laukiu ar praeis, ar didės skausmas. Bet ar apendicitas neaišku, nes labiausiai skauda ne atleidus, o spaudžiant.
Kaip aš pavargau nuo viso to. Tiesą pasakius jau norėčiau, kad užeitų priepuolis, išvežtų, sutvarkytų ir gal tada baigtųsi nesąmonės, nes kraujas niekuomet nieko nerodo, limfmazgiai visi dešinėje pusėje padidėję, kuo besiskųsčiau niekada neaišku kas man. Va išsiliejau ir einu į 2 dienų ataskaitos gaminimą.
Šponkiukai, važiuok pati prisiduok sakyk blogai ir tegul ieško...
Magnuna sveika sugryžus ant Marijos žemės
Erode dėk minkštos dalies foto
Magnuna kaip smagiai katukai tavęs laukė ir tave pasitiko Aš įsivaizduoju kokia meilė juos apima, nes tarkim kai Giliukas sunervina su savo futbolu naktį , praleidžia vienas vonioje, tai ryte kai išleidžiu vajej įsiskimba į kojas ir murkia murkia, atseit jau kaip pasiilgo katinėlis
Sveika sugrįžus, Magnuna Su tavim ir Grikis su Kruopa grįžo į eterį
Šponkiuk, po tokio raciono nesistebiu, kad blogai jautiesi
Erode, žiūrėk, gal merginos baldus ir išsidalins Aš galėčiau savaitgalį tau padėti (šeštadienį po 15h ir sekmadienį). Gal dar kas nors prisijungtų? Tik tu kažkaip pareguliuok kaip tau geriau. Nes darbo dienom po darbo nelabai jau ir laiko yra.