Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, na pirma kart ir as nematau foto, ne vienos is Apus keltos tik raidziu ir skaiciu kodus.

Bela tai velnio nesta ir pamesta, maniskiai man rodos ne vienas nelindo niekada prie egliu

Vanagem pavydziu ledo, nors cia centre yra atidaryta ciuozykla, bet tas didelis kiekis zmoniu manes visiskai nevilioja, tiesa pasakius pasiilgau panevezio su penkais zmonem, tusciu parduotuviu ir mazu atstumu... vakar nakti vaziuojant i darba uzstrigau tokiam kamsty likus vienai stotelei, kad gal buciau jame trinusis pora val jei ne ilgiau, priespaskutine stotele pravaziavau ir jau susiruosiau lipt sekancioj, ziuriu ogo masinu marios, bet tik i viena ta puse, nu ka stoviu laukiu, ziuriu pora autobusu pries mus tu paciu kaip as vaziuoju stovi dar nedavaziavo tos pacios stoteles, nu kadangi tas pirmesnis uz mano autobusa vaziavo 40min anksciau, nei tas su kuriuo vaziavau as tai speju jis tiek ten kamsty ir stovejo... Aciu D vairuotojas paklause ar as nenoriu islipt nedavaziavus, tai ojej kokia jam dekinga buvau, kad isleido, (siaip jie nedarineja duru ne stotelese, gali prasyt ir nedarys) . O kamstis del Aston stadiono kur zaidzia futbola. 

Aist pasakojimas labai patiko , is tikro senai Rygoj nebuvau. 

Del fejerverku, pamenu mano dogas, tai istisa naujametini laikotarpy skalydavo ir skalydavo, bijot nebijojo, bet po kiekvieno spragtelejimo lavina lojimo ir begiojimo ratu per buta  :oh: teisingai sako Sagyte, Panevezy be proto ir pyskina kiekvienam kieme , Cia isvis ner fejerverku belenkada, isskyrus pacius Naujus, ir kazkokias ten babaju sventes yra kelios per metus.

O cia jau ziuriu kai kas nurankioja eglutes, darbe jau vakar nupuose... 

Sergancios sveikit ir nesirkit , ruoskites naujiem metams  :nail:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 30 gruodžio 2016 - 18:30

Žiūriu į Gufiko guzikėlius, ir atsižiūrėti negaliu. Kaip džiugu, kad taisotės :4u: O jis ten rimtai saldainį laižo? Mano tik taksiukas saldainį graužtų.

Aist, tikrai tavo uošvis tik taip pasakė. Juk labai sunku žiūrėti į panikuojantį šunį, ir dar jam padėti negali.

Nereikia ir Panevėžio, mūsų parke kaip mūšio lauke. Tai viena kompanija, tai kita pokši.Ir dar kiemuose trata :oh: .Bijom, ir neturim jokios išeities, tik vaistukus. Velniškai tamsu, negaliu užmiestin išvažiuoti.

Kokia retro nuotrauka su mūsų keliauninkėmis. :4u:

Bela aukštalipė padūkelė.

Atsakyti

Taip rimtai laizo saldaini 🤣 

Atsakyti

Turiu aš šunis raminančių vaistų ( keturių rūšių, skirtingų veikimo mechanizmų), bet jie kažkodėl neveikia Čijos. Dar rytoj ryte paskambinsiu į Jakovą, ko konkrečiai jie turi, gal stipresnių kokių. Namie grįžusi šunė nurimo, atsipalaidavo. Pas mus namie, lyginant su Panevėžiu, visiška ramybė. Bet rytoj naktį tai tikrai patriukšmaus. Na nieko, savaitė kita ir viskas nurims. O mes šeimoje dabar tarpusavyje traukiame uošvį per dantį: " Jei neišsiplausi savo puodelio, užmigdysiu. Ei, kas nors susiurbkit eglės spyglius, nes teks eglę užmigdyti. A-a a-a pupa, kas tą pupą supa... Ei, nesijuok, aš tave migdau!"  :)  Busius nuvarys Magnuną visai su tom atostogom. Na, nieko, grįš Magnusėlis darban, pailsės.  :4u: beje, labai norėjosi pagirti Busiaus sūnaus mergaitę- labai miela mergina atrodo.  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 gruodžio 2016 - 20:27

Jei Čija nurimo ir atsipalaidavo, tai kam dar vienos tabletės? Gal kai  visa chebera namuose, šunė jaučiasi saugiau ir nereikės jokių vaistų?

Mergytė graži, bet ir Busiaus sūniukas neprastas, ar ne taip? :mirksiukas:

Pasiguosiu :blink: , nu kaimų kaimas pas mus. Petardų pilna ant kiekvieno kampo, o halloumi sūrio pirkti neradau. Taip suintrigavo ta mišrainė, o svarbiausio ingridiento tai nėra.O kuo pakeisti, galva neišneša :hmm:

Atsakyti

Princesiškos pagirios ( draugė, pas kurią viešėjo Ainu, atsiuntė foto. Namo katė grįš rytoj.) 

