Colombos chebra
Diinkos buve globotiniai, kad pasipyle
Aist, grazus pasivaiksciojimas
Mes ne prasciau, tik musu poilsis super aktyvus... skaud visa dupa
Turiu ir pafilmavusi musu dailuji ciuozima, tai jei kam bus indomu tadum parodysiu.
Linkejimai nuo Magnunos
Vajezau Aist nu šakės kokie aukšti paaugliai Beje šiandien Jakove buvo eilė žmonių kurie pirko depresantus šunims Bela eglutė nestabili papuolė meskit ją lauk, kitos reikia O tapkiu gražumas nu super
kelk Bušy, labai induomi drobecko šu vanagu pamatyt
Rodykit, rodykit.Nutarsim, ar tikrai dailiai čiuožiat
O, griūnat irgi dailiai, ar nepasitaikė?
Mes šiandien be antidepresantų.Nuvaikiau per miškus, tai miega ausis atmetęs.Ne taip aštriai reaguoja, nors ir nešaudo prie pat namų.
Giliuššš
Colomba, daili eglutė. Belai patiktų daug burbuliukų
Labai smarkiai pramogaujam, vakarais su vistom gult einam
Puikiai čiuožiat, užskaitau Čiuožiat kaip koki Vanagai su Drobiazkom.Aš tai seniai su dupce būč ledą sulaužius.
Colombos šeimyna tokia meili,eglutė tai graži, ale matyti iš bailiųjų pasitaikė.
Giliukas ko taip susirūpinęs
Aist, kokio ūgio tavo atžalos? Maniškis 180 cm pasiekė (gal daugiau), aš irgi jaučiuos maža, bet dukrytė dar tik 158 kažkur :-)
Ir aš norėčiau pasidrobiazkinti, bet esu kaime kur tik balų gali rasti :-)
Belutė darbštuolėlė, metų UAB`o veiklą vykdo vaiks, kiti atostogauja.
Colombos meilės O Aist pasakojimas, ir ačių už gražias foto.
Pedras su Runcuku tai aiškiai buvo dzen kursuose ir jį (dzen) įvaldė.
O jau Busy draugautojai - Olis su Ozziuku - juokiaus - lapom mojuojasi katinukas - o šuniukas atkaklus.
Giliukaš
Prašom sveikt apsirgusieji. Aš po 3 dienų migrenos priepuolio bandau grįžt į gyvenimą.
Merfe, tapukai pas Gielux nerealūs. Ir ašai gausiu dovanųųųųų....
Greičiau Nauji, atsigautų šuniukai, kurie bijo. Mano Merfis (neįsižeiskite), nieko asmeniška - taksiuką kažkada laikiau - irgi veždavausi miškan vedžioti prieš Naujus, bijodavo laukan. Šūvių.
Aist, kokio ūgio tavo atžalos?
Ignas 195 cm, mažylis Rapolas 185 cm.
Oooo