Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas vakaras,

Su naujais su gražiais raudonais! :D Kaip mums prilinkėjo vienas vyrukas iš mūsų smagios naujametinės kompanijos: Būkit pagaidinti! :hihihi:

Sutikom naujus sodybėlėj tarp miškų, negirdėjom jokių prezidentkalbių ir nežiūrėjom jokių naujametprogramių. Pasipirtinom, pavalgėm atsigėrėm, smagiai paplepėjom ir kartu vaikus paganėm. Ryte dar važiavom Lajų tako aplankyt, bet pabučiavom užrakintus vartus. Pakeliui dar pakliuvom į blaivumo kontrolę. Susistabdė mūsų 4 mašinų koloną tokia simpatiška geltonplaukė policininkė, davė visiems vairams papūst. Ir visi buvom labai neįdomūs, nė viens nieko nepripūtė. :D Kadangi aš vairavau, tai MB net užpavydėjo: man jau antras kartas, kai pučiu, o jam dar nėkart nėra tekę pabandyti. :P 

Grįžus namo jau gavau rimtą dozę streso. Kol daiktus išsikrovėm kol ką, Tytė, žinoma, iš karto prie durų pasitiko, o Mikos nesimato. Na, sakau, susirasiu katulį, atniurkysiu. Šen žiūriu ten, o jos niekur nėr. :unsure:  Vyras sako, mačiau apačioj trumpai. O paskui jis nešiojo šiukšles rūsį ir garažą atsidaręs. Juk galėjo ir pasprukt. Apėjai namus du kartus, šaukdama ją. Ji paprastai atsiliepia murksėjimu. Gi dabar tylu. :huh2:  Jau ir apylinkes apėjom su prožektoriais. Bet ką ten patamsy rasi, aplink vien privatūs kiemai, o juk nesėdės tokiam šalty katė vidury gatvės. O dar nuo to laiko, kai grįžom, dviejuose gretimuose kiemuose fejerverkus pašaudė :oh:  - būtų iš panikos pabėgus kažin kur. Pareinu, o čia dar vyras lept: jei šita neatsiras, tai daugiau antros katės ir nebereikia. :huh2:  Nuskambėjo tarsi "Ir gerai, kad dingo..." Tada jau praskydau visai, atsisėdau ant laiptų ir apsiblioviau. Dar kartą rajonėlį apėjau. Grįžau, nulindau į rūsį. Sėdžiu, nieko nebenoriu.... Girdžiu: murkt... mrrrr.... ... meu... Gi išlenda gražoooolė iš paties apatinio rūsio. Tikrinau ir ten, bet gi ten prigrūsta belenko belenkiek. O ji matyt supanikavo nuo šaudymų ir pasislėpė. Ir neatsiliepė....

Visiems kailiukams nuoširdžiausi sveikinimai. Ramybės jūsų kiemams! :) 

Atsakyti
Oi Lapyna, aciu Dievui atsirado unsure.gif Zinau ka tai reiskia. Mano Vasiukas buvo dinges pries savaite. Na kur 4 kambariu bute dingt? Viskas kaip ant delno, gi ne namas. Apejom visa seima, niekur blink.gif O ejom i parduotuve, dukruze ejo pas drauge....Tai nulekiau i 9 austa, po to begte i pirma...sirdis i kulnus. Grizau - ner. Galvoju kaip skelbimus kabint, ka daryt...ir cia iseina princas, pasirazydamas. Zinok po siai dienai nezinau kur buvo nulindes blink.gif Ir pikta, ir isbuciavau, nuniurkiau unsure.gif
Papildyta:
Baukide, darbstuole Tu wub.gif

Pasigrozejau Spulyte, kailis kaip sabalo, jau toks grozis wub.gif

Giliukas, saunuolis, seimininkutis, tvarko namucius wub.gif

Busiuk, saunuolis sunutis...vestuves, kaip grazu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 01 sausio 2017 - 21:04
busy, sveikinu su tokiu svarbiu įvykiu 4u.gif 4u.gif Turėsi ne tik sūnų bet ir dukrą wub.gif Tokie jauni abu, bet meilė tikra, net atstumas tiek laiko neišskyrė. Greičiau susibėgtų į krūvą 4u.gif

Man ši diena tokia keista, net nesuprantu kodėl, kažko liūdna...
Atsakyti
Vėtra, čia gi nėr ką veikt su tais skanukais biggrin.gif nu bet kokie skanūs niam niam essen.gif

Gerai, kad Mikutė nedingo 4u.gif

Vidam, 4u.gif
Atsakyti

Busy, sveikinu su gražiomis naujienomis! Kaip jautiesi?  :4u: primink, prašau, kiek sūnui metų?

