Colomba, Šponkiuk, jūsų dėžutes tikriausia tokios, kur 3 štukos supakuotos
ne ne 150 gramų, kadangi visi popieriukai liko dėžutėje, tai specialiai suskaičiavau ten buvo 15vnt
šponkiukai ko tai kardinalus maisto pomyciai traukua tai saldainiai, tai nuotaiku kaita, tai agurkai a tik naujienu nebus ?
Aš taip valgau nuo vaikystės. Rauginti agurkai ar kopūstai man tinka vakariniam užkandžiavimui nuotaikų kaitos tai jau keli metai, tai suma sumarum jokių naujienų nebus. Bent jau neplanuoju.
V-Rine, kažkaip nebijau labai sustorėti. kažkiek priaugu, kažkiek numetu. Aišku po kokių 10 metų tai nebeveiks ir teks nebešlamšti tokiais kiekiais Agurkų jau patvarkiau 2/3 stiklainio. Pabaigčiau ir likusius, bet protas, kad ir gerokai per vėlai suvokė, sako, kad stop
Aš irgi nepirkau Giliukui Carni love su antiena tai kerta gana gerai 2kg užtenka mėnesiui jam nesustorejo ir nepakudejo, pradžioj atrodė astrokas kvapas "konkorezio" bet dabar susitvarkė ir pagal dydi bei kieki tai tuštinasi 1 max 2 kartus dienoje. Tai perku Carni love tik skonius keičiu kad neatsibostu
Sveikos, bangiosios
Jau iš namų rašau parskuodė lėktuvas Vilniun net 15 min greičiau nei pagal tvarkaraštį, turbūt visi keleiviai labai namo norėjo
Busy - dideliausias AČIŪ tau už puikias atostogas
Grikis su Kruopa išsiilgę, vos pas tėvukus įžengiau, pripuolė išpūstom akim ir jau nesitraukė nė per žingsnį, kad mamka vėl nepabėgtų tėvukai sakė, kad Kruopa pirmą naktį ramybės nedavė, ištisai ant buto durų rankenos šokinėjo, veržėsi laukan eiti mamkos ieškoti, tėvukai be miego liko, laimė, kad tik vieną naktį šitaip elgėsi, po to nurimo. Grikelis mamkos iš glėbio nepaleidžia, tik greitai nubėga vandens palakti ar užkąsti ir vėl šalia ant sofos budi, kol duše buvau, tai gal 5 kartus veržėsi vidun patikrinti ar dar tebesu
Lapyna - dėl meinams skirto Royalio - Kruopai jį duodu vietoj skanukų, taip pat ir Maurui su Mikute perku - triauškia visi apsilaižydami, gabaliukų dydis nei vienam netrukdo, Kruopa iš vis norėtų vien ant Royalio pereiti, taip kad manau, jog ir tavo Mika puikiai susidoros su tais gabaliukais, tik žandikauliams daugiau darbo tuos gabaliukus sutriuškinti
Šponkuti - smagiai nuskambėjo tavo meniu raugintų agurkų ir aš norėčiau, man visada raugintas ar marinuotas agurkėlis geriau už saldainį. Į Rafaelio nepretenduoju, jų išvis nemėgstu
Erode - ir aš mielai prisijungčiau prie talkos
Diinka - ar atėjo pas tave kalendorius, rašei kad dar negavai, jau neramu kažkaip, tuo labiau, kad kitos kaunietės gavo