Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: Kas dar saldžiai miega, o aš kylu į darbą.Per naktį lijo, visą sniegą nuvarė. O jei pašals, tai visi drobiazkais tapsim.Čiuožykla bus visur :oh:

Bet ir dideli Aist bernaičiai.Maniškis gal 1.85, ir tai galvojau , kad nemažas.Pasirodo nykštukas. :lol:

Keliaujam parkelin, reikia šuniukus pervesti, dabar tylu, sprogdintojai miega. Greičiau pasibaigtų šita nesąmonė.Žinau porą šeimų, kur vaikučiai bijo. O viena pažystama augina mergytę su stipria negalia, panašiai kaip Rustė, stačiai per šventes išvažiuoja į kaimą.Vieniem džiaugsmas, o kitiem va kaip.

Atsakyti

Labas rytas, darbuojuos nuo 7,00. Lyja, oras labai neseksualus, ale Merfės kolegės skambutį gavau, tapukus turėsiu, va.

Mano namie vyksta stebuklai.

Naktį su 4 katėm miegojom. Aš, Direktorius ir 4 katės.

Vakar vakare sutvarkiau kačių WC, tadum nusprendžiau apsišluot.

Prieinu prie durų - o antros buto durys (dvigubos), praviros, tai bandau uždaryt ir ... baisus rinksmas, klyksmas, sulėkė visos katės - gi Nikutę prispaudžiau...

Mamka bandė atsiprašyt, sakau, ojei, mieloji atsiprašau...

Mieloji visai man nebuvo miela. Urzgė burzgė ir sakė - nedraugausiu.  :mad2:  :aggressive:  :bebe:​ 

Ale vistiek ant manęs miegojo. 

Atsakyti

Labas slapias rytas... mes vel ( eilini   karta  is Jakovo ) gyjam, grazejam :) jau kitas vizitas tik sausio 5 .... dabar kas 2 d lakstem .  Jau nuotaikos taisosi :D registraturos moterys net pralinksmino :) sako isejot po konsultacijos kaip saule :D   kad neprisikarkset tfu tfu tfu :D

Atsakyti

Prašom sveikt apsirgusieji. Aš po 3 dienų migrenos priepuolio bandau grįžt į gyvenimą.
Merfe, tapukai pas Gielux nerealūs. wub.gifIr ašai gausiu dovanųųųųų.... smile.gifblink.gifrolleyes.gifmirksiukas.gifyahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif

Žinau šitą jausmą  . Tik iš kitos pusės. Tai siunčiu labai labai didelį sveikatos balioną.

Čiuožėjams- pavydžiu.

Veltų batukų- pavydžiu

Viso kito nepavydžiu.

Apie Lapę- vakar ją maudėm su  spec. šampūne. Iš vakaro gydytojas klausė ar sugebėsim išmaudyti katę, ar teko tai daryti. Atsakiau, kad be problemų.  Čia gi Lapė- ji niekam nesipriešina, ką jai daro žmogus. Akurat. Nesipriešino. Rimtai . Maudytis šiltame vandenyje jai net patiko. Ir dušo neišsigando, nei jo garso nei čiurkšlės. Čiurkšlę bandė gaudyti. Nepatiko būti išimtai iš vandens. Įtariu turim vandens katę.  Beje- ji nebijo ir  dulkių siurblio vis lenda pasiaiškinti, ką jis čia daro, tikrina, ar nesusiurbs , ko nereikia, bando atimti stambesnes  šiukšles ir pažaisti su laidu. Tenka išvaryti iš kambario. Lapę, ne siurblį.

Atsakyti

Nu tai geros naujienos. 

Atsakyti

nu  va bus Lape kaip Gufa - vandenine :D

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Aist, ačiū už fotoreportažą, dievinu keliones, nors dažniau tik virtualiai keliauju 4u.gif
Bela kad linksminasi su eglute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Smagu, kad Apus Gufio akelė gyja thumbup.gif
Ozis koks jau paaugęs 4u.gif Atostogaujančios Busy su Magnuna kaip sesės man kažko atrodo biggrin.gif Jei ne kraujo, tai bent širdies bigsmile.gif
Lapei greičiau išsigydyt odelę 4u.gif
O Diinka kiek pasirodo "vaikučių" turi šioje temoj bigsmile.gif
Visiems katinams ir šunims bei jų šeimininkams linkiu nebaisios naujametinės nakties ir gerų ateinančių metų4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Priedas  IMG_0381.JPG   116,8KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0397.JPG   101,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Dar žiūriu pamiršau pagirti ilganosį Mumį, laabai gražus wub.gif
Giliuko aušyyyyššš kaip visada biggrin.gif
Bruknės Torį su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Gufi, ar skanu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 30 gruodžio 2016 - 11:14

dieviskas skonis Gufai :D is burnos išimtu :D

Atsakyti

Kada sutvarkys tą SM... Paliktų vieną versiją ir būtų spakaina. Gufio nematau nei vienoje versijoje, tik ženkliukų eilutes.

Atsakyti

Tikrai ir aš Gufio nematau- jiokioj versijoj.

Atsakyti