Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tada viskas su mamyte gerai.

Oi tik  kad nebūtų nieko blogo nutikę :unsure:​ 

Atsakyti
Joooo, atrodo, kad nutiko blogiausia....
Sakiau, kad kačiukus ir jų mamą laikyti sudėtinga, nes būtinai išsprūsta pro duris. Pažaisdavo, palakstydavo mano kiemelyje ir vakare sulįsdavo valgyti ir miegoti...Vakar bėgiojo kieme, bet vakare niekaip negalėjau nei prišaukti, nei uždaryti. Palikau praviras duris, kad galėtų grįžti miegoti. Deja...Ryte tik mama-katė nuo 6 val. prie durų sukiojasi. Kačiukų nėra....Katė nelabai ir valgo, ir aš nieko rasti negaliu, nei malkose, nei už malkų, nei kitur...
Nieko nesuprantu. Mokėjo sėdėti vieni malkose, kol katė išeidavo, žmonės ar šunys per naktį pagauti negalėjo, kokie gyvūnai irgi negalėjo užpulti, suėsti, juk dar mažesni išgyveno ( katė buvo išėjusi morčiuoti 3-im dienom ), kai grįžo po to sterilizavom
Gal pati katė-mama išvedė kažkur ir liepė gyventi savarankiškai....Iš jos visko gali sulaukti....
Ai, nemyli manęs gyvenimas, lyg ir gero kažkam noriu padaryti, prisirišu, kad ir prie gyvūnėlio, aš juk juos auginau ir mylėjau, bet prarandu pačiu žiauriausiu būdu...Ir jų nelieka...
Atsakyti
P a r ė j o , g r į ž o, v a l k a t o s blink.gif blink.gif blink.gif
Aš čia visiška isterikė su savo katinėliais blush2.gif Puolė valgyti..., uždariau pailsėti smile.gif
Ačiū, rariuk, už palaikymą ir patarimus. Parašiau Dianai į Dryžuotą laimę, bent nuramino, kad mama negalėjo taip jų kažkur išvesti, bet aš įtariu, kad dukros ji jau nebemyli, ir dažnokai apurzgia, dėl ko mažoji ir privengia būti kartu uždaryta, o bachūras apsiglausto apie tą mamytę, ir kaip jo nemylėti biggrin.gif
Atsakyti

Na smagu, kad vis dėl to grįžo :)  Pagastroliavo ir parėjo. Na o mamytė gal pavydi savo dukrai :hmm: 

Būtų smagu, kad ir mūsų gastrolierės sugrįžtų. Taip faina buvo pabendrauti. Bet matyt toks gyvenimas. Visi užsiėmę darbais ar kitokie visokie reikalai. 

Mes tik dviese matau susirašom. Nors kažkas dar paskaito mūsų šiuos pokalbius :hmm:​ 

Atsakyti
Manyčiau, kad entuziazmas nufotografuoti, parodyti ir paplepėti būna tada, kol kačiukai dar maži ir viskas labai įdomu ir labai džiugina. Bet reiktų išlikti vaikais ir džiaugtis tais savo augintiniais, nes jie įdomūs visada biggrin.gif
Kai sulauksiu aš tų savo vaikų.... aggressive.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Mes jau čia ax.gif

O čia aš rolleyes.gif

Ir aš mirksiukas.gif

O čia mūsų "Vaikystės sodas" unsure.gif ( Juk matosi ausytės )
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2022 10 18, 08:13)
<p>Na smagu, kad vis dėl to grįžo smile.gif  Pagastroliavo ir parėjo. Na o mamytė gal pavydi savo dukrai hmm.gif </p><p>Būtų smagu, kad ir mūsų gastrolierės sugrįžtų. Taip faina buvo pabendrauti. Bet matyt toks gyvenimas. Visi užsiėmę darbais ar kitokie visokie reikalai. </p><p>Mes tik dviese matau susirašom. Nors kažkas dar paskaito mūsų šiuos pokalbius hmm.gif​ </p>

kaimynystėje viena moteris irgi turi priglaudusi kačių iš gatvės, tai irgi yra toks atvejis, kad dukra išvijo mamą. Mama dabar tik prie namo gali būti kieme, o į namus niekaip. Tai taip ir gyvena, kad dukra neina į lauką, o mama lauke karaliauja.
Tos katės... smile.gif
Atsakyti

O jau rainiuko kad gražumas, labai jau fainulka :4u:  :4u:  :4u:  Ir juodukė gražutė katulė. O ausytės matosi matosi :D  :D 

Kad augintiniai įdomūs visada, tai čia faktas. Kiekvienais savo gyvenimo metais jie būna skirtingi. Kartais labai ilgai išlieka vaikais :D Pažaidžia dar ir su žaisliukais ir padūksta.

