Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ale Fanta kokia panaši į mano juodą kieminukę,- tokia pat juoda ir žaliaakė ax.gif biggrin.gif

rariuk, vat man ir baisu, kad aš nepripratinsiu tų baikštukų, norėjau, kad jau būtų bendraujantys ir bandyčiau dovanoti, o jie vis auga didesni, ir vistiek baikštūs. Tiek katinų negaliu globoti ir prižiūrėti, dabar maitinu iš viso 5-is, nes į kiemą paskui tą juodą katę įprato vaikščioti toks ryžas didelis katinas, buvo labai suvargęs, visas apdraskytas "nuo kovų už panas", tai duodu valgyti, kad nebūtų toks vargšas. O maistą pagal seną įprotį perku gerą, vištienos file jiems priklauso..... blink.gif
O tie mažieji tai mane apšnypščia, labai juokinga, išsiviepę ir pyksta biggrin.gif
O kačių protas, jų mokėjimas suprasti, o ypač auklėti vaikus, stebina labai. Aš buvau uždėjusi tokias groteles ant katilinės durų, stipriai pritraukiau, kad atidarius neprasprūstų katinukai pro duris. Katė prie mano akių užkišo leteną ir atitraukė ir atidarė, kaip kokias nuosavas duris. Ir ką tu ... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

rariuk, vat man ir baisu, kad aš nepripratinsiu tų baikštukų, norėjau, kad jau būtų bendraujantys ir bandyčiau dovanoti, o jie vis auga didesni, ir vistiek baikštūs. Tiek katinų negaliu globoti ir prižiūrėti, dabar maitinu iš viso 5-is, nes į kiemą paskui tą juodą katę įprato vaikščioti toks ryžas didelis katinas, buvo labai suvargęs, visas apdraskytas "nuo kovų už panas", tai duodu valgyti, kad nebūtų toks vargšas. O maistą pagal seną įprotį perku gerą, vištienos file jiems priklauso..... blink.gif
O tie mažieji tai mane apšnypščia, labai juokinga, išsiviepę ir pyksta biggrin.gif
O kačių protas, jų mokėjimas suprasti, o ypač auklėti vaikus, stebina labai. Aš buvau uždėjusi tokias groteles ant katilinės durų, stipriai pritraukiau, kad atidarius neprasprūstų katinukai pro duris. Katė prie mano akių užkišo leteną ir atitraukė ir atidarė, kaip kokias nuosavas duris. Ir ką tu ... blink.gif biggrin.gif
[/quote]

