Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su šventėmis!!!! newyear.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 25 gruodžio 2021 - 12:01
Su šv. Kalėdomis ! santa2.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip Milkius Kalėdoms ruošėsi.

Kaip jūsų pūkuoti padėjėjai pasireiškė kalėdinėje ruošoje?
Atsakyti

Sveikos, Milkius koks grybautojas 

Vincas visai nepadėjo, jam neidomu. O nauji metu nakti isvis vienas buvo ir per kucias uzsispyres nesnekejo 😂

83934cc5457d.jpgbc2b3c270927.jpg7aea6f21d2d9.jpg

Atsakyti
Gražuolis Vinculis. Aš irgi įsižeisčiau paliktas vienas per Kūčias namuose.

Nors nežinau kas geriau-ar ramiai namuose kūčiavoti, ar namie valgius ruoštis, viską surinkti ir išsivežti kažkur didelėje kompanijoje švęsti. Man tokių valgių gaminimų susineštinėm giminės šventėm buvo lyg ir per daug maratoniška. Teko suktis lyg voverytei, antrą Kalėdų dieną tik ramybės ir tesinorėjo. Visada pagalvoju, kad moterims per šventes tikrai nerealiai daug tenka darbuotis, kad tos šventės visiems malonios būtų.

Čigonėlė mano kaip Vinculis-abejinga pagalbai namų ruošos darbuose. Bet žiopsoti nuo grindų pozicijos žiopso, niekur neina, įvertina šeimininkės sujudimo laipsnį. Kai nieko įdomaus nevyksta, pradeda miauksėdama prašyti dėmesio. Paglostymas nepadeda Vis garsiau ir reikliau miau girdisi. Vienintelis atsikratymo būdas-kailio iššukavimas dviem skirtingais šepečiais. Jei to nedarai, tai ir klausaisi miau-miau skirtingų intonacijų arijų. Per Kalėdų pirmą dieną teko virtuvinį rankšluostuką pasiėmus vyti dainininkę iš virtuvės-atsibodo.

Pas mus pradėjo snigti. Milkius staigiai atsirado ant savo šildyklės-stebėjimo posto.
-Sniegas? Kur sniegas?

Atsakyti
Sveikos,
Gražūs ir mieli jūsų katinėliai, visur dalyvaujantys ir padedantys ax.gif
Man tai liūdna: mano Katytė visai nebeturi jėgų, visą laiką tiktai guli, valgyti negali, 10-imt dienų nieko nevalgė ir negėrė ( čia po paskutinio tragiško vėmimo). Jeigu kažką truputį pakrapšto,- vėl eina vemti... blink.gif Matosi, kad ji pati net bijo ko nors ragauti. O protelis veikia kaip sveikos katytės: einu pro šalį,- ji man sako mrr, prieinu - pradeda mmrrrr . Išprotėti galima, būtų kažkokia leisgyvė griuvinėjanti ar dar kaipnors vos kvėpuojanti, tai viskas aišku ką daryti, dabar leisgyvė, bet viską suprantanti ir net nepripažįstanti, kad jau paseno ir nebeturi jėgų. Vaistų neįmanoma suduoti, pas vetus vežti irgi narve draskosi. Ai net nežinau, juo labiau, kad ir pati esu po širdies infarkto, stentavimų, ligoninių ir lt.t. Ai, žodžiu.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2022 01 07, 18:32)
Sveikos,
Gražūs ir mieli jūsų katinėliai, visur dalyvaujantys ir padedantys  ax.gif
Man tai liūdna: mano Katytė visai nebeturi jėgų, visą laiką tiktai guli, valgyti negali, 10-imt dienų nieko nevalgė ir negėrė ( čia po paskutinio tragiško vėmimo). Jeigu kažką truputį pakrapšto,- vėl eina vemti... blink.gif Matosi, kad ji pati net bijo ko nors ragauti. O protelis veikia kaip sveikos katytės: einu pro šalį,- ji man sako mrr, prieinu - pradeda mmrrrr . Išprotėti galima, būtų kažkokia leisgyvė griuvinėjanti ar dar kaipnors vos kvėpuojanti, tai viskas aišku ką daryti, dabar leisgyvė, bet viską suprantanti ir net nepripažįstanti, kad jau paseno ir nebeturi jėgų. Vaistų neįmanoma suduoti, pas vetus vežti irgi narve draskosi. Ai net nežinau, juo labiau, kad ir pati esu po širdies infarkto, stentavimų, ligoninių ir lt.t. Ai, žodžiu.... verysad.gif  verysad.gif

Gal įmanoma vetą namo išsikviesti? kainuos daugiau, nu bet...
paskutinis variantas manau būtų Royal Canin Gastroinstestinal Low fat konservai. Jei su jais ne, tai matomai jau niekas nepadės...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 01 07, 20:07)
Gal įmanoma vetą namo išsikviesti? kainuos daugiau, nu bet...
paskutinis variantas manau būtų Royal Canin Gastroinstestinal Low fat konservai. Jei su jais ne, tai matomai jau niekas nepadės...

