QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 30, 22:38)
Aišku. Tai už norimos spalvos suknelę irgi kartais permokame. O ar ji geros firmos ir originali kitas klausimas.
Ai vž aš savojo neperkalbėsiu. Galite mane barti ir pamokslauti. Aš nieko nepadarysiu . aš esu prieš nes man tik pinigų mėtymas ir tiek. man užtenka Rainiuko nuo konteinerių....o maniškis nori norimos spalvos vadinasi. O kai ne veislei padidižiavimui ar veisimui r perka tai vadinasi moka už norimą spalvą....
Busy taviškiai su popieriais ?
Aš būsiu labai kategoriška. Kažkaip lygint kates ir sukneles nei i tvorą, nei į mietą, nes...Kiekvienos veislės katės yra išvestos genetiškai ir turi būdingų veislei ligų. Tam tikros ligos yra nustatomos,tyrimais,kitos ne. Taigi pirkdami veislinę katę turit sužinoti kokios ligos būdingos. Pirkdamiprijaučiančią veislei katę galit plius dar gauti ir psichikos problemų. Kiekviena veislė, tai ne spalva, marginimas, o ir elgesys, temperamentas. Žinoma jis varijuoja, bet tam tikrose ribose. Taigi, veislė, tai ne spalvota suknelė, o kompleksas. Antra, jei tu pati nenori, kodel tada imt? Aš kitoj temoj, kol Snaige buvo gyva, pamačiau tavo pasisakymą dėl išlaidų ir jei miršta, tai greičiau, čia tikrai ne kažkoks pamokslavimasl, b et tiesiog tikrai draugiškas patarimas gerai pagalvot.
Beje, Bela be doku, bet aš jos irnepirkau, ji veislinės katės, kuri pabėgo. Tėtis irgi dokumentinis, bet ne tos veislės.
Už viską pasaulyje tenka mokėti, bet visada patartina derėtis. (A. Parkinsonas)"To be is to do." (F.Nietzche) "To do is to be." (I. Kant) "Do be do be do." (F. Sinatra)