o gal gi pavyks pripratinti. Vienas toks šnypštukas-piktukas, irgi kaime, man net pirštą buvo perkandęs, kai norėjau paimti. Visai mažytis atklydo pas mus. Bet kažkaip paskui po truputį priprato ateiti vis arčiau ir tapo meiliausias katinas. Atsivežėm paskui jį į Kauną , kad kastruoti, taip ir liko pas sesę.
Pas mane vis dar gyvena tie patys trys tai Friskė, neseniai suėjo 13 metų, Pūkytė Pūkelytė, jai greit bus 12, na ir Piksius bailiukas 6-7 metų. Jų kompaniją papildė du kaimietukai Murzė 15 metų ir Čyžikas 9 metų. Dar kol mama buvo gyva, viskas buvo gerai, bet pernai deja ji išėjo. Reikėjo spręsti ką daryti su 5 ten augusiais katinėliais. Vienas kaip rašiau liko kaimynų globai, na o keturis pasidalinom su sese per pusę, du man du jai. Gerai, kad visi gerai sutaria. Aišku turint tokią kompaniją reikalų yra, bet o kokia kita išeitis. Buvo drastiškų pasiūlymų iš kitų žmonių, bet sakau juk tai mūsų šeimos nariai, kaip dabar aš galiu nulemti jų likimą. Tam tikrai neturiu jokios teisės.
Atsakyti
Oi, rariuk, labai daug katinukų ... unsure.gif Ar čia bute ? blink.gif
Aš į namus nenoriu jau priimti katinukų, nes truputį sveikata ne ta.... ir tvarkytis jau sunkoka, o netvarkingai irgi negyvensiu. Mano senąją Katytę ėjo kaimynas maitinti ir valyti, kai man buvo ne kas... Irgi nenoriu, kad kažkas turėtų prižiūrėti ir vaikščiot į namus.
Aišku, mažuosius atėjus laikui sterilizuosiu, bet lauke kaimynai nepageidauja kačių, nes jos kasa daržus... Todėl galvoju, gal pasidovanos, nes kačiukai gražūs, sveiki, išmaitinti ir prižiūrėti, reikia tik pripratint juos. Kaimynas irgi siūlė kur nors išvežti... Nu jau ne, užprotestavau kiek galėdama, kur jie mažučiai ant žiemos, be priežiūros ir maisto, brrrr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2022 09 21, 10:50)
Oi, rariuk, labai daug katinukų ... unsure.gif Ar čia bute ?  blink.gif
Aš į namus nenoriu jau priimti katinukų, nes truputį sveikata ne ta.... ir tvarkytis jau sunkoka, o netvarkingai irgi negyvensiu. Mano senąją Katytę ėjo kaimynas maitinti ir valyti, kai man buvo ne kas... Irgi nenoriu, kad kažkas turėtų prižiūrėti ir vaikščiot į namus.
Aišku, mažuosius atėjus laikui sterilizuosiu, bet lauke kaimynai nepageidauja kačių, nes jos kasa daržus... Todėl galvoju, gal pasidovanos, nes kačiukai gražūs, sveiki, išmaitinti ir prižiūrėti, reikia tik pripratint juos. Kaimynas irgi siūlė kur nors išvežti... Nu jau ne, užprotestavau kiek galėdama, kur jie mažučiai ant žiemos, be priežiūros ir maisto, brrrr  verysad.gif

Taip, deja bet bute unsure.gif Na tvarka aišku jau ne tokia kokia norėtųsi, kad būtų. Tačiau o koks turėjo būti pasirinkimas? Tik tas vienintelis, kur priklydęs, galėjo gyvent ir pas kaimynus, nes jam matyt patinka būti su vaikais. O kiti katinukai mūsų užauginti, jie beveik niekur iš kiemo neidavo. Tad kažkur kitur juos apgyvendinti tikrai nebuvo šansų. Dėl vieno abejojom, nes jis daugiausiai išbūdavo lauke. Tačiau apgyvendintas bute pamiršo lauką ir nesiveržia pro duris į lauką.
Na deja yra kaip yra ir jie savo gyvenimą nugyvens kartu su manimi bute. Niekaip negalėčiau kažkurio atsisakyti.
Atsakyti
rariuk, pagarba nuoširdžiausia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai suprantu situaciją, kai kitaip pasielgti negali ...
Ir nieko tokio, - išgyvensime ir su katinėliais, jie tikrai nenusipelnė būti užmirštais friends.gif
Pikčiausia, kai matai nelaimingą ir paliktą gyvūną... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2022 09 21, 11:49)
rariuk, pagarba nuoširdžiausia  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tikrai suprantu situaciją, kai kitaip pasielgti negali ...
Ir nieko tokio, - išgyvensime ir su katinėliais, jie tikrai nenusipelnė būti užmirštais friends.gif
Pikčiausia, kai matai nelaimingą ir paliktą gyvūną... unsure.gif