IMG_5749.jpg

Atsakyti
Sveikos. Skaitau skaitau temą o parašyt nedrįstu. Žinot toks jausmas kai nėštukei dalyvavusi ai nėštukių temoje pvz įvyko persileidimas ir atrodo nebetinki tai temai.... tai vogčiom paskaitai... skauda dar širdį. Dar tūkstantis klausimų ir mąstymų ar teisingai pasielgėm....o gal būtų dar atsigavusi...bet labai išgąsdino jos tas pamišimas...

Vyras nusižiūrėjo bengalytę. Susiskambino. Be dokumentų -nors tėvai su dokumentais....tai man vis nesueina galvoje o kodėl tada vaikai be jų - ar tik piniguose esmė ??? Po 01.17 kažkada po skiepų ir suėjus katytei 3 mėn bus mūsų. Aš nežinau ar jos noriu. Labiau noriu bet kurio iš prieglaudos kur fb vis matau... bet vyras nori ir viskas. Aš pasyvi absoliučiai - net nėjau rinktis iš 3 pagal nuotraukas....man visvien.....
Ahabi o tavo Makas su popieriais ? Nors tavo labai brangus buvo tai su jais. Man tų dokų nereikia visai...vistiek bus kambarinis paprastas katinukas.....tik bijau kad vėl nebūtų kažkas tokio kaip Snaigytei mano.....
Atsakyti

Ainu šampe gerk.... sunkus raudonas vynas 💄💃🏼👠

Atsakyti

Ahabi o tavo Makas su popieriais ? Nors tavo labai brangus buvo tai su jais. Man tų dokų nereikia visai...vistiek bus kambarinis paprastas katinukas.....

V-Rine trukt uz vadziu vel is pradziu .... dokai 10-20 eur kainuoja .....

normaliam veislyne neturetu buti gyvunu be doku.... remsit daugintojus? Ai..... 

Atsakyti
Apus ta prasme vėl iš pradžių ??, apie daugintojus čia ? Tai klausiu kodėl jei tėvai su dokais vaikai be jų ?? Neatitinka kažkokių sąlygų ar tik veislynai turi teisę į tai ? Jei kvailas klausimas atsiprašau.
Vyras tokio visada norėjo. Aš nesikišu. Iš kaimo katytės tokio negausi. dėl išvaizdos. Man to ir nereik. Jam reik. Man atrodo nieko iš viso nebereik.... Aš aplamai sunkiai prie naujo bet ko įprantu ir poto sunkiai skiriuosi.
Šiaip smalsumui - o kiek čia temoje yra katukų iš veislynų ir su dokais ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gruodžio 2016 - 22:05
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 30, 21:03)
Apus ta prasme vėl iš pradžių ??, apie daugintojus čia ?  Tai klausiu kodėl jei tėvai su dokais vaikai be jų ?? Neatitinka kažkokių sąlygų ar tik veislynai turi teisę į tai ?  Jei kvailas klausimas atsiprašau.
Vyras tokio visada  norėjo. Aš nesikišu. Iš kaimo katytės tokio negausi. dėl išvaizdos. Man to ir nereik. Jam reik. Man atrodo nieko iš viso nebereik.... Aš aplamai sunkiai prie naujo bet ko įprantu ir poto sunkiai skiriuosi.
Šiaip smalsumui - o kiek čia temoje yra katukų iš veislynų ir su dokais ?

Jei tevai su dokumentais, o vaikai be, reiskia katyte yra misrune. Dokumentai butu, jei tevai butu praeje parodas, gave leidimus kergtis, taip, katyte veisline. Siuo atveju suleido du katinus be sveikatos testu, be nieko, pardavineja nelegaliai bile ka.
Ta katyte bus tik panasi i bengala ir kilminga tiek pat kaip mano raina epileptike.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 30, 21:40)

Vyras nusižiūrėjo bengalytę. Susiskambino. Be dokumentų -nors tėvai su dokumentais....tai man vis nesueina galvoje o kodėl tada vaikai be jų - ar tik piniguose esmė

Neremkit daugintoju. Nesvarbu, kad tevai su dokumentais. Tai reiskia, kad veisti teises neturejo. Kaciukai yra parduodami su teise veisti arba be jos. Gal tingejo pabuti parodose, gal buvo parduoti kastracijai, o zmones eme ir padaugino.

Zinoma, dokumentas negatantuoja sveikatos. Bet garantuoja isvaizda, charakterio bruozus ir t.t. todel niekada neremciau daugintoju. Nes jie is vis daugina belekaip, be atranku, be patikru. Geriau jau gatves katinai is prieglaudu, naturalias gamtos atrankas praejusius.
Atsakyti