Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk o Zugiukui jau visai prasta,kad neateina?

Nežinau net. Ėda tik sausiukus. Bet bent jau neviamiam.  Tada kai rašiau,  kad vėmė, tada paskutinį kartą ir vėmė. Matyt vaistai nuo rūgštingumo padeda ir nedirgina skrandžio. Bet svoris man atrodo, kad dar nukrito. Vešim kitą savaitę,  pasidarysim pakartotinai kraujo tyrimus, kad žinoti situaciją.  

O mamą paleido iš ligoninės.  Kai buvo paskirtas laikas pas gydytoją apžiūrai,  kaip tik užėjo permušimai,  tai bent jau aišku,  kad nėra kažkokios rimtos problemos. Neaišku,  kas iššaukė pirmą kartą,  bet kitus panašu, kad vaistai neatitaikyti.  Tai vienų negėrė,  tai stipriai nebuvo užėję,  tik nestipriai vieną naktį. 

Atsakyti

merginos visas su naujais!!!! dziaugiuosi, kad jus turiu...

Ir nepamirskit uzsidet kazko raudono... As MB savo kojines iprudijau raudonas  :yahoo: 

Tikiuosi kiti metai bus mums visoms daug geresni 

V-Rine visada esi cia laukiama, juk as irgi gyvenu be savo katuku, jie su mano mama liko 

Atsakyti

Dar kartą labas merginos,

negaliu apsidalinti. Su šeima spėliojom mįsles iš kalendoriaus ( ačiū paslaptingai Kalėdų senelei).. Tai va atsakymai :

1.Nei šertas, nei girdytas, o diena dienon tunka- TRIŠĖ

2.Lekiu kaip ponas, tupiu kaip sakalas, visi manim džiaugiasi, bet po kojomis mindo- LAPĖ

3.Aukštas senis balta oda, medžiams sprogstant pieno duoda- OŽKA ( paklausiau, jei ponas- tai turėtų būti OŽYS- sako- ai šiais laikais nesupaisysi, yra moterų, kurios persirengia vyrais ir atbulai

4.Glėbiu nepaimsi, saujoj neišlaikysi, kai bėga nesuturėsi- LAPĖ IR TRIŠĖ- kai prasideda dramblių lekiojimai po namus

5 Šviesus mažas skritulėlis, bet ir šimtas žirgų nepavežtų- TRIŠĖ

6. Ėjau naktį- pamečiau sagtį, mėnuo rado, saulė pagavo- LAPĖS atsiradimas mūsų namuose

7. Mažas namelis pastatytas, žiemą- vasarą atidarytas-  spintelė, kur laikomas sausiakas TRIŠEI ir LAPEI

8. Puiki panelė kiekvieną kreipia iš kelio- TRIŠĖ, kai guli išsidrėbusi vidury koridoriaus

9. Miške gimęs, naktį subrendo, parėjęs namo katile paskendo- Trišė, kai bando žuvis akvariume sumedžioti

10. Pavasarį geltonas- rudenį baltas- TRIŠĖ iki ir po išmaudymo

11. Be rankų be kojų palangiais beldžiasi, į vidų prašosi. LAPĖ, kai veržiasi  į  dukros kambarį.

12. Matau- negirdžiu,girdžiu- nematau - ABI mūsų katės.

Linksmų švenčių

Atsakyti

Visoms linksmų, džiugių, laimingų ir kitokių -ingų  ateinančių metų!!!

Atsakyti
Linksmų, visiems ir visoms metų 4u.gif .O aš tapkes su raudonu užsidėjau, vištienos net neturiu.Vadinasi pasiruošiau teisingai. ax.gif
Geros mįslės nieko nepasakysi.
Smagu, Šponkuti geras naujienas skaityti.Sveikatos tavo mamytei 4u.gif Zuginui irgi.
V-Rine, gal mergaitės kiek aštrokai pasisakė, bet...Tik tu nedink niekur.
Va,Azu katinai toli, sakytum bekatė.Aš gal daugiau šuninė esu. Bet visos gražiai sutelpam, nesikapojam kaip kitose temose.Net skaityti nejauku kartais.
Labai džiaugiuosi, kad jus sutikau, ir kad jūs mane priėmėt į savo tarpą.
Atsakyti
Sveikutės visos. Esu šios temos skaitytoja ir gerbėja. Džiaugiuosi kai jums ir jūsų kailiniuotiems sekasi ir liūdžiu kai jie serga. Taip pat čia randu gerų minčių ne tik apie katinukų reikalus, bet ir apie žmogiškas problemas. Ačiū jums, kad esate. Gal kada ir man pavyks sudalyvauti jūsų susitikime. Linkiu visosm gražių ateinančių metų, lai jie būna pilni naujų patirčių ir idėjų. Telydi Jus sėkmė ir gera nuotaika! Sveikatos jūsų kailiniuočiams.
Atsakyti
Visas ir visus temus keturkojus sveikinu su Naujaisiais Metais! smile.gif
Atsakyti
Tegul kiti metai bus geresni nei praeinantys. Kiekvienai po mazytes svajones issipildyma, po sveikatos balioneli, po laimes gabaleli, po vilties trupineli. Mes jau tiek daug metu kartu cia...

Su naujais 4u.gif
Atsakyti

Sveikatos! Laimės! Džiaugsmo! Kelionių! 

Atsakyti
Visas su Naujaisiais Metais! Bukit laimingos! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos įžengusios į 2017 metus newyear.gif
Tegul pildosi norai, tegul visas lydi sėkmė, laimė, artimųjų šypsenos, meilė ir gerovė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būkit visos ir visi sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nepamirškit sugalvot norą ar kelis ir užsirašyti mirksiukas.gif Juk ši naktis ypatinga smile.gif
Atsakyti

Su Naujais 🍾 

Atsakyti