Sveikos, na pirma kart ir as nematau foto, ne vienos is Apus keltos tik raidziu ir skaiciu kodus.
Bela tai velnio nesta ir pamesta, maniskiai man rodos ne vienas nelindo niekada prie egliu
Vanagem pavydziu ledo, nors cia centre yra atidaryta ciuozykla, bet tas didelis kiekis zmoniu manes visiskai nevilioja, tiesa pasakius pasiilgau panevezio su penkais zmonem, tusciu parduotuviu ir mazu atstumu... vakar nakti vaziuojant i darba uzstrigau tokiam kamsty likus vienai stotelei, kad gal buciau jame trinusis pora val jei ne ilgiau, priespaskutine stotele pravaziavau ir jau susiruosiau lipt sekancioj, ziuriu ogo masinu marios, bet tik i viena ta puse, nu ka stoviu laukiu, ziuriu pora autobusu pries mus tu paciu kaip as vaziuoju stovi dar nedavaziavo tos pacios stoteles, nu kadangi tas pirmesnis uz mano autobusa vaziavo 40min anksciau, nei tas su kuriuo vaziavau as tai speju jis tiek ten kamsty ir stovejo... Aciu D vairuotojas paklause ar as nenoriu islipt nedavaziavus, tai ojej kokia jam dekinga buvau, kad isleido, (siaip jie nedarineja duru ne stotelese, gali prasyt ir nedarys) . O kamstis del Aston stadiono kur zaidzia futbola.
Aist pasakojimas labai patiko , is tikro senai Rygoj nebuvau.
Del fejerverku, pamenu mano dogas, tai istisa naujametini laikotarpy skalydavo ir skalydavo, bijot nebijojo, bet po kiekvieno spragtelejimo lavina lojimo ir begiojimo ratu per buta teisingai sako Sagyte, Panevezy be proto ir pyskina kiekvienam kieme , Cia isvis ner fejerverku belenkada, isskyrus pacius Naujus, ir kazkokias ten babaju sventes yra kelios per metus.
O cia jau ziuriu kai kas nurankioja eglutes, darbe jau vakar nupuose...
Sergancios sveikit ir nesirkit , ruoskites naujiem metams