Magnunos nuotraukos tiesiog saldainis dūšiai. Dėkui, kad daliniesi įspūdžiais, mieloji.  :4u: 

Špulytė be žodžių- princesė nr.1.  :wub:  labai miela mergytė gintarinėmis akimis ir riesta nosiuke.  :wub: 

Baukide, šaunuoliai, kad taip sportiškai sutinkate Naujus  :clap_1: 

Lapynos nuotykis su pradingusia Mikute gerai, kad su laiminga pabaiga.  :super: 

Giliukas nupuošinėtojas  :wub: 

Mes eglę rytoj irgi nupuošime, nes baisiai spygliai byra šiais metais. 

Vakar į paštą atėjo siuntinys. Nieko nebuvau užsakiusi, tai net nustebau. Pasirodo, Čijos veisėja švenčių proga atsiuntė dovaną šunei- jos rankų darbo mažutį nuostabų angelą sargą. Kad globotų Čiją ir saugotų. Ir pagalvojau, kad prieš 8 metus pirkdama šunį su dokumentais kaip bonusinį priedą gavau pažintį su labai šilta ir jautria meniška asmenybe. 

IMG_5765.jpg

Atsakyti

...labai kurilai man krito į akį  :wub: 

Sagyt, man irgi trumpauodegiai patinka. Bet yra žmonių, kuriems tiesiog nesveikai atrodo kurilų sudėjimas. Vienas yra pasakęs, kad tokios baisios katės jis ir už dyką neimtų. Prieš tai dar klausė, ar uodegą mes patys nukirtom. Sakiau, kad šuo nukando.  :laugh:  

Atsakyti
Labas rytas Naujuosiuose metuose 4u.gif Tikiuosi šventes sutikote smagiai. mirksiukas.gif

Pas mus Naujieji ramiai pralekė, namų aplinkoje. Keturkojai per 12 val. sutikimą prie langų nelindo, tūnojo palindę koridoriuje prie suoliuko, kol fejerverkų šaudymai gražiai aprimo, paskui išlindo lyg niekur nieko, tad nelaimių išvengėm ax.gif

Busy sveikinimai su sūnelio sužadėtuvėm wub.gif

Vidam nosytę į viršų ir jokio liūdesio mirksiukas.gif

Aist labai mielą dovanėlę gavo Čija wub.gif

Baukide Oho! kokie keliauninkai esat! bigsmile.gif

Magnunos foto vaizdai labia patiko wub.gif

Visoms geros darbo savaitės ir lengvo pirmadienio 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Labai mielas Čijos angeliukas wub.gif
Na o aš jau keliauju šiandien namo, grįžtu pas savo rainąją šeimininkę - jaučiu būsiu apkniaukta ir iš kart vos mane pamačiusi išpasakos viską kas per savaitę jai būnant pas tėvukus nutiko biggrin.gif o Grikis tai jau nepaleis manęs iš glėbio visą vakarą wub.gif jau pasiilgau savo murkių wub.gif o kol kas dar nuniurkiau atsisveikinimui ilganosį amsių bučiuoklį Ozį biggrin.gif biggrin.gif
Tai geros visoms pirmos metų darbo dienos, kas dirbat ir jau parašysiu pargrįžus namo 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Geros kelionės, Magnuna  :4u:  

Angeliukas Čijos labai labai mielas  :wub:  

Prajuokino nuostabiosios Ainu nenorintys už dyką :D

Mes eglę nupuošime savaitgalį, tegul dar pabus balkone šią savaitę :rolleyes:

