rariuk, žodžiu, jiems apie 4 mėn., aš maitinu jau gal kokį 1,5 mėn. Taip, prie manęs priprato, rainiukas vakar net pats per kojas prasibraukė, o aš jį vis glostau, panešioju, manęs nebijo visai, murkia ant rankų jokių pasibraižymų. Vakar vakare ant rankų murkia, o visas dreba, stresas dar buvo neišgaravęs, šiandien jau drebėt nustojo. Bet koks gudrutis: visą kelią rėkė garsiai ir taip skambėjo maždaug taip: "gelbėkit padėkit, išleiskit", bet retkarčiais jis pradėdavo rėkti reikalaudamas griežtai, maždaug :"Išleisk sakau aš tau, greitai, klausyk, ar negirdi, leisk". Nu visiškai skirtinga intonacija
O pora kartų tiegiog padėjo galvą ir net nenori nei judėti nei rėkti, tada sakiau, nemirk...
Jis buvo papuolęs pas labai inteligentišką moterį, ji prieš tai turėjo bengalą, bet ji gyvena su 4 vaikais 5-13 m., butas didelis, žodžiu rainiukui buvo labai nepriimtina, ir šeimininkė išsigando, kad žudom katinėlį, aš pirma jai paskambinau, sakau jeigu blogai,- pasiimsiu
Ilgaplaukė juodukė gyvena bute jau virš savaitės, ieškojau šeiminkų nuo sekmadienio, vakar perskambino, sakė apsiprato per 3-is dienas, miega vaikų lovoj
Juodukė trumpaplaukė katilinėj ( ten tik dujinis katilas ir boileris, jokių malkų, ugnies ar pan.), nieko nesileidžia, dar nespaudžiu, tegul žiūri, kaip myluoju mamą ir rainiuką, be to, ji ilgam turbūt įsiminė, kaip aš jai už sprando plaukus išpešiau...
Katinukai tikrai gražūs, ta moteris kaip pamatė, tai tik aikčiojo....
Man brangoka juos maitinti, rūpintis irgi, dabar į lauką stengiuosi neleisti, tai toj katilinės patalpoj įjungiau el. radiatorių, žiemą vistiek ten reikia šildyti dėl vamzdžių, bet dabar dar ankstoka būtų, bet kačiukam labai vėsu. Na, o pavasarį kaimynai sakys: "susirink savo kates, neleisk į daržus", na, maždaug panašiai...
Na, prikalbėjau, priplepėjau.....