Metai - tarsi knygos lapai.
Tegul jie būna užpildyti prasmingais darbais!
Tegul Jus ir Jūsų artimuosius lydi meilė, santarvė, sėkmė, sveikata, ramybė ir viltis!
Tegul Jūsų augintiniai ir globotiniai nesirgtų ir neštų Jums tik teigiamas emocijas!
Šviesių, šiltų ir jaukių Naujųjų Metų!
Džiaugiuosi,kad čia visada randu daug šilumos ir pozityvo! Ačiū ,kad esate!
BŪKIT LAIMINGOS
Naujas švarus 2017 metų lapas atverstas. Įsirašykite jame savo svajones ir tegu jos pildosi.
Dar kartą sveikinu sulaukus Naujųjų Metų.
Kaip naktis praėjo keturkojams draugams? Mums buvo sunku, naujus sutikom užsidarę vonioje
Simply Milda, junkis prie mūsų, jei dar neprisijungei, nes neatmenu tavęs. Prašom prisistatyti, geriausia su foto, koks katinas, kokia jo atsiradimo istorija.
Ainu gal nebijojo?
Su šventėm..
Katės buvo lengvam šoke. Bet greitai grįžo į realybę. Kažkaip šiemet daug daugiau triukšmavo tiek kieme , tiek gatvėj.
Sveikos sulaukusios Naujųjų metų.
Su Naujai, lai buna jie geri ir labai geri. IIr lai mūsų namai (šitie) visad bižuna pilni, lai nieks neiškeliauja, nebent atkeliauja. Būkim laimingos
lai nieks neiškeliauja, nebent atkeliauja.
Vaje,Diinka kaip gražiai pasakei, ir kaip teisingai.
Blogai, kad Ozzis bijo fejerverkų, turėsi rūpesčio. Na, bet trankėsi pas mus, sakytum karas prasidėjo. Net džiaugiuosi, kad šitas bardakas eina į pabaigą.
Neišėjo pacituoti bet manau supratote.
Kolumbas Naujus sutiko spintoje kažkuriam kampe,Pupsė sėdėjo susigūžusi po kėde,o mano Špulytė mažytė tai pasirodo drąsuolė ,dešimt minučių iki dvylikos ramiai gulėjo lizdelyje,kuris yra prie pat lango,o dvi minutės po dvylikos radau ją ant palangės bežiūrinčią į fejerverkus Ačiū Mamai Erendirai už drąsų vaiką
Palaikysim ir dziaugsimes Tavo naujuoju katineliu O skausmas palengva numals.
Mano Staselis zinok su dokais, bet turi daugybe sveikatos problemu. Nors savininke turi iregistruota veislyna. Katineliai visi cipuoti, skiepyti. Ale va, ligeliu turi ir neisgydomu. Susigyvenom, nebekreipiam demesio. Jis tiesiog musu Stasiukas
Lapyna, man labai patiko susipakaves i kelionini krepsi vaikiukas Akele tik blizga
Pirma ka padarysiu, tai siandien ismesiu egle. Nebegaliu su ja. Spygliai krenta. Staselio kailis pilnas spygliu, nes miega tik po egle Na ir dar po piet leksim i svecius. Kazkaip norisi dar vienos poilsio dienos. Pritrukau vienos dienos...