Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Colomba @ 2016 12 30, 22:29)
Jei tevai su dokumentais, o vaikai be, reiskia katyte yra misrune. Dokumentai butu, jei tevai butu praeje parodas, gave leidimus kergtis, taip, katyte veisline. Siuo atveju suleido du katinus be sveikatos testu, be nieko, pardavineja nelegaliai bile ka.
Ta katyte bus tik panasi i bengala ir kilminga tiek pat kaip mano raina epileptike.

Aišku. Tai už norimos spalvos suknelę irgi kartais permokame. O ar ji geros firmos ir originali kitas klausimas.
Ai vž aš savojo neperkalbėsiu. Galite mane barti ir pamokslauti. Aš nieko nepadarysiu . aš esu prieš nes man tik pinigų mėtymas ir tiek. man užtenka Rainiuko nuo konteinerių....o maniškis nori norimos spalvos vadinasi. O kai ne veislei padidižiavimui ar veisimui r perka tai vadinasi moka už norimą spalvą....

Busy taviškiai su popieriais ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gruodžio 2016 - 22:39
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 30, 22:38)
Aišku. Tai už norimos spalvos suknelę irgi kartais permokame. O ar ji geros firmos ir originali kitas klausimas.
Ai vž aš savojo neperkalbėsiu. Galite mane barti ir pamokslauti. Aš nieko nepadarysiu . aš esu prieš nes man tik pinigų mėtymas ir tiek. man užtenka Rainiuko  nuo konteinerių....o maniškis nori norimos spalvos vadinasi. O kai ne  veislei padidižiavimui ar veisimui r perka tai vadinasi moka už norimą spalvą....

Visi su popieriais, Ozzis irgi. Daugelis is musu sioje temoje su popieriais. Nedrysciau inti "veislinio" is daugintoju, tikrai. Ju sveikata ziauriai daug kainuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 gruodžio 2016 - 22:44

V-Rrine, kaip jau sakė Apus, kaina ne nuo paties popieriaus priklauso. O nuo to, ką reikia padaryti, kad tą popierių gautum. Gal tie dokumentiniai bengaliukai, kurių vaikai be dokumentų tiesiog negali būti veisiami? Gal turi kokių sveikato ydų? Gal neatitinka kokių nors kitų reikalavimų? Taip, taip, kačiukas namams, tai nieko baisaus, kad neatitinka. Bet ar tikrai? Toks neatitikimas gali būti ne tik kailiuko raštas ar uodegos ilgis, bet, tarkim, psichika, kokia nors specifinė fizinė savybė, galinti sukelti sveikatos problemų....

Dabar būsiu žiauroka, bet jei jau apie tai išėjo kalba... Labai gaila Snaigutės... o ar žinojot, kad nėra (ar bent jau iki labai nesenos praeities nebuvo) Lietuvoje tikro tajukų veislyno? Kaip manot, atsiranda tokie kačiukai kai Snaigė? Bet kaip, gal net per kraujomaišą.... Pardavėjui kas? O jums -trauma. O jau gyvūno kaip gaila...

Žinomaa, susirgti gali ir iš labaai karūnuoto veislyno gautas gyvūnas, bet kam ieškot ant savo galvos abejotinų nuotykių ir dar už pinigus?

Iškart aatsiprašau, jei aatrrodo, ka esu kategorriška. Nieko asmeniško.

Atsakyti

V- Rine, nebekartokite to pačio žingsnio. Turėjote tajų mišrūnę, kuriai, deja, išlindo sveikatos problemos. Dabar galvojate apie bengalų mišrūniuko ( be dokumentų katytės visos yra mišrūnės) pirkimą. Vėl lipsite ant to pačio grėblio. Turiu du dokumentinius gyvūnus, kurie niekada nebuvo veisiami, pirkti namams. Dokumentai man buvo reikalingi, kad būčiau tikra, jog auginu tos veislės atstovą, kurį ir pirkau. O ne panašų į... 

