Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Pilkas Fanta labai gražus medžioklinis katas.

Bižū su Pedru komfortiškai įsipatoginę.

Kugis hiperaktyvusis. O laukiniai katinai nesipeša su oficialiais gyventojais?

Gielux, žiūriu laiptinė pas jus erdvi, su vitrininiais langais. Tau reik supamojo krėslo, knygos - ir sėdi sau laiptinėje smagiai su Bela. Tokia namo komendantė su kate. Dar gal cigaro kokio šiam natiurmortui... 😊

Mus penktadienį antru skiepu paskiepijo. Rašė Erodė, kad jai po antros dozės buvo sunku. Bet ką aš, optimistė naivuolė... Tai vakar man dienos nebuvo. Neapsakomas silpnumas, temperatūra 38.5, skaudėjo viską - galvą, kaulus, sąnarius, sielą... Energijos turėjau tik miegojimui, vandens gėrimui ir wc apsilankymui. Pastarasis veiksmas jau žiauriai sunkus buvo. Bet fantazija smagiai piešė gaminamą armiją karių - antikūnių, kurie saugos mane nuo coroninio priešo ateityje. Jei organizmas taip gan audringai sureagavo į mažą kiekį coronos viruso "lavonėlių", kas būtų, jei tikra corona apsigyventų. Šiandien jaučiuosi daug geriau, dar kažkiek silpna ir džiaugiuosi, jog nereikia į darbą, bet jau gyvensiu. Su antikūniais. Laiminga, kad pasiskiepijau. Porą dienų šūdinos poskiepijimo savijautos yra tūkstantį kartų geriau nei rizika tiesiogiai susipažinti su gyvu karūnuotu virusu. 

Ainu vakar sąžiningai išbuvo šalia manęs lovoje visą dieną. Net keista. Gavo iš manęs didelį riebų pliusą už lojalumą. 😊 O šiandien jau abi migruojame po namus savais keliais.

1-ACBB5-CB-4975-440-E-ABBF-561787-B60242

Atsakyti

Aist , vasario 15 d antrą dozę gavo visi mano kolegos ,tai 75 procentai jų nebuvo darbe,nes reakcija buvo tokia pati kaip tau, tai tu ne vieniša.....ir tu teisi 1000 procentų,geriau taip ,nei sirgti, ant savo kailio patyriau...... Tiesa ,kai vakar pajaučiau kavos kvapą ir skonį, apsiverkiau, nuoširdžiai....  O aš jau kiek geriau jaučiuosi , manau,kad mildronato pagalba , kažkas parekomendavo,tai pabandžiau , tai va , po savaitės gėrimo , pajaučiau,kad jėgos  grįžta ir galva mažiau sukasi, tai tuom ir džiaugiuosi.... o pirmadienį bus mėnuo kaip susirgau....

Atsakyti

:4u:  Zundyte, mėnuo laiko blogai jaustis - ne juokas. Laikykis, tu stipri, viskas bus gerai. 

Atsakyti

Sveikatos visoms. Laikykitės. 

Atsakyti

Zundyte, vaje, sveik greičiau!

Aist, tau  :4u:  už prarastą dieną

O Kugis ir kitos mano katės oj kqip peštusi su lqukinukais, bet aš visada patikrinu ar mergina nemiega pastoginėj ant sėdmaišio, prieš išleidžiant Kugį. O jei mūsų lauke, tai lqukinukai neina šitie. Ateina vėliau paėst ir teritoriją pažymėt

Atsakyti

Lauke pavasariu kvepia, "paukštukas" va čiulba

20210222-101430.jpg

Atsakyti

Aist, Zundyte jums po :4u:Mama gavo pirmą skiepą, jaučiasi gerai.Įdomu,kaip bus po antro.Sūnus turi du, po abiejų buvo gerai.O aš bijau skiepo.Tiksliau jaustis blogai po jo.  :blink: Nu, bet ir laiptinė Belos namuose, tik augalų trūksta :ax: 

Kaip visada nepakartojama Ainu. :oro_buckis:

Buvom su Zunda klinikoje.Taip bjauriai nusipešusi uodegos apačią.Kirminų, parazitų, grybų nėra.Liepė pagauti šlapimo.Žiūrės ar ten ko nėra.Jei ten viskas gerai, vadiinasi lieka stresas po Molio išėjimo. :(

