Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,
užsukome pasisveikinti mirksiukas.gif
Labai gražus mažas ryžiukas, tikras saulės spinduliukas ax.gif biggrin.gif
Šponkiukui didžiausia pagarba už pagalbą ir meilę TOKIEMS katinėliams thumbup.gif
Ir maniškė tinginėlė bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Darbas iš namų atrodo taip 

20211028-084249.jpg

Atsakyti

20211029-211338.jpg

Atsakyti
Sveikos, merginos 😊parašiau postą katinukų mamos grupei fb apie savo ligoniuka😊rašau ir čia, gal kas turės patarimų 4u.gif
Kateterizavo, dėl nesislapinimo penktadieni.. Dabar nelaiko šlapimo.. Neėda, tik geria.. Jau kelios dienos.. Leidžiu nospa ir antibiotikus.. Kaip galėčiau jam padėt?
Atsakyti

AvoCat

cfc9aec5bb43.jpg

Atsakyti

Renatelexx, aš nesu susidūrus, tai nwgaliu patart  :4u:​ 

Atsakyti

Sauskelnės, Renatelexx ir spec maistas, nuskausminantys, Traumeel uždegimui mažinti galima leisti ir laikas... Spec maistas visam gyvenimui. 

Užjaučiu. 

Atsakyti
Maloniai nustebau išvykėles sugrįžusuas radusi. Džiugu. 4u.gif

Labai gražus naujas nabagėlis ryžiukas wub.gif

Mano kacai gyvena be problemų. Čigonėlė , nelikus Nikės, patapo drąsesnė, išmoko už save prieš ryžą niekadėją pastovėti ir net bando žvilgsniu auklėti. Kai jau visai atsibosta priekabiavimai-įvaro ryžiką į kampą ir apdaužo. Tas neša kailį pagreitintais tempais, bet greit vėl taikosi susikibti. Vakarais būna rali lenktynės: į balkono pusę viens vejasi, į kitą pusę kits vejasi.
Milka nuolatinis smalsutis, nei vienas darbas be jo nevyksta, viską reikia sukontroliuoti, visus nubučiuoti.

Atsakyti

Labai gražūs Evoros katinėliai  :wub:  Aš irgi neseniai "įsigijau" naują katinėlį,- toks juodulys apsigyveno mano malkinėje, įšoka per skylę pastogėje, miega ant malkų, toks visas juodas juodas, tik akys žalios žybčioja ... Ir į meškiną panašus, nelabai benamis, gerai įmitęs....Bet pasprunka anksčiau negu aš prieinu iki malkinės  :D   Betgi artėja žiema, tai paklojau kailį, pastačiau indelius, įpilu sausiukų ir vandens, maistą suvalgo. Paglobosiu, bent jau žiemą  :blink:​   

Atsakyti
Pasisekė Juočkiui. Gal jis ir yra benamis. Jei nesenai šeimininkus prarado, tai dar kurį laiką poniškai atrodo.

-Čia ne aš padariau...

Atsakyti

Kaip smagu ir Evoros katinukus pamatyt taip pasiilgus buvau ir Evoros ir Sidabres.

Kada parodyk ta juoduli jei ponas leisis fotografuojamas

Dezute susitrauke

68a850114689.jpg822c599cc954.jpgo Bela mio

df8fbda710ee.jpg

Atsakyti
Taip, Azucena, nors ir retai pasirodydavau, bet tikrai pasigedau visų temelei užmigus. Čia kaip rytais gėrus kavą ir staiga jos nebelikus. biggrin.gif
Mano ryžikas įsigudrino paryčiais prisitaikyti prie mano miegančios galvos ir iš susuktų ir smeigtukais prismeigtų plaukų ištraukti juos. Prabudau kelis rytus išsileidusiais plaukais ir vis nesuprantu kaip čia taip atsitiko. O, šiandien nenaudėlį nusikaltimo vietoje nučiupau. Gudrėja katinėlis.

Nusidirbę katinėliai.

Atsakyti