ko tai UABe nei kaledinio vakarelio, nei naujametiniu sveikinimu
ok protingieji kurmiai duokit minti ... randu antras men is eiles pamyzta po deze. nu i menesi karta, siandien antras kartas...
skauda - geria priesuzdegiminius - neturetu,
akis jau beveik visai uzgijus - neturetu,
uzdegimas - tik ka suleistas antibu kursas - neturetu,
pyksta - turi uz ka, kankinu , po vet vezioju ....
harmonai pabuvo - uzuodus veterinarinej kvapu visokiu???? - kastruotas
siaip pavasari jaucia kaimynystej yra nekastruota katyte, tai stengiasi bekiaušis,
laiku nepavalyta deze ? - nu sita nu **** suda is kart isimi, nebent naktis, kraika silikonini kas 2 sav keiciu.
vyras sako pyksta... jusu mintys?
Pas mane stebuklas. Hipė guli ant manęs. To nėra buvę. Kadangi Zugi nebeateina, tai kažkas užpildys laisvą vietą.
Kaip nemėgstu rašyti iš telefono, todėl tik skaitysiu ir žiūrėsiu:-D
Visas su Naujaisiais Metais!! Gerų, sveikų, turtingų, šiltų, kelioninių, draugingų ir pilnų meilės metų, mielosios! Apkabinu visas;-)
nu Hipė dabar taip nori ;)
Sveikos,
Gerų ateinančių Metų, visiems ir visoms sveikatos ir stiprių nervų
Su artejanciais Naujais visas !
Sveikinam visus dvikojus ir keturkojus su artėjančiais Naujaisiais Linkim viso ko geriausio , daug daug sveikatos, ramybės , sutarimo.
Šponkiuk o Zugiukui jau visai prasta,kad neateina?
Pas mus UAB-o veikla laikinai sustabdyta.Tirta mano zuikis drąsuolis, man po kojomis guli , jau niekas nebepadeda. Tiek to,pragyvensim kaip nors šią baisią naktį.
Papildyta:
Moliukas koks mažiukas, kaip koks kačiukas Pasiilgau mažo katinėlio, nešiočiau po namus...
Kad mažiukas jis yra.Nuimtum pūkus, tai kaip žiurkiukas atrodytų.Šiandien bandžiau sverti, tai vargani 4,2 kg.Dar ir išgąsdinau maišiukan bekišdama .Ir balsas jo toks plonas ir gailus kaip mažo katuko myau,myau. Ai, gerai ir toks
Sveikos, mergytos
pagaliau ir aš pripuoliau prie interneto ir aišku pirmu reikalu čionai, skaityti ką visą tą laiką vikėte, kuom gyvenote, žinoma Busy apšviesdavo mane per telefoną jus skaitydama, bet juk tai ne tas pats, kaip savo akimis perskaityti
Pirmiausia Rine - užjaučiu labai dėl Snaigytės, priėmei sprendimą, kurį reikėjo priimti, dabar reikia su to susitaikyti linkiu tavo širdžei nusiraminimo Dėl naujos katytės - temos merginos jau aiškino kas ir kaip ir kodėl, mūsų temoje tai ne vieną kartą iškildavo ir daug to aiškinimo yra buvę, tau kaip suprantu, tas klausimas pirmą kartą iškilo ir ieškojai informacijos ir teisingai darai kad klausi. Ar pavyks įtikinti vyrą, jau kitas klausimas, tiesiog merginos norėjo perspėti dėl galimų pasekmių O dėl lankymosi mūsų temoje - tai net neabejok, kad visada čia esi laukiama
Visiems ligoniukams linkiu daug sveikatos Džiugu kad Gufyčiui gerėja
Visų jau nesukomentuosiu nes iki Naujųjų sutikimo rašysiu tiesiog linkiu visoms smagiai atšvęsti, kad jaukiai jaustumėtės ten, kur esate, kad jus suptų mylintys žmonės, kad viskas klostytųsi taip kaip ir buvote suplanavusios
Apie atostogas gal jau kitamęt parašysiu pasakysiu tik tiek, kad smagiai laiką leidžiame, sportiškai taip kaip ir visada ant pačiūžų stovėjau pirmą kartą po dešimties metų šiandien Busy išsivedė miškan ir jau maniau atgal neparves, šitokį kelią nuėjom žodžiu turiningai ir smagiai praleidom paskutinę metų dieną ir nusipelnėm vakaro prei televizoriaus Ir dar pasakysiu, kad Busy sūnaičio mergina iš tiesų nusipelnė visų pagyrų - tikra gražuolė ir labai šauni