Labai gaila tų paliktų ir išduotų katinėlių. Į kaimuką grįžtam tik kas antrą savaitgalį ir pastebėjom vieną katinėlį "siamuką" . Nežinom iš kur jis atsirado, glaudžiasi kažkur pas mus ūkiniam pastate. Pamaitinam aišku, kur valgo kitu metu nežinau, matyt vistiek kažką randa. Tik nežinia kas bus žiemą. na gal susiras kažką. Visada būdavo gaila, aišku ir dabar, miesto katinėlių, bet na kažkaip tai jie vistiek randa tą pagalbą, kažkas jiems pagelbėja. O va kaime visai kitokia situacija. Atveža namie augusį augintinį ir paleidžia, atseit kaime neprapuls. Tik deja bet kaime dažnai į juos niekas nekreipia dėmesio, visai kitaip kaimo žmonės, vis dar, žiūri į gyvūnus. Tik mūsų tėvai buvo ir mes, tokie šiek tiek "išprotėję" , kas tik priklysdavo tą priglausdavom. smile.gif Kiemas didelis, vietos daug yra smile.gif Tik deja dabar namai tušti.
O jums stiprybės ir kantrybės. Viskas pavyks ir viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Raskit ( o dar geriau, - pagaukit ) kačiukus biggrin.gif
Labai atsiprašau už kokybę, bet ten ne fotografavimas vyksta.... unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Vieną modelį jau turiu biggrin.gif Jam patinka papozuoti bigsmile.gif
Kitus per didelį vargą kažkiek nufotografuoju unsure.gif
( Kai atsibos ta informacija apie kačiukus, parašykit kas nors, kad jau perdaug mirksiukas.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 rugsėjo 2022 - 17:50
[quote=Sidabrė,2022 09 22, 18:45]Vieną modelį jau turiu  biggrin.gif  Jam patinka papozuoti  bigsmile.gif

Vaje kokie gražuoliai, ypač tas pūkuotas juodukas wub.gif Nors ir kiti du labai jau fainulkos wub.gif wub.gif Modelis tikrai gerai pozuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 26 rugsėjo 2022 - 07:06
Ačiū, rariuk, jie iš tiesų gražūs katinėliai, nors mano nekokybiškos nuotraukos jų gražumo neparodo, be to, aš negaliu nufotkinti jų žaidimų, plunksnelių ir pelyčių gaudymo, nes arba fotografuoji, arba žaidi... biggrin.gif
O gražūs jie todėl, kad taip ilgai valgė mamos pienuką ( o mama buvo maitinama 3 kart dienoje su vištienos file, širdelėmis, pamaišant su kačiukų konservais), dabar jie šį maistą valgo patys.
Todėl blizga jų kailiukai, šviečia akytės, na, ir pasiutimas per kraštus... smile.gif
Nenoriu, kad jie būtų vargani lauko kačiukai, kurie dar ir ligas visokias pasigauna, apanka ir pan. unsure.gif
Įdėjau skelbimus, kad dovanoju, deja, kažkaip norinčių nepasitaiko unsure.gif

Man graži ir jų mama, visiškai rankinė pasidarė. Pradžioje atrodė, kad ji nežino, kas yra paglostymai, dabar išmoko visko: murkti, kai ją glosto, minkyti mažom letenėlėm, kąi ją paimi ant rankų, žaisti su žaislais ir pelytėm, bėgioti ir vartytis ant pievutės. Atrodo, ji tikrai džiaugiasi gyvenimu.

rariuk, prašom parodyti savo kompaniją, pamatysim, kaip jie laikosi. Aš prisimenu tik Friskės ir Pukelytės vardus, o kitkas kažkaip išplaukę....

Bet norėčiau, kad ir daugiau prisijungtų, parodytų savo murkles, kur kitur jei ne čia pasidžiaugti savo pūkuočiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2022 09 26, 14:00)
Ačiū, rariuk, jie iš tiesų gražūs katinėliai, nors mano nekokybiškos nuotraukos jų gražumo neparodo, be to, aš negaliu nufotkinti jų žaidimų, plunksnelių ir pelyčių gaudymo, nes arba fotografuoji, arba žaidi... biggrin.gif

Gal atsiras norinčių, juk tokie gražučiai.
Dėl saviškių, tai pabandysiu įkelti nuotraukų, tik reikia prisiminti kaip tai daryti smile.gif senokai kėliau

Atsakyti
Na pabandysiu parodyti saviškių nuotraukas .
labai didelės gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 26 rugsėjo 2022 - 14:19