Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ot ryzas koks moteriskais daikciukais domisi... As pamenu Toras kai buvo maziukas vogdavo mano liemenukus ir nutempdavo kur nors 😂

Pono Vincento kakinimo ypatumai, kad kvapas nosies neriestu..  :D d99a37344bab.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 18 lapkričio 2021 - 17:13
Ryžikas su špilkom žaidžia, graužia, gali dantis susigadinti, dar ir netyčia praryti. Bet turi ir didesnių žaislų. Nupirkau sesers anūkėlei lapinę, Milkius tuoj privatizavo.

-Eikš šen, Rudoji...

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Įvykdytas teroro aktas-įsibrauta į mano drabužių spintą. Viską iškniso ryžas teroristas, susisuko guolį, išmesti nesileidžia, dar letena atgal mojuoja. Teko su visais drabužiais iš spintos išžiuožinti.

-Išmetė už čiuprinos nučiupus, lyg kokį kiemo bomžinį kacą. Visai jokios pagarbos.

Atsakyti

Tata...? ...:)951eb4c69b185dbbcf67011f5d06b8aa482.jpg

Atsakyti
Gražuolis Tata, tik man šie katinai visada atrodo viskuo nepatenkinti dėl suraukto veidelio.

Milkiaus rytinės higieninės procedūros

Atsakyti
Šildomės kailinukus

Atsakyti

Tata ir man labai labai  :wub:  :wub:

Evoros katinukai labai prabangiai įsikūrę ir dar prie radiatoriaus  :flirt2:  :mirksiukas:

Bet kodėl tiek mažai bendraujančių temutėje ? :( Nagi pasirodykit, smagu būtų pamatyti ir buvusius ir naujus katinėlius  :oh:   

Atsakyti

Labas vakaras, kad jau kviečiat prisijungsim ir mes :)  Temutę seku jau senai , kažkada esu ir rašiusi šiek tiek .

Ir pasirodom , vienas iš tų retų atvejų, kai visi vienoje vietoje . Gal ne visai visi , bet šuo gal ir nesiskaito :D

e1886efc6bcd4531d4f8828f4bbd577d313.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 28 lapkričio 2021 - 22:12
Sveikos,
Avonuke, koks gražus būrelis katinėlių biggrin.gif Įdomu, kaip juos visus surinkote ? Tikriausia, kiekvieno atsiradimo istorija yra skirtinga, o dar šuniukas ax.gif
Papasakokit daugiau, ir kaip dabar sekasi su tokiu būreliu ? smile.gif
Atsakyti

Čia vaizdelis po to, kai 4-ias dienas palikau Katytę vieną, tik kaimynų berniukas įpildavo valgyti.

Mano malkinėje vyksta tam tikri dalykai, jokie ten ne benamiai, ir lankosi ne vienas blink.gif
Maistuką tai suvalgo, nuo manęs slepiasi, o šiandien aptikau tooookįįįį katiną - baltai ryžas, su žaliu pakabuku, o gražuolis wub.gif ir didumo sulig meinu. Nematytas visiškai, bet kai yra maisto, užklysta
ir tokie grožiai... biggrin.gif
Atsakyti
Avonuke, OHO, kokia šeimyna. Kaip pas tave su kačių hierarchija? Kas vadas? Ar būna maištų siekiant valdžios nuvertimo, sosto užėmimo?

Sidabre, pas tave greit bus viso rajono kačių prieglauda, jei taip aktyviai užsiimsi labdaringu maitinimu. biggrin.gif Bet tai kokie valkatūzai tie naminiai kacai. Kad tik kažkur pabėgt, o jau alkani amžinai, kad tik kas duotų ėst. Taip negailestingi žmonės ir išnuodija gastroliuojančias kaimynų kates.
Katytės koks jaukumas...
Senolis giminaitis šiais metais neteko savo senolės. Sugalvojo dukra įtaisyti katiną, kad nebūtų toks vienišas. Nuvažiavo į prieglaudą, išsirinko juočkį kažkada patekusį į avariją. Namuose tas Juodulys visai bendrauti nepanoro, kelis mėn. po spintom, foteliais tupėjo, į draugiškas kalbas nesileido. Senoliui prisireikė 4 dienom anūkus prižiūrėti išvykti. Liko kacas vienas namuose. Sugrįžus šeimininkui lyg kas pakeitė katinėlį-meilybė neišpasakyta, apie kojas glaustosi, iškalbingas ir rankinukas patapo.
Čia visiems išlepintiems katinams vaistukai, kai labai susireikšminę abejingi savo šeimininkams.
Taip ir Katytė išsimiegojusi atsiminė, kad dar su kažkuo kartu gyvena. biggrin.gif

-Tik kompas ir kompas... O, kada man eilė ateis?

Atsakyti

Sveikos, ziuriu i Milkiu jau visas Milkinas ir toks kava su pienu spalvos ir toks minkstas 😍

O Katytes meilumas, jo palik juos vienus tai paskui ir barasi ir rekauja.

Vincas is didelio rasto isejo is krasto... Emigrantu pasikelusiu pasijaute ypac likes vienas. To ano needa nosi rauko, kai Lt viska sluodavo is visu bliudu... Cia Tuno zalio needa, skumbre brokija duok jam kepenu, vistienos, kreveciutuos dar valgo, tik nuo vistienos jam alergija ausys nuplinka ir nusidrasko virs akiu tai gauna labai retai. Giliasais ir pastetais nebeseriam, tai ir nebevemia istisai

Kaledinis katinelis

137dde1fb643.jpgef29eacb11aa.jpge2bc0b145361.jpg

Atsakyti