Kaip jai sekasi? Kaip studijos?
Tikos sėdėsena tai kažkas toookioo
Aist, tavo ilgus postus skaityti vienas malonumas Tu tik rašyk ir rašyk
Visus kačiukus ir šuniukus giriu, visus apžiūriu ir visais pasidžiaugiu
Man šiandien praktiškai šventė Pirma diena kaip išėjau į darbą. Pagaliau išlindau iš naminių drabužių, pasipuošiau ir iš pačio ankstyvo ryto tiesiai į kirpyklą. Sutvarkė mano vargšę galvą. DArbe bendravau su gyvais žmonėmis, o ne email'ais. Jau jaučiuosi ne urvine moterimi, o žmogumi
Aš tai visai gerai jaučiuosi ir urve, oj t.y namuose Buvo momentas, kada buvau kai kurių bendradarbių šiek tiek pasiilgusi, bet jau tas jausmas praėjo O ir plius jei dabar reiktų į ofisą važinėt, tai vyras gautų rytais iki autobuso vežti, nes mašiniukas mano parduotas. Aš gal labiau pasiilgau vasaros vandens pramogų. Na bent jqu pavasario sauso, kad būtų galima su dviračių pasivažinėti. Ir šiltamio pasiilgau.
O man tai patinka žiema...tikriausiai..Turiu kailinius, nešalta. Norėčiau kasdien eiti į balkoną, ant sniego, bet neišleidžia...Sako, kad sniego prisivalgau...nu bet aš tik ragauju, kas čia blogo? Patys tai valgo sniegą, kuriuos vadina ledais, o man tai jau negalima...
Man netgi nešalta lauke, galiu gulėti, galiu voliotis...
Šponkiuk, naujas katas ar gražus kaimynas/ė?
Šponkiuk, naujas katas ar gražus kaimynas/ė?
Kaimynų, bet jis kaip supratau namuos negyvena. Ateina pas mus paėst ir su bename kate pabūt. Katinas kastruotas, katė sterilizuota, bet jie draugeliai, kartu dažnai trinasi
Šponkiukai, čia gal tas rėksnys?
O aš, žinokite, tame karantine jaučiuosi kažkaip dvejopai - viena vertus, vargina tas uždarumas ir riboti maršrutai darbo stalas-virtuvė-vonia ir vėl ratu
Vargina, kad jau pusantrų metų neapkabinau dukros, vargina, kad pamačiusi lauke žmogų be kaukės vos ne nugręžiu akis - nepadoru kažkaip tai tiek nuogumo... vargina dirbti dienos pietumis
Antra vertus, per tą laiko mano asocialumas taip išbujojo o socialumas taip nususo, kad net nebematau reikalo ką nors sakyti / pasakoti / rašyti, kad jaučiu, jog nelabai ir norisi man ką nors keisti Planuojuosi sau ramiai darbus kartu su pasivaikščiojimais miške, nestoviu jokiuose kamščiuose, neatsakinėju į durnus klausimus
Įtariu, būtent dėl to keisti tą kažką reikia skubiai išlipti iš tympų su mopsais / kačiukais ir pradėti nusiteikinėti grįžimui į civilizaciją kokia ji ten bebūtų
Katinai mano gyvena gerai - Runcuncukas turi "darbo vietą" greta manosios, tad dirbame kartu jis kartais dirba (miega) net be pietų pertraukos Pedras tyko, kada atsilaisvins kokia nors kieno nors ranka kačiuko paglostymui, o va Bižū ko tai apšlubo . Keliavom pirmadienį į gydyklą, gavo vaistų/vitaminų iki šeštadienio. Šiaip ėdri, glausti ir reikalauja leist į lauką - gyvens Užtai kaip važiuoti nepatiko - baubė kaip 10 slibinų, aš susinervijau ir užklimpau pusnyje per ją Bet pati didvyriškai išsivadavau Matilda, kaip visada, gyvena savo asmeninė autistišką gyvenimą ir vargo nemato.
Gielux, smagu, kai vaikai tokie dideli išauga
Tikos uodega / kalnierius ir kitos detalės jau kokios išlakios
Aist, suprantu, kaip liūdna dėl Čijos... kažkas panašaus mums su Runceliu - stebiu kaip vis labiau nucimba galūnės, kaip sunkiai ropščiasi ant lovos, kaip mažėja dantukų, tačiau džiaugiuosi, kaip aktyviai prašosi ant kelių, mėgaujasi šukavimu, reikalauja maisto ir net pažaidžia kokias 30 sekundžių
Žodžiu, linkiu seniukams ir senikėms kuo ilgesnio ir saulėtesnio gyvenimo rudens
Nepliskinkite čia į akis
Niekam nerūpi čia tau pliskinti
Sveikos
Daredi, ačiū Kol kas sekasi tie mokslai, nes ten toks pilstymas iš tuščio į kiaurą. Užvakar išgirdau vienos dėstytojos mintį: paauglystė šiais laikais iki 27 metų Sakau, vaike, neklausyk, taip nėra
Erendira, ir smagu, ir keista, tik op ir tavo vaikas gali pirkti alkoholį
Aist, taip, vedžiojam katukus, po porą kartų per dieną
Nuuu daar 5 min pabūūūnam
IMG_20210219_182422_123.jpg 100,72KB 0 Parsiųsta kartų
Vaikščioti, tai tik į krūmus, kur paukšteliai... Tyrinėtojas Mažas Pilkas Fanta Miau medžiotojas Pupkus
Šponkiukai, čia gal tas rėksnys?
Tas pats Dabar jau tylesnis, jau eidamas pro šoną neberėkia
O čia marozikas, kuris rytais į lauka išeina min 5 kartus.