Sveikos.
Pilkas Fanta labai gražus medžioklinis katas.
Bižū su Pedru komfortiškai įsipatoginę.
Kugis hiperaktyvusis. O laukiniai katinai nesipeša su oficialiais gyventojais?
Gielux, žiūriu laiptinė pas jus erdvi, su vitrininiais langais. Tau reik supamojo krėslo, knygos - ir sėdi sau laiptinėje smagiai su Bela. Tokia namo komendantė su kate. Dar gal cigaro kokio šiam natiurmortui... 😊
Mus penktadienį antru skiepu paskiepijo. Rašė Erodė, kad jai po antros dozės buvo sunku. Bet ką aš, optimistė naivuolė... Tai vakar man dienos nebuvo. Neapsakomas silpnumas, temperatūra 38.5, skaudėjo viską - galvą, kaulus, sąnarius, sielą... Energijos turėjau tik miegojimui, vandens gėrimui ir wc apsilankymui. Pastarasis veiksmas jau žiauriai sunkus buvo. Bet fantazija smagiai piešė gaminamą armiją karių - antikūnių, kurie saugos mane nuo coroninio priešo ateityje. Jei organizmas taip gan audringai sureagavo į mažą kiekį coronos viruso "lavonėlių", kas būtų, jei tikra corona apsigyventų. Šiandien jaučiuosi daug geriau, dar kažkiek silpna ir džiaugiuosi, jog nereikia į darbą, bet jau gyvensiu. Su antikūniais. Laiminga, kad pasiskiepijau. Porą dienų šūdinos poskiepijimo savijautos yra tūkstantį kartų geriau nei rizika tiesiogiai susipažinti su gyvu karūnuotu virusu.
Ainu vakar sąžiningai išbuvo šalia manęs lovoje visą dieną. Net keista. Gavo iš manęs didelį riebų pliusą už lojalumą. 😊 O šiandien jau abi migruojame po namus savais keliais.