Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Aist @ 2017 01 01, 23:25)
<p><strong>Busy</strong>, sveikinu su gražiomis naujienomis! Kaip jautiesi?  4u.gif primink, prašau, kiek sūnui metų?

uz siek tiek daugiau nei savaites 20 bus 4u.gif

Islydejau Magnuna, o pati darban. Aciu visoms uz palinkejimus mano isimylejeliams. Aist klausei kaip jauciuos. Jauciuos gerai, duok Die jiems tvirtai isikabinti vienas i kita ir nepaleisti iki gyvenimo galo 4u.gif

Ech... gaila atostogos baiges
Atsakyti

Sveikos naujuose metuose 4u.gif

Už patarimus irgi ačiū. Suprantu viską aš. Vyras nesigilina. Suprantu aš kad čia „padielkė“. Bet gyva padielkė, Tik tai kad noriu pasakyt kad tas kačiukas jau yra. Jis jau yra - aš jo nepridauginau ir nedauginsiu. Jis jau gyvas yra. Tai ar mano namuose ar kituose jis jau bus. Mano namuose jis bus mylėtas ir prižiūrėtas. Bus paprastas katinas norimos vyro spalvos.
Daugiau jau nežinau kuo man teisintis ir dėl ko jaustis kaltai.
Taigi noriu palinkėti gerų sveikų gražių metų.

V-Rine,

Mes čia plepios. Dauguma. Parašėm savo nuomonę. O ir kaip sunku su vyrais irgi suprantu. MB- žmogus kaip žmogus, bet jei užsisispirs- nors rąstą tąšyk ant galvos, nuomonės nekeis.

Tikiuosi, kai praeis liūdesys dėl Snaigės- užsuksi ir su nauju taškuotuku pas mus. :4u:

Atsakyti

Oi, gi nepasveikinau Busy ir jos sūnaitėlio su nauju gyvenimo etapu   :4u:  :4u:  :4u: 

Man gražu  :wub: 

V-Rine, gaila, kad taip reaguojate. Niekam čia nereikia, kad kas nors jaustųsi kaltas. Čia ne tokie žmonės. Aš visad maniau, kad dalytis informacija yra pagalba o ne pjudymas. Sėkmės jums. Nors, žinot, tikrai ne vien pagal grožį reiktų rinktis katiną. Man pvz. daug gražių suknelių netinka. tai tokių ir nesirenku... Bengalas man irgi pernelyg aktyvus ir komplikuotas katinas, nors ir labai gražus. Jei pasidomėjote koks tos veislės būdas ir jums tinka - valio  :4u: 

Atsakyti
Šiaip tai manau kad aš gana normaliai ir dar santūriai reaguoju biggrin.gif smile.gif smile.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tik eiti per kitas temas skaityti ką kur parašiau ir komentuoti poto - mano akimis irgi ar gražu nežinau smile.gif
kadangi bengalas ne grynakraujis tai manau ir tų sąvybių kas jam būdinga kaži ar bus.... yra ten dukros klasiokė turi ir dar vieni pažįstami žmonės. Tai katinas ir tiek. Kaip sakoma gražesnio kailiuko katinas.
tajai/siamukai ar kaip ten pavadinus žinomi visuomenei kaip pikti katinai. Nu jei Snaigė buvo pikta tai aš žirafa.....
ai nežinau. noriu kišti galvą į smėlį užsimerkti nekvėpuoti ir tegul eina man viskas pro šalį..... o kai jau bus tada ir žiūrėsim. jei kas turėsiu ką kaltinti (vyrą)... na čia jei kas juokauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 sausio 2017 - 10:39
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 02, 09:42)
Sveikos naujuose metuose 4u.gif

Už patarimus irgi ačiū. Suprantu viską aš. Vyras nesigilina. Suprantu aš  kad čia „padielkė“. Bet gyva padielkė,  Tik tai kad noriu pasakyt kad tas kačiukas jau yra. Jis jau yra - aš jo nepridauginau ir nedauginsiu. Jis jau gyvas yra. Tai ar mano namuose ar kituose jis jau bus. Mano namuose jis bus mylėtas ir prižiūrėtas. Bus paprastas katinas norimos vyro spalvos.
Daugiau jau  nežinau kuo man teisintis ir dėl ko jaustis kaltai.
Taigi noriu palinkėti gerų sveikų gražių metų.

Rine, mes ne izeist tave, o apsaugot bandom. Kaciukas yra, kaciukas kas kart naujas bus. Nes bus perkanciu del spalvos ar rasto. Daugintojam juk to ir tereikia - paklausos. Tiesiog pamirsta zmones, kad gyvunas ne tik spalva ir rastas. Dzin dar, kad kieminukas but su graziu rastu. Bet cia daugintoju pasipelnymo objektas, ne faktas kad bus stabilus ir sveikas.

