O taip Mano dukrytė sako, kad mūsų Tika su žandukais
Ant pagalvės
Aš guliu
Ir ir... sapnuoju Vincuką
Namų mokymasis pagal Bela ir vyresnėlę
Spurga ryte atcimpino pas mane. Kadangi vyras jai neleidžia lipt į lovą( dėl plaukų), tai katytė ėjo lovos rėmu, o jis siauras. Katytė mėgsta būt išglostoma iš visų pusių, tai, kad pasisukt, priekinės latanos stovėjo ant rėmo, o galinės sukosi ant čiužinio atrodė juokingai, tik tiek, kad tai buvo 6 ryto
Labas rytas.
Vakar po Šponkiuko posto, vyrui sakau, žmogus, auginęs/globojęs gal virš pusšimčio įvairaus plauko kačių oficialiai pripažįsta, kad Ainu - dosniausiai besišerianti katė. Vyro atsakymas paprastas: "Na, tai jeigu pavyksta gyventi su šita, tai bet kokia kita katė po Ainu bus mums mažai besišerianti."
Labai Aist vyras teisingai mastantis. Maniskis gi pedantinasi labao ant tu plauku ir aiškina kad per juos jam niezti nakti.. Ainu mes is tokiu tauriu tai vynu geriam Tika saugo kailiuka kieme, kiek paukstuku suskaiciavai? Ir i tema kaciukai
Ne į temą gelytes
kazi o tas plaukuotas arkliukas irgi seriasi kaip kad musu katukai?
Busiuko reklama kazkaip susiziurejo irgi dviprasmiskai...
Belute mazute apie tave mastau, nagus tvarkau....
Azu, ačiū už pavasario vaizdus.Jau kaip pasiilgau žalumos ir žiedų.O pas mus va kaip.
Giriu ir gėriuosi visų pūkuotukais
Buvom su Zunda klinikoje,diagnozė, kodėl ji nusipešiojo uodegos plaukus, liko nenustatyta.Vienas džiaugsmas, kad pagaliau pasvėriau katę.Lygiai 4 kg.Skaityčiau visai padoriai.
Čia toms, kurios nematė grupėje.Puokščių komponavimo virtuozė.Rezultatas- trys žiedai sukomponuoti nepataisomai,laiku pamačiau, o tai būtų viską nupešiojusi
Na Ainu suprantu, Vinca suprantu, Hipę irgi, bet iš kokios vietos pas Spurgą tiek plaukų
Mane išpešiooojo, aš dabar kūdas kačiukas
Kugį lauke kažkas labai išgąsdino. Vyras iš lauko parsinešė susigūžusį. Vakarop, saulutei išlindus, atidariau terasos duris, o tas ne tai, kad laimingas iššuoliuotų pro duris, nėrė po stalu ir nė neketino eit į lauką. Reiks ryt peržiūrėtkameras, gal pamatysiu kas įvyko
Kugį lauke kažkas labai išgąsdino.
Žiūrėk paukščių. Gal kokia varna kirst bandė ar vanagas pripuolė. Mūsų Pilaitės kaimynė pasakojo, kaip savo šuniuką iš kažkokio paukščio nagų išmušinėjo.
Aišku, galėjo ir katinas koks užsipult. Bent jau pas mus dabar visi katinai tokie susireikšminę, kad Mika be manęs net pro duris neina.