Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ne, bet Bela fainuolė bigsmile.gif
O Mėta pas mus labiau "grindinė", tai žaidžia tik su žaisliukais ant grindų tupėdama. Dar nesugalvojo, kad nuo komodos gali užšokti ant eglės. Tuo aš ir džiaugiuosi ax.gif Bet mums išėjus iš namų, kambarys su egle uždaromas... na, dėl visa ko biggrin.gif

Ai dar patiko, Colombos eglės prilaikymo būdas, kad ši nenualptų biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus pradžioj stalas arti buvo, po to jį patraukėm, tai nuo sekcijos pasirodo dar patogiau biggrin.gif Aš įtariu, kad Belos tikslas - viršūnė, labai jau ji medituoja į ją bežiūrėdama biggrin.gif Nežinau, ar atlaikys eglutė iki Trijų karalių biggrin.gif
Ui, gi paskutinė UAB veiklos kryptis - išrenkam dėliones, jei kam reik, kreipkites biggrin.gif
Dukra gavo dėlionę, dėliojo porą vakarų..ir čia priėjo Bela biggrin.gif atomazga manau aiški biggrin.gif Dėliota buvo ant medžiagos, kad po to būtų patogu susukt. Matau per kambarį bėgantį kačiuką su ta medžiaga dantyse ir mažosios riksmą:BELAAAAA AAAATIDUODI STAIGIAI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 gruodžio 2016 - 15:32

Bela žino ka daro 🤛🏻

Atsakyti

Sveikos. Dailiosios čiuožėjos laiko veltui nešvaisto, aktyvuolės šaunuolės.  Gufis su kitų metų ugniniu gaideliu. Bela zbitkininkė, nenuorama. Apžiūrėję Šiaulų eglutę, Panevėžyje pasiėmę iš uošvių Čiją, važiuojam Vilniaus link. Uošvis, šiaip be proto mylintis Čiją, po 5 dienų pabuvimo su ja, pareiškė, kad reikia šunę migdyti, "nes kankinasi baisiai šuo su tais fejerverkais." Čia, kaip suprantu, buvo pajuokavimas, bet mūsų šeimai tai nebuvo juokinga. Taktiškai aiškinome, kad mes nemigdome gyvūnų, susidūrę su sunkumais. Kad gyvūnai, kaip ir žmonės, turi pliusų ir minusų. Kad mes mylime savo šeimos narius tokius, kokie jie yra pilname komplekte- ir džiaugsme, ir varge. Uošvis mano yra labai geros širdies inteligentiškas žmogus, man rodos, suprato, ką norėjome jam pasakyti. Tikiuosi.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 gruodžio 2016 - 17:08

Noriu pamatyti Gufą su ledinuku  :frusty: 

Atsakyti
Man jau rodo Gufi, oi kaip vaikui skanu biggrin.gif
Vargšiukė Čija, matyt labai daug strioko buvo, jei jau uošvis apie migdymą prašneko unsure.gif
Greičiau pasibaigtų tas periodas ir keturkojukai atsigautų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 gruodžio 2016 - 17:16

Lapyna aš tikrai nežinau kuom padėt, du kartus keliau.....

Atsakyti
Jau niekur Gufio vėl neberodo biggrin.gif Apus, sarmatlyvas pas tave katukas, ribotai save rodo bigsmile.gif
Jei rimtai, tai SM pradeda užknist unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 12 30, 17:16)
<p>Lapyna aš tikrai nežinau kuom padėt, du kartus keliau.....</p><p></p>

Kelk senoviškai, senoje versijoje, nes ir aš ištampytai nelabai gerai apžiūrėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bliamba, nematau foto Gufio unsure.gif blink.gif Bent jau Bela pasigrozejau, jau toks "naglas" snukutis wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gufi maciau, gaideli sau bicas tvarko ir vargo nemato biggrin.gif

Bela krasabela wub.gif

Laba diena, mes aktyvios net labai. Tikiuos Magnunos nuo koju nenuvarysiu. Ba siandien po ledo ir pasivaiksciojimo mieste ejo iskisusi liezuvi, o man dar norejosi trisdesimt ratu apsukti unsure.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aist kad ir pyskina tam Panevezyje istisai ir dar tas durnas kur tik garsas dienos metu :( Man maziuka isgasdino net. Svarbiausia nereaguoti per daug nerodyti kad jums neramu kad Cija panikuoja.  Plius vistiek jus Cijos gauja, tai manau pas uosvius ji dvigubai daugiau panikavo. Gal dar ryt spetum Cijai Jakove raminamuju paimt  :hmm: 

Bela kokia darbininke  :D  Darbuojasi is peties :)

Gufos ir as nemaciau :)

Busiuk smagus aktyvus poilsis :) Ozziukas kaip mielai prigludes :)

Atsakyti