Kamščių vis dar nėra :bigsmile: Gražios ir lengvos dienos visoms :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 02 sausio 2017 - 08:40

Aist labai įtikinama istorija, kad šuo nukando :D O šiaip nu ir nukirtom uodegą, mūsų katė ką norim tą darom :) Jaučiu šokas būtų ištikęs žmones :D O riestaausiai galvojat tokie gimsta??? aišku kad nea, su lygintuvu tik gimusiems prilygina ausis, ir šiaip paskui profilaktiškai palyginti reikia kad neatsilenktų :D  Mumis irgi gavo sms palinkėjimą nuo veisėjos :D

Atsakyti

Labas rytas, mielosios jau naujuose metuose!

Palytė-Špulytė tiesiog klesti ir žydi  :wub:  :wub:  :wub: Zundyt, širdis džiaugiasi, kaip gražiai sutariat, ačiū tau  :4u:  :4u: 

Magnun, ačiū, už pasivaikščiojimą, tu tikra draugė  :D  :4u: 

Ilganosis Ozzis kaip gražiai guoliukyje riogso :wub: 

Toms kas dirba, darbings dienos, toms kas ilsisi - produktyvaus poilsio ;)

Atsakyti
Sveikos naujuose metuose 4u.gif

QUOTE(gielux @ 2016 12 30, 23:47)
Aš būsiu labai kategoriška. Kažkaip lygint kates ir sukneles nei i tvorą, nei į  Aš kitoj temoj, kol Snaige buvo gyva, pamačiau tavo pasisakymą dėl išlaidų  ir jei miršta, tai greičiau, čia tikrai ne kažkoks pamokslavimasl,  b et tiesiog tikrai draugiškas patarimas gerai pagalvot.

Pirmiausia „maloniai“ nustebinote kad einate per temas ir sekate mano žinutes. Kadangi visada jaučiausi truputį iki galo nepritapusi prie temutės (tai normalu- nei į susitikimus einu, o be to neperseniausiai ir bendrauju) tai tas faktas įdomiai pasirodė kad vistik kažkuo sudominau iki tiek kad reikia perfiltruoti ką kitose temose rašau....
Tik tai kad nereikia paimti iš viso konteksto vieno sakinio vienos dalies, interpretuoti taip kaip jums atrodo ir poto dar pateikti kaip „va matai ką sakei –siaubas“. Paskaitykite tą sakinį antrą kartą, pažiūrėkite kur kableliai sudėti ir t.t. O beto kai yra blogai- norisi kad tas blogumas vienaip ar kitaip baigtųsi. bent man. Nes nesu kažkokia mezanchistė ir kai matau kad gyvūnui labai blogai ir aplinkiniai nieko nedaro tik tris dienas verkia – manęs tokia situacija netenkina.... O kad tik būtų geriau Snaigei- padarėm viską ką galėjom-ir pas gydytojus vežėm kiek reikėjo, ir gydėm, ir svarbiausia visada mylėjom- taigi noras kad visas blogumas pasibaigtų vienaip ar kitaip yra normalus, išplaukiantis iš situacijos...

Dar klausėte ar nežinojau kad tajų LT neveisia. Nežinojau, nesidomėjau. O beto draugai turi tokį ir jis sėkmingai gyvena gal 12 metus nei karto nesirgęs. Taigi nėra etiketė - kad jei jau pridaugintas tai jau bus ligotas ir kitaip negeras.

Už patarimus irgi ačiū. Suprantu viską aš. Vyras nesigilina. Suprantu aš kad čia „padielkė“. Bet gyva padielkė, Tik tai kad noriu pasakyt kad tas kačiukas jau yra. Jis jau yra - aš jo nepridauginau ir nedauginsiu. Jis jau gyvas yra. Tai ar mano namuose ar kituose jis jau bus. Mano namuose jis bus mylėtas ir prižiūrėtas. Bus paprastas katinas norimos vyro spalvos.
Daugiau jau nežinau kuo man teisintis ir dėl ko jaustis kaltai.
Taigi noriu palinkėti gerų sveikų gražių metų.

Atsakyti