Sėkmės apsisprendžiant jūsų šeimai.  :4u:  Bengalas- labai aktyvi veislė. Aš šiek tiek nerimaučiau, ar pas mane namie būtų pakankamai geros sąlygos bengaliuko energijai iškrauti. Ar vyras bengalus nusižiūrėjo dėl jų gražaus kailio? Ar ir bengalų charakterio bruožai jūsų šeimai limpa? Jei atsakymas į paskutinį klausimą teigiamas, tuomet vis tik draugiškai patarčiau pirkti gero veislyno augintinį su dokumentais.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 30, 22:38)
Ai vž aš savojo neperkalbėsiu. Galite mane barti ir pamokslauti. Aš nieko nepadarysiu . aš esu prieš nes man tik pinigų mėtymas ir tiek. man užtenka Rainiuko  nuo konteinerių....o maniškis nori norimos spalvos vadinasi. O kai ne  veislei padidižiavimui ar veisimui r perka tai vadinasi moka už norimą spalvą....

Aš būsiu labai kategoriška. Kažkaip lygint kates ir sukneles nei i tvorą, nei į mietą, nes...Kiekvienos veislės katės yra išvestos genetiškai ir turi būdingų veislei ligų. Tam tikros ligos yra nustatomos,tyrimais,kitos ne. Taigi pirkdami veislinę katę turit sužinoti kokios ligos būdingos. Pirkdamiprijaučiančią veislei katę galit plius dar gauti ir psichikos problemų. Kiekviena veislė, tai ne spalva, marginimas, o ir elgesys, temperamentas. Žinoma jis varijuoja, bet tam tikrose ribose. Taigi, veislė, tai ne spalvota suknelė, o kompleksas. Antra, jei tu pati nenori, kodel tada imt? Aš kitoj temoj, kol Snaige buvo gyva, pamačiau tavo pasisakymą dėl išlaidų ir jei miršta, tai greičiau, čia tikrai ne kažkoks pamokslavimasl, b et tiesiog tikrai draugiškas patarimas gerai pagalvot.
Beje, Bela be doku, bet aš jos irnepirkau, ji veislinės katės, kuri pabėgo. Tėtis irgi dokumentinis, bet ne tos veislės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 gruodžio 2016 - 23:52

Gielux, pritariu Tau 100%. :sutinku:  

Aš matau prasmingus du būdus įsigyti gyvūną- priglausti benamį "našlaitį" arba taupyti ir pirkti dokumentinį. 

Atsakyti

Labas naktis,

pas mane nuo švenčių kažkoks jetlag'as :oh: 

Šiaip smalsumui - o kiek čia temoje yra katukų iš veislynų ir su dokais ?

Tytė iš veislyno ir su dokumentais. Tik aš jų kol kas pas save neturiu, nes su veisėjos palaiminimu bandom susilaukti vienos vados. Gausiu į rankas, kai sterilizuosiu. Veisėja pasakė neatiduodanti į rankas dokumentų, kol katė nesterilizuota/ katinas nekastruotas todėl, kad yra susidūrusi su atveju, kai žmonės pirko "ne veisimui", o paskui pridaugino.... Kaip moterys ir rašė, yra daug variantų, kada dokumentinių tėvų vaikai negali gauti dokumentų. Nebūtinai tie kačiukai bus blogi, bet labai tikėtina, kad tai bus, kaip čia pasakius, ne visai legalu. Čia tas pats, kas pirkti kontrabandines cigaretes. Gal tikros, o gal klastotė. Bet vienareikšmiškai nelegalios. O bengaliuko aš net ir su dokumentais nenorėčiau, kokie jie man bebūtų gražūs. Sudėtinga ta veislė... O čia dar neaišku kodėl be dokumentų.

