Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tau, Tika, gerai - myli ir lepina išlaikant atstumą, o manieji kažkokias nesąmones daro:

2-D54-B994-4710-4-C62-A7-B4-6286-EBF82-F

Meilės šuniui iliustracijai net Rapolo rankos per mažos:

4-A039254-E775-44-D7-B9-F5-5930-ACE0-E72

Požiūris:

E5-DC030-B-4-D89-4-C3-B-9-E40-470105-D7-

Atsakyti

Visus,ir visas su širdučių diena. a040691.gif Juk nepasakyta,ką būtent reikia mylėti.

Kaip ir nepasakyta,kokios formos tą širdutė turi būti.Zunda siunčia visiems tokią :lol: 8ab1cfb3b726.jpg

Atsakyti

Poziuris Ainu labai teisingas "visi jus dulkes..."

Tika taip ir turi visi myleti kad kasdiena butu valentino diena

Imam visokiu formu sirdutes is Zundos  :4u:

Vinculis apsiveme paryciais miegamajam. Teko valyt viska apsimiegojusiai. Taip musu valentinka prasidejo 🤣🤣 dabat guli nei valgo nei ka. Matomai blogai pats miegojo pagriuves po radiatoriais

Sita nagla ar sitas naglas baltas sparnuotis vakar i parduotuve neileido prie duru staipesi sparnais mosavo i vidu lietuvisku latvisku gerybiu norejo eit pasirinkt 🤣🤣🤣

9d68c7753ba7.jpg

Visas visas su Valentinu ypač Belute merkiu tau akute

1fe82455da87.jpg

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2021 02 13, 21:51)
Kovok, nenuleisk rankų! Nematau priežasties katytei išeiti... Įtikink ją gyventi!

Labas rytas,
Ačiū vi_ už palaikymą ir padrąsinimą smile.gif Kovojame... šiek tiek prašviesėjo... Gerai yra tai, kad ji pageria tuos lašelinės miltukus elektrolitų atstatymui, dar nupirkau daigintų kviečių, buvo tikra atrakcija, bet kadangi ne kažką ten suvalgo su savo bedančiukais, tai smulkiai įpjausčiau į paštetuką, kvepia šviežia žole biggrin.gif
Sakyčiau tie vėmimai labai negeras dalykas, paskui pereina į rimtesnes gastro problemas unsure.gif Katytė sausiukus visus išvemdavo, dabar jau ir sauso maisto šiek tiek suvalgo, ir nieko. O pagrinde konservai gastro.
Šeštadienį rimtai susiruošė į lauką, tiesiog labai parūpo, išleidau vienai minutei, apibėgo puse namo ir atgal biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos

Sidabre, susigraudinau  :4u:  daug gerų minčių Katytei  :4u: 

Bižu, tave kailiniai storina  :D aš žinau

366-E1-C53-8951-4-CD2-90-B6-6342-F7-FD60

Ainu labai geras požiūris  :D 

Vincuk, pano princuk, jamu tą primerktą akį  :wub:  :D 
7-EB833-B7-F124-4077-801-B-7-CF2-B030959

Kam tau kompas?! Nematai, kad Vincukui romanus rašau 

73-B4-C07-D-87-C4-4989-8353-A75-BEF55896

Atsakyti
Laba 4u.gif

Kada baigsis žiema?????? unsure.gif

Kalbant apie storumą, tai Tika tikrai žino, kas ją storina - tai sėdėsena, bet jai dzin biggrin.gif Tipo mylės visokią biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos. 

Tikos sėdėsena.  :D 

Vinco koketavimai.  :D 

Bela prie kompo dalykiniu kostiumėliu ir Spurga su treningais atsipūtusi.  :D 

Dėl Katytės visai džiugu, kad nėra pasyvi ir yra, kas ją domina.  :) 

Lisitėja, sklandaus starto po pertraukos! :4u:

Šį rytą mano mamos amžiaus kaimynė bandė važiuoti į grožio saloną. Tik, kad mašina gal mėnesį pakelėje nejudinta apsnigta iš viršaus ir apledėjusi iš apačios, atsisakė palikti stovėjimo vietą geruoju. Mano vyras ir kitas kaimynas suskubo padėti įklimpusiai moteriškei su kastuvais. Net vyriškiai supranta, kad grožio salonas - reikalas rimtas! Reik skubėt, kad vėl neužsidarytų.

27-A58946-9478-4796-B328-6-BAC6-E4-E3-EF

O čia kitas rytinis vaizdelis pro langą. Tiesiog, ryto serialai. Ar pavedžiojote savo katinėlius šiandien, a?

