Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O aš trumpam įlįsiu nuotaikai pakelti.

Kelioninis katinėlis :)

Lindo, stengėsi, montavosi - ir susimontavo

171c63d017d90c271e6fc85f7d8eae35234.jpg

Visoms smagaus Naujųjų sutikimo!

Atsakyti
Vajej koks kelioninis katinelis, viena akele blizgina wub.gif tie vaikai....

Guoliukas grazus labai

Aciu uz pagyras mano vaikams 4u.gif esu labai turtinha nes turiu juos

Magnuna su Oliu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 31 gruodžio 2016 - 11:30

Labas rytas  :4u: 

Lapynos mažylis rankinėje  :wub: tik guvios akutės žiba  :D 

Bela ramaus brito tėvo nieko nepaveldėjo, ryškiai orientališkas motinos tipažas  :) 

Na ką, paskutinė metų diena. Per visą kotedže gyvenimo laiką nė karto nesutikom naujų namie. Šiandien bus premjera. Ateis keli draugai. Einu ruošt crembrule ir šokoladinių sufle saldžiai kitų metų pradžiai.  :) 

Atsakyti

Magnuna su Oliu labai gražiai dera abudu  :4u: 

Busy, o ar Ozziukas jau prilipo tavo vyrui? 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 12 31, 11:32)
<p>Magnuna su Oliu labai gražiai dera abudu  4u.gif </p><p>Busy, o ar Ozziukas jau prilipo tavo vyrui? </p>

Mes irgi namie svesim. 4u.gif

Sunku pasakyti krito ar ne. Neatstumia jo, paima ant ranku, paglosto, paniurko, pasnekina ir tiek. Meile to nepavadinsi. Myleti visu gi ir neprivalai. Svarbu sutaria 4u.gif
Atsakyti

O tau pačiai kaip tas kleckas?

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 12 31, 11:40)
<p>O tau pačiai kaip tas kleckas?</p>

Man patinka, norejau tokio gi. 4u.gif nepasigailejau nei karto dar
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 12 30, 13:48)
Colomba, kaip tavo sveikata?

Bela ir eglutė :DDDD Oi negaliu. Nenori pririšti eglutės viršūnės? biggrin.gif

Sveikata po truputį geryn, vis dar su krūva vaistų ir tausojančiu režimu gyvenu, bet jaučiuosi geriau ir gyviau. smile.gif

QUOTE(Daredi @ 2016 12 30, 14:05)
Ai dar patiko, Colombos eglės prilaikymo būdas, kad ši nenualptų biggrin.gif

Reikėjo kažkaip saugoti eglutės nervus biggrin.gif

QUOTE(gielux @ 2016 12 30, 14:22)
Pas mus pradžioj stalas arti buvo, po to jį patraukėm, tai nuo sekcijos pasirodo dar patogiau  biggrin.gif Aš įtariu, kad Belos tikslas - viršūnė, labai jau ji medituoja į ją bežiūrėdama  biggrin.gif Nežinau, ar atlaikys eglutė iki Trijų karalių  biggrin.gif
Ui, gi paskutinė UAB veiklos kryptis - išrenkam dėliones, jei kam reik, kreipkites  biggrin.gif
Dukra gavo dėlionę, dėliojo porą vakarų..ir čia priėjo Bela  biggrin.gif atomazga manau aiški  biggrin.gif Dėliota buvo ant medžiagos, kad po to būtų patogu susukt. Matau per kambarį bėgantį kačiuką su ta medžiaga dantyse ir mažosios riksmą:BELAAAAA AAAATIDUODI STAIGIAI  biggrin.gif

Man atrodo, kad vieną rytą atėjus rasi Belą ant viršūnės vietoj žvaigždės.
Bela ir dėlionė iki ašarų prajuokino. biggrin.gif Belai kiek laimės turėjo būti bigsmile.gif

Busy kaip smagiai leidžiat laiką. smile.gif O Olis koks didelis blink.gif

Lapyna Tytės guolis labai fainas! Bet tavo mažasis tai šaunuolis biggrin.gif O jau koks laimingas bigsmile.gif

Vakar Luna perbėgo per klaviatūrą ir ją užblokavo. biggrin.gif Googlinau angliškai kas galėtų būti ir žiūriu, kad ne vienas žmogus klausė to paties biggrin.gif
Atsakyti

Vakar Luna perbėgo per klaviatūrą ir ją užblokavo. biggrin.gifGooglinau angliškai kas galėtų būti ir žiūriu, kad ne vienas žmogus klausė to paties biggrin.gif

tai prašom Išversti ir lietuviškai parašyti čia temoj. O po to į pirmą kiekvienos temos žinutę sukelti. Aš rimtai. Lapė laksto, kaip į uodegą įkąsta. Klaviatūra irgi. Bijau, kad ir man užblokuos. Stengiuosi pakišti po stalu, kai atsistoju, bet kompiuteriu be manęs dar dvi  personos naudojasi. O jos neatsargios, neatidžios ir be patirties.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 12 31, 11:20)
tai prašom Išversti ir lietuviškai parašyti čia temoj. O po to į pirmą kiekvienos temos žinutę sukelti. Aš rimtai. Lapė laksto, kaip į uodegą įkąsta. Klaviatūra irgi. Bijau, kad ir man užblokuos. Stengiuosi pakišti po stalu, kai atsistoju, bet kompiuteriu be manęs dar dvi  personos naudojasi. O jos neatsargios, neatidžios ir be patirties.
</p>

Perkroviau kompiuterį. biggrin.gif Padėjo šį kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 30, 21:04)
<p>Jei Čija nurimo ir atsipalaidavo, tai kam dar vienos tabletės? Gal kai  visa chebera namuose, šunė jaučiasi saugiau ir nereikės jokių vaistų?</p>
<p>Mergytė graži, bet ir Busiaus sūniukas neprastas, ar ne taip? mirksiukas.gif</p>
<p>Pasiguosiu blink.gif , nu kaimų kaimas pas mus. Petardų pilna ant kiekvieno kampo, o halloumi sūrio pirkti neradau. Taip suintrigavo ta mišrainė, o svarbiausio ingridiento tai nėra.O kuo pakeisti, galva neišneša hmm.gif

</p>

Lisitėja, yra Baboroje, bet man rodos, pas tave barbora neveikia, taip pat mačiau Prismoje. Čia graikiškas sūris grilliui. Jis pakepamas.
Atsakyti
Sausanosiai ir draugai, kolegos, gerai sutikt Naujuosius
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti