Darbas iš namų atrodo taip
Kateterizavo, dėl nesislapinimo penktadieni.. Dabar nelaiko šlapimo.. Neėda, tik geria.. Jau kelios dienos.. Leidžiu nospa ir antibiotikus.. Kaip galėčiau jam padėt?
AvoCat
Renatelexx, aš nesu susidūrus, tai nwgaliu patart
Sauskelnės, Renatelexx ir spec maistas, nuskausminantys, Traumeel uždegimui mažinti galima leisti ir laikas... Spec maistas visam gyvenimui.
Užjaučiu.
Labai gražus naujas nabagėlis ryžiukas
Mano kacai gyvena be problemų. Čigonėlė , nelikus Nikės, patapo drąsesnė, išmoko už save prieš ryžą niekadėją pastovėti ir net bando žvilgsniu auklėti. Kai jau visai atsibosta priekabiavimai-įvaro ryžiką į kampą ir apdaužo. Tas neša kailį pagreitintais tempais, bet greit vėl taikosi susikibti. Vakarais būna rali lenktynės: į balkono pusę viens vejasi, į kitą pusę kits vejasi.
Milka nuolatinis smalsutis, nei vienas darbas be jo nevyksta, viską reikia sukontroliuoti, visus nubučiuoti.
Labai gražūs Evoros katinėliai Aš irgi neseniai "įsigijau" naują katinėlį,- toks juodulys apsigyveno mano malkinėje, įšoka per skylę pastogėje, miega ant malkų, toks visas juodas juodas, tik akys žalios žybčioja ... Ir į meškiną panašus, nelabai benamis, gerai įmitęs....Bet pasprunka anksčiau negu aš prieinu iki malkinės Betgi artėja žiema, tai paklojau kailį, pastačiau indelius, įpilu sausiukų ir vandens, maistą suvalgo. Paglobosiu, bent jau žiemą
Kaip smagu ir Evoros katinukus pamatyt taip pasiilgus buvau ir Evoros ir Sidabres.
Kada parodyk ta juoduli jei ponas leisis fotografuojamas
Dezute susitrauke
o Bela mio
Mano ryžikas įsigudrino paryčiais prisitaikyti prie mano miegančios galvos ir iš susuktų ir smeigtukais prismeigtų plaukų ištraukti juos. Prabudau kelis rytus išsileidusiais plaukais ir vis nesuprantu kaip čia taip atsitiko. O, šiandien nenaudėlį nusikaltimo vietoje nučiupau. Gudrėja katinėlis.
Nusidirbę katinėliai.