Mano Katytė Royal Canin Gastro valgo (vadinkim, valgo) jau metus laiko, nes nuo praeitos žiemos kankinasi su šituo nevirškinimu, bet viskas eina blogyn. Užvažiuodavau pas vetus, pasikonsultuodavau, vėl ko nors palaikančio papirkdavau, bet blogiausia, kad neima nei tos gydančios pastos, visokius eritrocitus, smektas tirpdau į vandenį, bet neima nei vandens su vaistais, nei be jų. Išeitis būtų kvietinėti vetus ir statyti lašelines, bet po jų turbūt vistiek mažai pratemptų. Kai priimsiu galutinį sprendimą, tai irgi kviesiu į namus, kad niekur nevežti, nes ji užsidrąskys narve... Žodžiu, pasižiūriu, kaip ji dar nori su manim draugauti ir ....gyvename...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2022 01 07, 20:43)
Mano Katytė Royal Canin Gastro valgo (vadinkim, valgo) jau metus laiko, nes nuo praeitos žiemos kankinasi su šituo nevirškinimu, bet viskas eina blogyn. Užvažiuodavau pas vetus, pasikonsultuodavau, vėl ko nors palaikančio papirkdavau, bet blogiausia, kad neima nei tos gydančios pastos, visokius eritrocitus, smektas tirpdau į vandenį, bet neima nei vandens su vaistais, nei be jų. Išeitis būtų kvietinėti vetus ir statyti lašelines, bet po jų turbūt vistiek mažai pratemptų. Kai priimsiu galutinį sprendimą, tai irgi kviesiu į namus, kad niekur nevežti, nes ji užsidrąskys narve... Žodžiu, pasižiūriu, kaip ji dar nori su manim draugauti ir ....gyvename...

su švirkštuku 5 ml galite suleidinėti į burnytę reikiamus skysčius palaikymui
šuniukams dar yra toks Orolade vadinasi. Gal ir katytėms jis tinka. Arba joms gal yra kažkas panašaus. Jis arba atstato, padeda išsivalyti organams, nes ant jo vieno berods iki 12 parų be maisto gali išgyventi gyvūnas arba padeda greičiau išeiti, nes jame yra druskos. Tai jei kas išties blogai, nebepagydoma, pvz. vėžys, tada gyvūnas greičiau išeis pats, mažiau kankinsis.
Tik jokiu būdu nesusigundykite paduoti kokių sūrelių, grietinėlių ar šiaip ko skanaus, kai kačiukas tokios būklės. Skaičiau forume, kai išėjo po sūrelio labai baisiai, vėmė kraujais ir pan.
Atsakyti

Sidabre kaip gaila kai matai, kad gyvunas draugas gyvenimo greit iseis.. Pagalvoju ir Vincelis jau ne jaunyn, i dar ir Toro gailu.. As dar tau pakakosiu ne vietoj nebijok f8bca7f089c0.jpg

Taigi ponas, prikakino kampe, nes matai mes jo wc kaku jo neuzkasam, o jam jau ne onoras i toki eit

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 sausio 2022 - 13:36
Taip, Azu, labai gaila ir liūdna cray.gif Kažkaip vis dar stebiu, kad po truputį pavalgo tų guliašiukų, bet vėmimai kartojasi. Tai praktiškai Katytė tiktai guli, nevaikšto, bet į WC dėžutę dar nueina pati maždaug kas antrą dieną. O aš pasimetus ir nežinau ką daryti unsure.gif
Daugiau jokių gyvūnų gyvenime neauginsiu... Perdaug skausmingai jie mane palieka. Kai tiek metų buvo šalia... verysad.gif
Ir tema visai prigesusi.... Gal todėl, kad čia jau apie atsisveikinimus. Gal po mūsų prisijungs daugiau jaunimo ir katinėlių temoje vėl bus vaizdelių ir daug juoko smile.gif
Atsakyti

Nu ir as vis sakau taip baisu tie gyvunu išėjimai, ir ne tik ju... Daug ty praradimų man visu siuo metu kai gyvenu UK kasmet kazkas vis išeina  :unsure:.

Na bet ir ve gyvunu gyvent kažkaip liūdnoka tik kol Vincelis yra jokiu nauju. Ponaitis musu nepakestu dalintis...

O dek temos jo negryzta daugelis yra kas pamiršo slaptažodį, kazkam nepatinka naujoviskas SM. O man smagu bendrauti

Atsakyti