Tau, Tika, gerai - myli ir lepina išlaikant atstumą, o manieji kažkokias nesąmones daro:
Meilės šuniui iliustracijai net Rapolo rankos per mažos:
Požiūris:
Poziuris Ainu labai teisingas "visi jus dulkes..."
Tika taip ir turi visi myleti kad kasdiena butu valentino diena
Imam visokiu formu sirdutes is Zundos
Vinculis apsiveme paryciais miegamajam. Teko valyt viska apsimiegojusiai. Taip musu valentinka prasidejo 🤣🤣 dabat guli nei valgo nei ka. Matomai blogai pats miegojo pagriuves po radiatoriais
Sita nagla ar sitas naglas baltas sparnuotis vakar i parduotuve neileido prie duru staipesi sparnais mosavo i vidu lietuvisku latvisku gerybiu norejo eit pasirinkt 🤣🤣🤣
Visas visas su Valentinu ypač Belute merkiu tau akute
Sveikos.
Tikos sėdėsena.
Vinco koketavimai.
Bela prie kompo dalykiniu kostiumėliu ir Spurga su treningais atsipūtusi.
Dėl Katytės visai džiugu, kad nėra pasyvi ir yra, kas ją domina.
Lisitėja, sklandaus starto po pertraukos!
Šį rytą mano mamos amžiaus kaimynė bandė važiuoti į grožio saloną. Tik, kad mašina gal mėnesį pakelėje nejudinta apsnigta iš viršaus ir apledėjusi iš apačios, atsisakė palikti stovėjimo vietą geruoju. Mano vyras ir kitas kaimynas suskubo padėti įklimpusiai moteriškei su kastuvais. Net vyriškiai supranta, kad grožio salonas - reikalas rimtas! Reik skubėt, kad vėl neužsidarytų.
O čia kitas rytinis vaizdelis pro langą. Tiesiog, ryto serialai. Ar pavedžiojote savo katinėlius šiandien, a?
Kalbant apie glušo šuns vedžiojimo ypatumus. Pirmiausia, jei pasiseka, susitinkame vyresnio amžiaus kaimynę "agentę" Olgą, kuri viską žino. Nes miške kasdien mankštinasi ir plečia socialinius ryšius. Ji informuoja apie naujienas rajone ir apžvelgia situaciją "mūsų" miške. Gali būti: "šiandien veža medžius" arba "tuščia, keli bėgikai", arba "tik maži šuniukai". Bet, svarbiausia, iš "agentės" Olgos išgirstame, ar miške tuo metu neina mūsų pagrindinė rajono priešė haskių kalė, kurios gyvenimo devizas - nudobk gentainį. Čija, kai neskauda sąnarių, labai nori laisvai lėkti. Ėsti sniegą. Uostyti visus geltonus "laiškus". Graužti pagalius. Bet, kadangi ji nesuvokia, kad negirdi, akimis manęs neseka. Taigi, paleidusi laisvai šunį, pati tampu žvalge, akylai stebinčia aplinką. Pasienio muitinė didžiuotųsi manimi. Privalau laiku pastebėti ir įvertinti kitus judančius objektus miške. Jei horizonte fiksuoju žmogų, antras žingsnis - ar žmogus veda vaiką arba šunį ir ar šuo "pažįstamas". Jei artėjantis objektas nepažįstamas šuo arba vaikas, kiek įmanoma greičiau sprintuoju iki Čijos ir segu pavadį. Kaip flegmatiško būdo moteriškė, sakyč, visai neblogai išmokau startuoti iš vietos ir čiupti Čiją už pakarpos. Jei "prasileidžiu", galiu stūgauti kiek patinka, šuns manymu, komandos "pas mane" nebuvo, vadinasi šeimininkė leidžia daryti, ką nori. Šiandien vaikščiojant sutikome kitą senyvo amžiaus šunį, kurio šeimininkė irgi pasiguodė, kad su klausa dingsta šuns nuovokumas. Nors kiti pojūčiai (uoslė, rega) išlikę, kažkaip klausos praradimas "kerta per smegenis". Paniurkė šunę draugiška gretimo kotedžo kaimynė ir toks jausmas, kad toji (Čija, ne kaimynė) susimėtė, kurie namai ir kuri šeima yra jos.
Kivuka, šaunuolė, gerai padirbėjai. Sunkiausia yra pasiskambinti ir registruotis.
Aš irgi turiu namie kirpimo mašinėlę ir žirkles geras. Teisybės dėlei, prisipažinsiu - tos priemonės skirtos kirpti šunį, katę, avį... Vyras čia vis prašė prašė, kad jį nukirpčiau kažkiek. Bet kai paskutinį kartą kirpdama Čiją sugebėjau įkirpti šunei į ausį (nedaug, jau sugijo), kažkodėl vyras tuo klausimu nutilo.
Mano juodas tik lauke pasiganė
Vyrą kerpu jau keli metai. Tik va pratinu jau jį kad šonus skusdama, nuskusiu ir tuos likusius penkis plaukus, kurie rišami į bizikę. Niekaip nesusitaiko, turėjau šį savaitgalį pakeisti jo įvaizdį, bet nusimuilino. Tai ta proga nusitrumpinau savo plaukus
Aš irgi turiu namie kirpimo mašinėlę ir žirkles geras. Teisybės dėlei, prisipažinsiu - tos priemonės skirtos kirpti šunį, katę, avį... Vyras čia vis prašė prašė, kad jį nukirpčiau kažkiek. Bet kai paskutinį kartą kirpdama Čiją sugebėjau įkirpti šunei į ausį (nedaug, jau sugijo), kažkodėl vyras tuo klausimu nutilo.
Teisingai daro tavo vyras.Kiekvienas turi dirbti savo darbą.Jūs tvarkykit dantukus,o aš gražinsiu vyrus.
Vakarykštis pasiruošimas į darbą.Daiktai sukrauti,belieka tik išeiti pro duris.Piltuvėlis reikalingas dezifekantams pilstyti( jei kam klausimai kils)
Jooo,vakar puolė visi skambinti,apžėlę, pasiilgę.Labai fainai pasijaučiau.Gavau ir saldainių,ir rožę,su praėjusia Valentinke