Daugiau neberasysiu, nes jau viska parasem, viska ispasakojom. 4u.gif Jusu valia

Vistiek uzeikit cia, mes ne bambekles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 02 sausio 2017 - 10:44
QUOTE(Aist @ 2017 01 02, 00:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sagyte" data-cid="71326777" data-time="1483267222"><div><p>...labai kurilai man krito į akį  wub.gif </p></div></blockquote><p>Sagyt, man irgi trumpauodegiai patinka. Bet yra žmonių, kuriems tiesiog nesveikai atrodo kurilų sudėjimas. Vienas yra pasakęs, kad tokios baisios katės jis ir už dyką neimtų. Prieš tai dar klausė, ar uodegą mes patys nukirtom. Sakiau, kad šuo nukando.  laugh.gif  </p>

Sveiki.
O man tai labai graži katė... wub.gif
Na, tiesa, man ir be uodegų ir su uodegom gražios, bet Ainu labai elegantiška ir meili atsargi katė.
Giliukaš labai pakelė man nuotaiką.
Magnunai ačiū už pasivaikščiojimą Arendalyje.
Visiems, ypač Čijai ir Moliukui - atsigauti po pyškinimų.
Tikiuos, jog viskas bus gerai.
Aš imuosi darbo iš peties. Tvarkysiu seną butą. Jei kas turi laiko, noro ir jėgų - labai kviečiu talkon.
biggrin.gif smile.gif

Išskirtinis ačiū Gralio šeimininkei Merfei ir jos kolegei Rūtai už tokius smagius tamsiai žalius tapukus. Nei prakaituoja kojelė, nei šąla. Taip smagu ir šilta.
Ačiū Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 sausio 2017 - 10:50
QUOTE(busycat @ 2017 01 02, 10:41)

Vistiek uzeikit cia, mes ne bambekles biggrin.gif

ačiū, aš žinau biggrin.gif
aš ir neišėjau.... smile.gif labai ačiū už visus gautus ir dar manau būsimus patarimus. Protinga pasaulį keisti nuo savęs, bet šiuo atveju taip neišeis.... deja.
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Busy, džiugu, kad gerai jautiesi. Jaunučiai dar labai, daug visko prieš akis dar laukia. Linkiu jaunimui palankaus vėjo keliaujant drauge.  :4u: 

Sagyt, juokingai parašei.  :D dar kartais sakome, kad pinigų neužteko uodegai, tai ėmėm po pigiaja defektuotą.  :P 

Magnuna, geros kelionės namo!  :4u: 

Atsakyti
Laba diena, radau temą, tad rašau.. iš didžiausios nevilties unsure.gif
mūsų 4 metų sterilizuota, tvarkinga katė per šias šventes paslapčiomis "suvarė"-sumyžo visą kilimą svetainėje.
Į galvą negalėjo ateiti, pati užmačiau, kaip tūpėsi ir myžo... galvojau, gal vaidenasi. Tuomet su vyru atkėlėm kilimą - o siaube, jis visas plėmuose, myžta ne kartą ir ne du.... esu visiškai pasimetusi.
Kilimas l.geras, padengtas antibakterine danga, todėl ir kvapo nebuvo, nieko nesupratom.
Kilimą tai išmesime. Bet ką su ja daryt? Nuo ko tai? kodėl? esu neviltyje, abejonėse, verkiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo va va: 02 sausio 2017 - 10:59

Pirmiausia, būtinai nuvežkite katės šlapimą tyrimams. Gali būti sveikatos bėdų. 

Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 01 02, 09:58)
Laba diena, radau temą, tad rašau.. iš didžiausios nevilties unsure.gif
mūsų 4 metų sterilizuota, tvarkinga katė per šias šventes paslapčiomis "suvarė"-sumyžo visą kilimą svetainėje.
Į galvą negalėjo ateiti, pati užmačiau, kaip tūpėsi ir myžo... galvojau, gal vaidenasi. Tuomet su vyru atkėlėm kilimą - o siaube, jis visas plėmuose, myžta ne kartą ir ne du.... esu visiškai pasimetusi.
Kilimas l.geras, padengtas antibakterine danga, todėl ir kvapo nebuvo, nieko nesupratom.
Kilimą tai išmesime. Bet ką su ja daryt? Nuo ko tai? kodėl? esu neviltyje, abejonėse, verkiu...

Ar per šventes ji buvo viena? Ar turėjo kur eiti į švarią kraiko dėžutę?
Ištirčiau šlapimą, galbūt šlapimo pūslės ar takų bėdos.
Galbūt ji patyrė didelį stresą švenčių metu?
4u.gif

Busy atsiprašau, kad pavėluotai, bet sveikinimai tokia gražia proga. Daug laimės tavo sūnui ir jo draugei. 4u.gif
Atsakyti

Erode, sėkmės tvarkantis!  :4u: dėkui už Ainu pagyrimą :4u:  mūsų šeimai ji- tobula katė, ir išvaizda, ir charakteriu, mylime savo pūkuotukę beuodegę.  

Atsakyti