Pamenat kur pasakojau apie bendradarbį koris ketino iš daugintojų pirkti bokseriuką? Tai įtikinau jį. Dabar turi bokserio ir labradoro netyčiuką. Todėl turint tinkamus argumentus galima priversti susimastyti. Todėl V-Rine, jei nepatingėsi ir teisingai pateiksi vyrui faktus, jo nespausdama, o pamąstymui, tai galbūt vyras į tai pažiūrės kitaip.
Beje bendradarbis davė dar vieną tokį saldainį, negi taip prastai šiandien atrodau
Daredi berods klause... mergina is LT
Rine, mes su MB susizanijom dar jaunesni. Niekas manes nepurto ir del nieko as nepergyvenu. By tik jiems gerai, o mes padesma kuo galesma.
Magnuna kazkur ore jau.. Tebunie jai lengvas skrydis.
Dziaugiuosi uz atsiradusia Mikute pas Lapyna. Belai pavydziu zuvies. Diinka tapukeliai labai grazus Pedras toki silta pleda turi, kad tik miegoti ir sapnus sapnuoti
Kątik suryjau visą dėžutę Rafaelo
Aš - pusę
Sveikinu visas su Naujais Metais ir linkiu,kad šie metai būtų geresni,nei praėjusieji...
Na,o pas mane naujienos tokios,kad Piratukas jau prieglaudoje... Tai namuose likome su savais keturiais ūsuočiais...
Pati vėl išėjau iš darbo,nes neapsikenčiau pastovių varinėjimų... Viską,ką žadėjo,beveik neištesėjo,tik darbus ant mano sprando krovė...Tad nuo šių metų pasiryžusi didelėm permainom gyvenime...
Beje, halumi sūriu pas mus neradau, net nežino,kad toks yra.
Lauksim Magnučiuko
Ir aš noriu saldainio Einu ieškoti
Baikit su tais saldainiai erzinti. Aš sau žadėjau, kad nuo sausio 2 d. mažinu saldumynų... Bijau, kad bus sunku su tuo susilaikymu.
Lisitėja, su tais kaimiškais varškiniais man irgi taip: kaimuky, iš kurio mama veždavo, viena sūrininkė jau nebepagali, kita dar daro, bet jai irgi jau virš 80... Tai kada būna, kada ne - priklauso nuo sveikatos. Kažkokia moterėlė dar virė darė, bet jos neskanūs. O jaunų žmonių kaime nebėr, nebus kas perima.
Neatitaikau nikaip katėms maisto. Abi šeriasi, abi pakūdę. Vis bandžiau įvesti Acaną į racioną, bet kai tik daugiau jo suėda, tai pilvai katėms praskysta. Tiek vienai, tiek kitai. Iš pradžių galvojau, kad dėl nepripratimo, bet jau 2-3 savaitės nieks negerėja. Išėmiau lauk. Hillso kittenu šert nebenoriu, didelės jau abi. Dar duodu kažkiek, bet nežinau, gal jis irgi nebetinka joms? Šalia hillso duodu RC meškėnų maistą, bet galvoju, kad Mikai jis per stambus. Ten tie burbulai dydžio kaip šunų maisto. Ėda ji, bet vargšelė turi triauškinti kiekvieną rutuliuką į daug dalių. O gal iš principo negerai, kad skirtingų gamintojų maistus vienu metu duodu?
Aš - pusę
Aš dar priedo šaldytų braškių induką suvalgiau. Dabar noriu raugintų agurkų. tik bėda, kad neturiu.
Lapyna, aš dabar visai patenkinta Carni love(skamba lyg pati jį valgyčiau ), maistu, sudėtis nebloga, Bela trauškia. O Acana nelabai tiko, vėmė nuo jo. Dėl skirtingų maistų aš ir sukau galvą. O kačiukų maistelis kaloringas, tai suaugusiom gal nelabai.
šponkiukai ko tai kardinalus maisto pomyciai traukua tai saldainiai, tai nuotaiku kaita, tai agurkai a tik naujienu nebus ?
Lapyna, aš dabar visai patenkinta Carni love(skamba lyg pati jį valgyčiau ), maistu, sudėtis nebloga, Bela trauškia. O Acana nelabai tiko, vėmė nuo jo. Dėl skirtingų maistų aš ir sukau galvą. O kačiukų maistelis kaloringas, tai suaugusiom gal nelabai.
Aš irgi saviškius Carni Love sterilizuotoms katėms pradėjau šerti...Jo sudėtis nebloga ir maniškiai jį noriai ėda...
Acana kažkada šėriau,kai tik Rūkas su Zara buvo dar pas mane... Kadangi Acana skirtas bet kokio amžiaus katėms,tai tuo tarpu,kai Rūkas buvo jauniklis,o Zara jau suaugusi katė - mums jis tiko... Bet,kai katinukų padaugėjo, perėjom prie pigesnio varianto... Nors išbandėm daugelį maisto,bet šįkart perėjom prie Carni Love...6kg. maišo 4 mano katams 1 mėn. užtenka...
Per Naujus valgiau raugintus agurkus. Nors dabar irgi mielai suvalgyčiau kelis