Norėjau parašyt atsakymą ir kažkokią nesąmonę padariau.
Vienu žodžiu norėjau pagirti juodukę, jau kokia gražuolė, o jau akys akys toje vidurinėje nuotraukoje.
Sidabre ta juocke ir man krito i aki kokia gražuolė...
Na fb irgi nelabai bendrauja dar bucom ten 3se pasirasydavom dabar visai nebe, o grupė vadinasi "Katinuku mamos" as tai ten nebeturiu ka deti jokiu foto. O kas pikciausia tai važiuojant is Lt i Uk palikau telefona ant masinos stogo ir nuvaziavau tai jis suduzo i mozaika su visom nuotraukom.... Su visais Vincais pataisyti nepataisomas, dar ir prie lt banko nnebegaliu prisijungt su tatais kvailais smart ID kur veikai tik vienam irenginirenginy ir uzsieny bunant jo negali uzregistruot kito. Tokia nesamone.... Bet jei rimtai jei ne vyrvyri banko saskaita nezinociau kaip susimoket uz buta mokescius
As tai senu foto turiu va paskutiniu eliu metu tai liko ten.... Telefona naudojau 4m ir dar buciau naudojus.. o tada sustojom Lenkijoje sakauvyrui va man kazkada veze telefona ir paliko ant stogo.. nu ta proga ir palikau savo ...
O su tais bankais nori nenori turiu turėti sask el. Nes visos vienos saskaitos neduoda apmoketi tarkim is uk saskaitos, nebent payseros kur neveikia cia arckoks revolit i kuri kazkodel nenusisiuncia man pinigai ... O dabar va tokiai situacijai ivykus kaip atsidaryt ta saskaita be to smart ID , jau LT tik tiek daug nesamoniu visokiu niekur kitur taip nera....
Uzsuka bet foto nemoka ideto kai radikal.ru nebeveikia... As beje irgi galvojau uk gal veiks bet ne irgi neveikia... Norejau ideti bet sugalvojau kad irgi nemoku....
Va del to paraso o kaip galvoju irgi prasyt ar ka kitokio to prisijungimo nes nu tikrai maza kas su tuo visenu irenginiu kur yra smart id gali nutikti, sugesti suluzti pavogti .....