Nesigadink nuotaikos ir rašyk
Štai kaip vakar Yuffie atsigavinėjo po Naujųjų sutikimo
Labuka,
skaitau skaitau temą.... piktinuosi, kad negaliu "likų" paspausti, po to žiūriu - negaliu parašyti....
ogi žiūriu - neprisijungusi
mes Nikutės irgi 2 val ieškojom.... pamatė, kad atsinešiau boxą (ruošėmės važiuoti pas mano tėvus) ir pasislėpė.... bet taip.... mažoji net į laiptinę ęjo žiūrėti....
Diinka, nepasiduok spaudimui, manau... Katė dabar tikrai priklauso DL, o visa kita... "anksčiau irgi kasėsi, pleiskanojo, bet į vetus nesikreipė" - tau ką, maža to? Maža, kad skiedžia, jog nesivežė nes ne dokumentų? Aišku, ko nepasiėmus "mylimos" katės, kai pagydyta, iščiūčinta? Blin, net susinervinau. Būk tvirta, nepasiduok, juk nesąmonė visiška atiduot tokiems a la šeimininkams.
Gieliux,
Pedras atšventęs naujuosius
Sveikos, nenuotaikoj ir aš. Bet va bendradarbis davė saldainių, biški geriau pasidarė. Zugi tai jaučiam, kad nyksta raumeninė masė. Visas jos gyvenimas yra miegojimas. Per dieną max 40 min sudaro wc, maistas, slėpimasis nuo vaistų. Visiškai visą kitą laiką ji pramiega.
Ainu labai graži katė. Norėčiau tokios.
Visų tapukai labai gražūs.
Busy, sėkmės tavo sūnui!
Erode, parašyk plačiau kokios pagalbos tau reikia ir kur randasi butas.
Colomba, receptas:
Imi varškės ( 9%) sūrį, įtrini jį druskyte, paprikų milteliais, džiovintomis žolelėmis, kokias randi spintelėje ( bazilikai, raudonėliai), pipiriukais, jei mėgsti, dėk ciberžolės, kalendros maltos, kmynų. Arba paprastesnis variantas, kai mirtinai nėr laiko, o svečiai jau moja per tavo langą, nusipirkti gatavai keptus prieskuoniuotus varškės sūrius ( pvz. Lukšių, Zanavykų, Meisterio). Blėkos dugną ištepk alyvuogių aliejumi, dėk sūrius. Ant sūrių dėk stambiai pjaustytas daržoves. Aš dedu cukinijas, pomidorus, paprikas, dar mėgstu česnakus. Česnakus dedant svarbu jų nenulupti, tik nupjauti cielos česnako galvos viršų, apačią ir tiek, iškepus minkštas česnakiukų skilteles išsilukšteni lėkštėje. Kad nesudegtų, nes lukštentos česnako skiltelės yra smulkesnės, nei kitos daržovės ir gali apdegti. Dar apibarstau šviežiais bazilikų lapeliais ( pageidautina, su katės kokiu bent vienu plauku- dėl sėkmės ). Tada daržoves su po apačia gulinčiais sūriais apšlakstau tyru alyvuogių aliejumi, apibarstau druska, pipirais. Ir kišu į orkaitę- režimu viršus ir apačia 200 laipsnių, apie 45- 60 min. Stebėt kepant karts nuo karto, ar nesvyla daržovės.
Ačiū mergaitės, kad sustiprinot mano įsitikinimą, nes galvojau galbūt aš šališka, mes su Fersyte labai suisidraugavo, ir namų jai noriu tik dėl jos, nes aš tiesiog negaliu jai nei pageidaujamo dėmesio nei sofos pasiūlyti ...Ir ačiū Šponkiuk, kad apie saldainį užsiminei, šiaip aū jų nemėgėja, bet dabar labai padėjo
VRine noriu ir aš savo nuomone pasakyti (na nebūčiau moteriškė ) Dėl "su dokumentais" ir "be" Beje mano abu persiukai be dokumentų, Bučkį pirkom sąmoningai, nes labai norėjom pilko kačiuko, galėjo būt beveislisbet būtinai pilkas o tais laikas pilki nesimėtė dar, tai viskas ką radom papigiai (nes ne;labai turėjom pinigų) už 40 lt persiuką, nors ta veislė man net nepatiko, bet įsimylėjom tik pamatę....o po metų net už 100lt nupirkau Fifą, ji jau buvo pusmetinė, bet nereikalinga, nes dukra išvažiavo o mamai nereikėjo.....bet nedovanojo o pardavė. Nieko tuo metu nesupratau nei apie veisėjus nei apie daugintojus...pati net vos nepatapau daugintoja, nes užsimaniau mažų persiukų..kad katinam ant maisto uždirbti....deja užėjus pirmam morčiui sugirdėm vaistų....ir vos nepraradom Fifos pūlingas gimdos uždegimas- veterinaro verdiktas- sterilizacija...tuo mano daugintojos karjera baigėsi, Bambučių taip pat kastravom. Vėliau persų temoj man vis aiškindavo kodėl negalima veist bedokumentinių, pradžioj pykau, maniau čia tos veisėjos nori kad jų brangius tik pirktų...bet po truputį , įsitraukus į gyvūnų gelbėjimą supratau esmę ir visai ne dėl bedokumentinio ligų ar nevisiško atitikimo veislę, ne dėl nestabilios psichikos...o dėl vieno paprasto dalyko- kol mes pirksim bedokumentinius, juos veis, jei yra paklausa bus pasiūla....o kai gatvėse pradėjo rastis "veisliniai" katinai pradžioj persai, nes juos reik prižiūrėti, paskui sfiksai nes jie nestabilios psichikos, britai (neįsivaizduoju kodėl) apie tajukus (visų vadinamus siamais) iš vis be skaičiaus...va ir reksiukė gatvėj atsidūrė, nors ir tėvai su dokumentais....kažkaip reikia tą dauginimo mašiną stabdyti
Nuoširdžiai linkiu rasti savo katinuką ir paleisti Sniegute kad ir kaip liūdna, ji pasjus gyveno laiminką katinišką gyvenimą