Azu, labai graži eglutė
Ir nuotrauka kažkaip ypatingai padaryta, tai labai gražiai žiūrisi
Riolita, o kaip Puma su Makita nesutaria ? Šalinasi viena kitos, ar užkabinėja, apšnypščia ? O ką Šelmis veikia tada ? Turėtų būti taikdarys
Taip, apie tuos dovanojimus... Matomai nieko aš nepadovanosiu, nes žinau, kad geriau tikrai niekur nebus. O kai nusivežė rainių į Kauną, dabar kai pagalvoju, turėjau suprasti, kad geriau neatiduoti.
Visų pirma - be sesės jis negali, verkia, antra - didelis butas su vaikais, trečia - jie tikėjosi, kad čia katinukas-žaisliukas jau iš karto, o kad su juo reikia padirbėti ir prisijaukinti, ten taip galvojančių nebuvo. Prieš tai jie turėjo veislinę katę ir kažkam atidavė, nes ji prarydavo mergaičių plaukų gumeles
Dar norėjo paimti į sodybą abu, sakė, tiks ir pelėms gaudyti . Tą sodybą ar namą ten tik stato. Yra garažas šiltas, sakė gyvens garaže. Ten niekas negyvena, bet atvažiuoja statyti. Jaučiu, kol koks statybininkas būtų įėjęs į garažą, mažieji būtų sprukę kuo tolyn ir jau tikrai negrįžtų....
Labai nustebo, kodėl aš atsisakiau .... Kažkaip dar dabar baisu prisiminti, kas galėjo nutikti. Ir nežinau net, kaip pradėti viską iš naujo
Man užtektų tos kiemo katės. Ji protinga suaugusi katė. Kai nunešu valgyti, pirmiausia puola ne prie maisto, bet pirmiausia turi prisiglaustyti , prisimyluoti ir pasidžiaugti. Kieme ji išeina pasivaikščioti kažkur, bet visada sugrįžta. Ir dar - ji labai išdidi katė. Pamenu, kai ją tik pamačiau: ji niekada nieko neprašė, nelindo, sėdėdavo ant malkinės stogo ir dairydavosi.
Mažoji juoda katytė gal ir drasesnė, jau neturi tos baimės prieš mane, bet nenori nieko leisti. Kol dedu maistą pati glaustosi apie kojas, trinasi, stiebiasi, o aš galiu tik perbraukti ranka per nugara......
Va, kiek prirašiau - romanas