Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

AŠ už.... labai, pasiilgau Jūsų, , įtariu dryžiukai, oi driežiukai kaifuja, aš mirštu.... o bet tačiau, kaip su dinkinėm?

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Ar grįšit čia bendrauti? Jeigu taip, norėčiau prisijungti prie jūsų  :ax:​ 

Atsakyti

Gal ir grįš po truputį, bet sudėtinga... Tikrai ne visos... Facebook'e duoda kai kurių palengvinančių momentų - pvz. nuotraukų kėlimas...

Bet kuriuo atveju junkis. Kas nors visada čia nosiuką įkiš. Ir parašys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 12 liepos 2021 - 11:27

Mergaitės, o kur jus rasti Facebook?🧐

Atsakyti

Žiū taip niekas čia ir nebendrauja :) Klausiančioms, kur dabar yra visos, tai FM messengerio grupė, bet aš iš jos labai senai jau išėjau, nes arba nuolatos turi skaityti, arba po dienos ten jau šimtai žinučių, tai man asmeniškai tokio tipo bendravimas nepatiko :) ten patogu mesti nuotraukas, bet čia viskas išdėstyta vienam poste. 
jei senbuvės ir neateis, gal susirinks nauja bendraujančių grupė?

20211015-083234.jpg

20211015-142129.jpg

20211025_143655.jpg

Atsakyti

Kaip malonu girdėti:) Eilę metų buvau tyli šios grupės narė. Esu daugiau skaitanti nei rašanti, bet buvau pripratusi prie visų katulių ir jų šeimininkų tarsi prie virtualios šeimos. Kaip smagu matyti ir jau pažįstamus katukus ir naują ryžulį... Kaip šitas kūdikėlis atsirado gausioje šeimoje?

Atsakyti

Šitas ryžikas yra visiškai aklas. Pamačiau skelbimą ir supratau, kad jau laikas :) žinojau, kad sekantis bus aklas arba be kokios kojos. Mergos nieko jam nedaro, pauosto ir tiek, o va juodas vis dar pabūna gyvate ir dar priedo užvažiuoja su lapce. Bet jau po biški domisi ir kaip galimu žaidimų objektu :D

Atsakyti

Na gal po biski grys ir cia. Fb labai mazai musu bendrauja

Panas Vincas

c82c46b27e8e.jpg

Atsakyti

Grįžtu ir aš, bet dar be nuotraukų, žiauriai su laiku striuka :)

Atsakyti

Aš parėjau :), foto gal vėliau...mažėja maniškių, nebeturiu Fifos, p.Šponkaus, Čiūčia susirado kitus namus, Bučkis jau tik valgo ir miega, beveik 17....bet apetitu nesiskundžia.  Iš jaunesnių tik Mistika-3m ir Baltas Daiktas 4m, Birbei 15, ir 11 naujokui Paukščiui Bangviniui :) tai praminėm Tigrių- koks tigras be nagų ir dantų ir dar čiulbantis :), kaip laikas bėga, mergom jau 6.....

Atsakyti

Oj Diinka, kaip gaila išėjusių  :4u:​  Kai pagalvoji, kaip tas laikas greit bėga, dar paauglės mergos atrodo tik lakstė

Atsakyti

20211026-120302.jpg

Atsakyti