O aš vakar, pas tą katytę kur buvo operuotas guzelis, vėl aptikau ant pilvelio sukietėjimą :unsure:​ . Tik jis šiek tiek kitoks nei anas, bet vėl gi anas buvo buvo prie pat spenelio. Šitą šiek tiek toliau apčiuopiau. Reiks bandyt registruoti pas gyd.Tik bijau jeigu vėl reiks operuot ir kaip šį kartą bus su narkoze. Pirmą kartą nieko, bet dabar jau bijau. Vis dėl to jai 15 metų.

Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2022 10 19, 08:16)
O aš vakar, pas tą katytę kur buvo operuotas guzelis, vėl aptikau ant pilvelio sukietėjimą unsure.gif​ . Tik jis šiek tiek kitoks nei anas, bet vėl gi anas buvo buvo prie pat spenelio. Šitą šiek tiek toliau apčiuopiau. Reiks bandyt registruoti pas gyd.Tik bijau jeigu vėl reiks operuot ir kaip šį kartą bus su narkoze. Pirmą kartą nieko, bet dabar jau bijau. Vis dėl to jai 15 metų.</p>

rariuk, labai užjaučiu, kad katytė sega unsure.gif Kaip gaila tų gyvūnėlių ....Ir vėl kiek rūpesčio - pas vetus važiuoti, vežti, pinigėlius mokėti.... Mano kaimynų tokia maža kalytė pinčeriukė jau sena tai ir bėgioja su tais guzeliais, operuoti jiems nepataria, tikriausia dėl amžiaus, visko nežinau.
Žinoma, geriausia išsiaiškinti, kiek čia pavojinga ir kaip ji jaučiasi. Kantrybės ir stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti

Užregistravau savo senolę penktadieniui. Žiūrėsim ką sakys vet.gyd. Pasirodo balandžio mėn. buvo išoperuotas anas guzelis. Jaučiasi ji aišku gerai, jokių kažkokių kitų blogybių nėra. Tad belieka laukti, ką ryt pasakys. Tikiuosi viskas bus gerai.

Ačiū už palaikymą

Atsakyti
Labas rytas,
rariuk, kaip jaučiasi katytė po vizito į kliniką. Tikiuosi neprigąsdino ir nieko blogo nesakė.. hmm.gif
aš toliau "eksperimentuoju" su savo mažiais. Įtariu, kad kaip ir sakė Monteverte, katė nebenori savo mažylių. Kažkaip po nakties katilinė beveik nugriauta ir juodukė išlindo iš labai tolimo šalto kampo alia pamiegojusi. Ir vėl jie iškeliavo visai nakčiai, grįžo tik vakar vakare, tai šiai nakčiai uždariau vienus, be katės, o ta nelabai ir verkė. Leidau katei ateiti namo, apžiūrėjo 1-2-ą aukštus, bet išėjo, tai lydėjau į savo malkinę, įrengiau guolį, nežinau ar tiko. Pusryčių nuvedžiau pas vaikus, o tie tokie ramūs, pailsėję, palikau tą mamą, mačiau rainiuką prausia pasitiesusi.... biggrin.gif
Ateinančią savaitę užsirašiau jau sterilizacijai, gal per anksti ? blink.gif Nu niekaip nepamenu, kada jie gimė, savo kažkokių sveikatos bėdų turėjau ir neužfiksavau... g.gif blush2.gif
Nežinau nežinau kaip ten bus..., nes juodukės pagauti tikrai negaliu... unsure.gif
Atsakyti

Nieko gero su katyte. :unsure: Auglys auga greit ir jis tikrai blogas. Kitą penkt.užrašiau operacijai. Aišku didelė rizika, bet tas auglys tik augs, kol pradės trukdyt. Pirmą augliuką išoperavo balandžio mėn. ir štai jau kitas užaugo. Per limfazgius jie plinta ir greit auga. Sakė geriausia sterilizuot katytes vėliausiai iki 1.5, tai kažkiek sumažina riziką šitiem pieno liaukų augliukam. O Murzė jau vėliau sterilizuota , turėjo ir kačiukų. Labai gaila, bet yra kaip yra.

Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2022 10 22, 16:03)
<p>Nieko gero su katyte. unsure.gif

Labai užjaučiu console.gif Gaila katytės ... unsure.gif Bet Jūs labai greitai pastebėjot, iškarto nuėjot pas vetus, gal atlaikys operaciją ir dar džiaugsitės ilgai 4u.gif Katės yra stiprios ir galbūt viską ištvers 4u.gif

Nu jo, veterinaras aiškina, kad sterilizuot iki 1,5 m., aišku, dėl ligų, tai gal ir labai tinkamas metas, bet katės tikrai pradeda morčiuoti ir nuo 5 mėn., ir 1 m. tai jau tikrai. Tai ką daryti - uždaryti katę ir klausyti, kaip ji rėkia kas savaitę... unsure.gif Man dabar didžiulis rūpestis,- ar neperanksti ? Gal dar nereikia. Ir tuo pačiu bijau, kai jie kažkur ten laksto, kad ir nemorčiuodami, bet kastruoti gal nebėgtų po įvairias teritorijas tolyn. Och, neturėjo boba bėdos... ( čia apie mane )... doh.gif
Laikykimės 4u.gif
Atsakyti