CB3-C1-AFC-140-B-4-EB0-9124-7-BDA4-F0623

Kalbant apie glušo šuns vedžiojimo ypatumus. Pirmiausia, jei pasiseka, susitinkame vyresnio amžiaus kaimynę "agentę" Olgą, kuri viską žino. Nes miške kasdien mankštinasi ir plečia socialinius ryšius. Ji informuoja apie naujienas rajone ir apžvelgia situaciją "mūsų" miške. Gali būti: "šiandien veža medžius" arba "tuščia, keli bėgikai", arba "tik maži šuniukai". Bet, svarbiausia, iš "agentės" Olgos išgirstame, ar miške tuo metu neina mūsų pagrindinė rajono priešė haskių kalė, kurios gyvenimo devizas - nudobk gentainį. Čija, kai neskauda sąnarių, labai nori laisvai lėkti. Ėsti sniegą. Uostyti visus geltonus "laiškus". Graužti pagalius. Bet, kadangi ji nesuvokia, kad negirdi, akimis manęs neseka. Taigi, paleidusi laisvai šunį, pati tampu žvalge, akylai stebinčia aplinką. Pasienio muitinė didžiuotųsi manimi. Privalau laiku pastebėti ir įvertinti kitus judančius objektus miške. Jei horizonte fiksuoju žmogų, antras žingsnis - ar žmogus veda vaiką arba šunį ir ar šuo "pažįstamas". Jei artėjantis objektas nepažįstamas šuo arba vaikas, kiek įmanoma greičiau sprintuoju iki Čijos ir segu pavadį. Kaip flegmatiško būdo moteriškė, sakyč, visai neblogai išmokau startuoti iš vietos ir čiupti Čiją už pakarpos. Jei "prasileidžiu", galiu stūgauti kiek patinka, šuns manymu, komandos "pas mane" nebuvo, vadinasi šeimininkė leidžia daryti, ką nori. Šiandien vaikščiojant sutikome kitą senyvo amžiaus šunį, kurio šeimininkė irgi pasiguodė, kad su klausa dingsta šuns nuovokumas. Nors kiti pojūčiai (uoslė, rega) išlikę, kažkaip klausos praradimas "kerta per smegenis". Paniurkė šunę draugiška gretimo kotedžo kaimynė ir toks jausmas, kad toji (Čija, ne kaimynė) susimėtė, kurie namai ir kuri šeima yra jos.

FDB86-D65-53-C7-4362-B52-B-108-E5-E58-C5

Atsakyti
Aist, tavo postus (nesvarbu, kokio ilgumo jie būtų) labai smagu skaityti bigsmile.gif biggrin.gif Galėtum būti rašytoja ax.gif Skaitau ir šypsausi, nes labai vaizdžiai "nupieši" biggrin.gif

O dėl grožio salonų, tai ir aš šiandien suregistravau savo šeimyną pasigražinimui ax.gif Nes jau visi kaip pirmykščiai žmonės vaikšto biggrin.gif Turim namie kirpimo mašinėlę, tai sūnų dažnai pati apkirpdavau, bet dabar jis man pareiškė, kad nori madingo kirpimo (net papasakojo, kaip jis turėtų atrodyti), tai supratau, kad jau viskas - mano vaikas užaugo ax.gif O vyras...per praeitą karantiną jį su mašinėle "patvarkydavau", bet dabar irgi jis mat nesolidžiai atrodo taip trumpai kirptas.. Dukrai kasos jau per ilgos...Nu žodžiu biggrin.gif Tai suregistravau šiandien, kad visi būtų madingi ir solidūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 15 vasario 2021 - 13:25

Kivuka, šaunuolė, gerai padirbėjai.  :super: Sunkiausia yra pasiskambinti ir registruotis. :) 

Aš irgi turiu namie kirpimo mašinėlę ir žirkles geras. Teisybės dėlei, prisipažinsiu - tos priemonės skirtos kirpti šunį, katę, avį... Vyras čia vis prašė prašė, kad jį nukirpčiau kažkiek. Bet kai paskutinį kartą kirpdama Čiją sugebėjau įkirpti šunei į ausį (nedaug, jau sugijo), kažkodėl vyras tuo klausimu nutilo.  :mastau: 

Atsakyti

Mano juodas tik lauke pasiganė
20210215-123153.jpg

Vyrą kerpu jau keli metai. Tik va pratinu jau jį kad šonus skusdama, nuskusiu ir tuos likusius penkis plaukus, kurie rišami į bizikę. Niekaip nesusitaiko, turėjau šį savaitgalį pakeisti jo įvaizdį, bet nusimuilino. Tai ta proga nusitrumpinau savo plaukus :D

Atsakyti

Aš irgi turiu namie kirpimo mašinėlę ir žirkles geras. Teisybės dėlei, prisipažinsiu - tos priemonės skirtos kirpti šunį, katę, avį... Vyras čia vis prašė prašė, kad jį nukirpčiau kažkiek. Bet kai paskutinį kartą kirpdama Čiją sugebėjau įkirpti šunei į ausį (nedaug, jau sugijo), kažkodėl vyras tuo klausimu nutilo.  :mastau:

Teisingai daro tavo vyras.Kiekvienas turi dirbti savo darbą.Jūs tvarkykit dantukus,o aš gražinsiu vyrus.

eb2709fbaafc.jpg

Vakarykštis pasiruošimas į darbą.Daiktai sukrauti,belieka tik išeiti pro duris.Piltuvėlis reikalingas dezifekantams pilstyti( jei kam klausimai kils)

Jooo,vakar puolė visi skambinti,apžėlę, pasiilgę.Labai fainai pasijaučiau.Gavau ir saldainių,ir rožę,su praėjusia Valentinke :lol:

Atsakyti

Sveikos

Atšventėm  :lietuva: ir 20-metį merginos. Katytės aktyviai padėjo ruošti stalą.

Tas pledūūūkas kažkoks tai kūdas ir neminkštas  :huh2: 

80622822-534-A-4-EF3-87-D3-BCF3-AEEEA0-F
Visivalgėgėrėkatyteivargšyteiniekoniekonedavė

1-B4-AD2-F7-1-FBF-42-B5-9-D55-78-A41-BD0
Karantininiai gimtadieniai įdomus reikalas, pusiau virtualūs  ir dar su srautų skirstymais  :D 

Atsakyti