Rytinis kavos su grietinėle gėrimas.O,gal tik grietinėlės gėrimas?

ceff67a5f812.jpg

Atsakyti

Ainu daktaryte Zunda kaip dama ant stalo grietinele ragauja Kugis sniege labai gerai ziurisi Mes roliau sedim namie Boriska sake kad tokios kaip as kad dirbu ne pirmos butinybes pardoj ir visos grozio paslaugos atsidarys balandzio 12. O keliaut tarp miestų bus galima tik geguzes 17 O viskas tipo bus kaip buve tik birzeli  :oh: Bet jei algos vel sumokes 600sv tai nzn ka daryti... O sako 80% moka. Kai uzklausiau kodel taip mazai va atsakymo laukiu visa vasari

Guliu, rymoju, apie Bela galvoju

Kada pamatysiu, kada apkabysiu

Keliauti nemozna, liudziu diena kozna

O dar kiek problemu, keliauti uz sienu

Skiepu reiks varyti, kainuoja nepigiai

O sertifikatas ? Reik čedyt sveikata.... 

4c8e4168f58e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 23 vasario 2021 - 12:03

O štai ir aš, gėda kad tai retai beįlendu, 

Zundyte, kuo greičiau grįžti į vėžias :4u: , mano mama ir panašiai per mėnesį atsistatė

Pakasiukai plaukuotukams, pagaliau kvepia pavasariu, bet kiek nematytų paukštukų šią žiemą aplankė mūsų kiemą ir kokiais būriais, saulėgražų 10 kg sulesė :) lašinių gerą paltį, ir pusmaišį obuolių, kas antą diena tekdavo maut ant šakų po 2-3, strazdai ypatingai vertino

Kai ieškai vietos kur sėdimąją priglausti, nėra norinčių vietą užleisti :)

4a87ca799f0d65432b6825538947245f426.jpg

1575bbb70ccb8590756fd730e6c9189c376.jpg

fa7529d0ab1190ebff1a21c185707e97492.jpg

2e0ee3316856efda950428b499154604365.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Diinkos kompanija bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ainu puikioji daktarytė wub.gif Nebūtum Aist pasveikusi taip greit, jeigu ne Ainu ax.gif biggrin.gif

Zunda su privilegijomis - pusrytukai ant stalo rolleyes.gif biggrin.gif

Tika laukia pavasario...Bet, spėju, pavasaris dar negreit ateis, jeigu su tokiu snukeliu bus pasitinkamas unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O aš jau laukiu, kada atidarys mokyklas...Atsibodo būti mokytoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 24 vasario 2021 - 11:22
Sveikos,
Atėjau paskaityti, kuo gyvenate, visoms kuo greičiau pasveikti, atsigauti, nes jau tikrai pavasariu kvepia 4u.gif Ir katinukai tą jaučia,- nori į lauką, nori medžioti. O Fanta tas mažasis, kuris sirgo grybeliu, va kokiu medžiokliu išaugo ax.gif
Aš taip pat sergu, bet, matomai, ne Covidu, egzistuoja ir kt.ligos. Manyčiau, kad skrandžio opaligė + kažkoks dar kosulys krūtinėje. Savaitę laiko su temperatūra ir visiškai be jėgų...Baisiai gaila, jau norisi pavasariu pasidžiaugti, po lauką paslampinėti...
Katytė iš manęs nieko neprašo, nereikalauja, laikosi per atstumą, gali būti ir nevalgius, ir negėrus, bet nesiruošia įkyrėti, baigėsi kniauksėjimai : duok tą, o gal aną, o gal dar ką nors.... bigsmile.gif
Na, viską tie katiniukai supranta ... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Runcia gavo naują darbo inventorių, tai Pedras skubiai irgi įsidarbino  :D

20210224-114005.jpg

Mjooo, Tikute, tokiu veideliu ne tik kad pavasario neprisikviesi :)

Sveikatos sergančioms, valio, pasveikusioms   :4u:  :4u:  :4u:

Diinkos sėdėjimo vietų deficitas :hihihi:

Vincas liūdesėlis, sunku jam tremtyje, bent jau per forumą su mergikėms susirašinėti gali  :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 vasario 2021 - 11:48