Beje, o kokių veislių miksas yra Bela? Labai įdomaus snukučio dama ir dar įdomesnio charakterio. :rolleyes: 

Atsakyti
Aist dekoju, musu mergyte fainuole. Na ir sunaitelis pasiseke biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas 4u.gif

Manau Rine perkalbes savo branguji pirkti bedokumenti. As saviski irgi perkalbejau kai Gabanos ieskojom. Vien del stabilios psichikos. Ir nei kart nepasigailejau. Gavau tipini charakteri, tipine isvaizda na ir sveikata nesiskunde. Na ir visi kiti tfu tfu tfu... gaila Bosiukas jaunas isejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 31 gruodžio 2016 - 08:50

V-Rine atsimenu tą jausmą, kai ir prieš pora metų ir aš pasakiau, kad palieku temą. Kai Kauku išėjo, ir kai po jos nuo maro užgeso Leslė.. Labai  stipriai apsikabinu.

O dėl dokumentuotų tėvų bedokumenčių vaikų- apgaudinėja Tave ir Tavo vyrą.  Ir ne spalvoj esmė.. na kaip čia pasakius- Va. Sugalvojau. Jei Tavo vyras renkasi automobilį BMW- ane- juk gauna dokumentus- kur be pirktų- salone (Kačiukai veislyne), iš žmogaus ( veislinis kačiukas paaugęs bet netiko- parduoda), ar turguj (kačių paroda). O jei kokiam garažiuke jam aiškina, kad čia tikras tikras BMW- tik  be dokumentų, nes nu surinktas ir dviejų dokumentuotų BMW  ir daug pigiau..( kurių dokumentų negali (nenori) pasirodyti) O iš esmės- juk ir Fiat įdėta ir dar čiort žino ko. Va tokį kačiuką Jūs ir žadat pirkti Tik tiek.

O šiaip linkiu ramiai susitaikyti su Snaigės išėjimu. paleisti ją .

Atsakyti

Labas rytas,

Busy, labai smagi kompanija pas jus! Ir jaunoji karta visi labai labai :super:

Aš parodysiu, kokį kartoninį gultuką-draskyklę mūsų katės gavo Kalėdoms. Tytei truputį ankštas :hihihi: bet vis tiek mielas. Ypač po to, kai pakrapijau valerijonais :bigsmile: 

9d5bf2d51dded307b473c4b9516e7332913.jpg

Atsakyti
Labas rytas visoms dar senaisiais metais, po kelių valandų sulauksime naujų metų. Linkiu sėkmės , sveikatos ateinančiais metais .

Aš irgi neištvėriau neparašiusi, V-Rine aš taip pat pritariu dėl visko visoms pasisakiusioms. Tik prašau nepykti jei čia per daug reiškiam savo nuomonę. Bet kai susiduri su tais vargšais išmestais gyvūnais, tai visai kitaip pradedi apie viską galvoti. Iš kur jūs manote pas mane globoje atsidūrė siamukės (na panašios į jas)? Kodėl jų mamytė atsidūrė gatvėje, po to susilaukė savo vaikučių gatvėje? Dvi gražuolytės surado namus, o kitos dvi sesytės , viena po ligos neteko vienos akytės, o kita abiejų. Ir klausimas ar kas nors priglaus akliukę, o ji taip pat "siamukė" O pas Diinką Fersytė iš kur? Ir dar ne vienas toks. Aišku, kad iš daugintojų. Tad kam juos palaikyti ir skatinti tokią "veiklą" .
Kol neatradau šios temos, kol nesusidūriau su nuskriaustaisiais aš neskyriau veisėjų nuo daugintojų.
Tad priimkit tinkamą sprendimą, to ir linkiu jums kitais metais, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O pas mane jau apsigyveno kalėdinė dovanėlė 4u.gif , nauja globotinė. Katytė tikrai naminė, tvarkinga, švari, labai meili, bet ir vėl juoda biggrin.gif Viliamės gal netyčia pabėgo ir kas nors ieško, o ne išmesta į gatvę. Na žiūrėsim kaip čia toliau bus.

Atsakyti
Busy ir bernaitis nešpietnas ir mergaitė labai fainuolė bigsmile.gif
Tytei dar atskirai uodegiukui reikėjo drąskyklės biggrin.gif vargšas katukas, kaip baronkytė turi susiraityt. Kaip jos su Mika sutaria?
Belos mama orientalė, o tėtis britas. Paspruko mama, tiesa netoli, iki kamynų katino biggrin.gif
Atsakyti