Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Tika ant vyro rankų tobulai atrodo. Ir ant sūnaus pilvo irgi tinka. O šiaip - nuostabi pūkė! 

Vinco natiurmortas su žuvimi smagus. Taigi džiaukitės, nenuovokūs dvikojai, katino meilumu. 

Zunda gražuolė.

Bižū rubensiškų tobulų formų.

Kugis zbitkininkas, matosi, kad gyventi su juo nenuobodu. Šponkiau, kaip jūsų visų virškinimo sistemos?

Mūsų fronte viskas sklandžiai. Ainu galutinai nusprendė, kad 7 metus buvo galima kirpti nagus, o va štai nuo dabar - tikrai ne. Stop patyčiom! Pykomės abi. Tada aš daug mąsčiau. Nes su kate (kaip ir su moterim) jėga reikalai nesisprendžia, reik gudrumu ir išradingumu ją imt. Nusipirkau Royalio meinams. Anie yr super duper šventai skanūs sukeliantys priklausomybę narkotikai Ainu. Todėl įprastai nebūdavo perkami ir duodami. O tada procedūra paprasta - vyras ima ant rankų katę nugara į save, lapces į mane, sūnus duoda po vieną Royalio granulę katės burnai, aš kerpu nagus. Greitis - dvi letenos per 5 granules. Kol kas veikia. 

Klausyk, šo, o tu pastebėjai, kad iš visos šeimos tik tavo vieno tualetas lauke???  :blink: 

6-F9-C28-CB-FB93-4656-B9-AA-50-B74-ACA1-

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2021 02 12, 11:52)
Greitis - dvi letenos per 5 granules.

Oho, kokios pajėgos mestos, kad panelei manikiūrą padaryti būtų galima biggrin.gif
P.S. Įdomumo dėlei, o nagus karpot, kad baldų nedraskytų ar dėl kitų priežasčių? ax.gif

Čijos paltukas bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kivuka, kerpu, nes kai ilgi, pačiai katei nebegerai - bėgant/šokant nuo lovos kliūna už  kaldros ar gobeleno. Vieną kartą esu mačiusi, kaip užkibęs nagas gan skaudžiai nulūžo iki gyvuonies. Plius nuo kelių kai liuokteli nekirptais nagais atsispyrusi labai nefaina  kelių savininkui. Kadangi Ainu meilės priepuoliai būna dažniausiai tuo paros metu, kai aš dėviu tik naktinukus, pajutusi murkimo ir letenų minkymo procese smingant katės nagus į mano šlaunis suprantu, kad jau laikas manikiūrui. Žinoma, kerpu iki gyvuonies, paliekant dar porą mm rezervą dėl visa ko. 

O dėl baldų - niekada nedrasko Ainu jų. Naudoja tik savo draskykles. Tuo klausimu ji labai tvarkinga. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 12 vasario 2021 - 14:19

Aist, ačiū, kad klausi. MB jau gerai, bet ta prasta savijauta jam buvo kaip žadintuvas. Alaus jau negeria porą savaičių (čia jau įvykis pas mus), kinta ir maistas, bei užkandžiavimo įpročiai. Dar jo laukia įvairūs tyrimai. 

O man iki vakar buvo blogai. MB šiandienai mane užrašė pasidaryti H.pylori ureazės kvėpavimo testą. Nu tai aišku, kad neigiamas, negi man dėl ko nors skundžiantis tyrimas bus teigiamas :D Ir kadangi šiandien reikėjo iki jo but nevalgius negėrus, šį ryta atsikėlus kaip tyčia valgyt norėjau, kaip jau senai nenorėjau  :lol:

Dėl nagų karpymo, tai irgi karpau dėl to, kad kimba į drabužius, pledukus ir panašiai. Ir aišku labai nepatinka, kai staigiai "rauna iš vietos", kai ta vieta būna mano kųnas :D Kovoja su nagų karpymu tik Bugi, tai, kad su ja nekovoti, karpau įmigusiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 vasario 2021 - 15:19
Mieloji mano Šeimininke ! Aš apsiprendžiau : Aš pasenau, ir nebenoriu nieko valgyti, nevilioja jokie tavo duodami konservai, neįdomus man tas tavo gydomasis paštetukas, nereikia man ir vitaminų pastos. Netgi tavo virta lašiša man visai neskani. Na gerai, dėl tavo įkyrumo paragauju kartais kąsnelį..
Aš pragyvenau netrumpą gyvenimą, buvo visko : ir sėdėjimas sniege per šaltį, ir ausų nušalimas, ir dantų praradimas, ir daug patyriau baimių, nuo kurių ilgai dar šokinėjau naktimis...Bet buvo daug gražių ir šiltų akimirkų: skanus maistas, šiltas miegas tavo lovoje, tavo apkabinimai ir glostymai....
o kur dar drugelių gaudymas žalioje pievoje, ir vartymasis prieš saulutę....Ech, gal ir norėčiau dar palakstyti žaliajam vasaros kieme...
Mano šeimininke, aš vistiek tave myliu, kaip ir anksčiau. Vis dar ateinu prisiglausti ir murkti, vis dar džiaugiuosi tavo glostymais ir miegu šalia, šiltai ir ramiai, prisiglaudus ir apkabinus tavo ranką...
Gal tos akimirkos bus dar ilgos...bet jėgos jau senka...Ir nežinau, kokia būna ta pabaiga...

Su meile, tavo Katytė

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 13 vasario 2021 - 09:11

Labas rytas. 

AA2-A3-A49-FFBD-4-EE7-A34-C-4357-A844451

Katytės laiškas liūdnas, nes alsuoja pabaigos nuojauta. Bet ji yra mylima ir apgaubta dėmesingos globos.  :wub: 

Atsakyti

Sidabre,na kam taip,apsiblioviau kaip karvė. :cray:  Labai jautriai viską išguldei.Bet,gal Katytė klysta?Gal dar pakeis sprendimą?

Visiems ligoniukams sveikatos :4u:

Pirmadienį atlaisvina grožio sektorių,ir darbą ruošiuosi kaip į mūšį.Didžiulė įtampa,daug tikrintojų,ir daug visokių klausimų.Ne pirmi metai dirbu, bet jaučiu kaip virpa širdis.

Kad nors kiek apsiraminti,vežu šunes į mišką.Patikrinsim ar daug ten sniego  :P 

Atsakyti

Sidabre apsiverkiau... Taip liudna paliko... 

Jei karantinas tai Maldyvai patys i namus atvaziuoja...

b1c50eb3132a.jpg

Vakar sutikau labai grazius arkliukus su auliniais batais. Leidosi ir paglostomas vienas

60c19933c970.jpg886f1e191de1.jpg247c7bfa5d9d.jpg aj netrugdyk man atostogos.... 

d555a4df05fd.jpg

Atsakyti
Oi, mergaitės, atsiprašau, ką sugraudinau... unsure.gif Ir pati visą rytą praverkiau, gaila ir graudu cry.gif
Atrodo, reikia tiek nedaug, normaliai maitintųsi ir gal nebūtų dar tos bėdos...Betgi ne, valgyti nenori, svoris krenta, pas vetus lankausi tik pasiguosti ir maisto nusipirkti, nežinau, ar aš čia darysiu tyrimus, kas , kodėl ir dėl ko.... hmm.gif
Ainu savo šeiminkę irgi apsikabinusi ir nepaleidžia ax.gif
Vincukas šildosi ir tinginiauja biggrin.gif
Azu, pas jus, matau, beveik nėra sniego ir gyvūnai gyvena beveik kaip vasarą smile.gif
Tika kailiniukus demonstruoja rolleyes.gif
Bižu susirūpinusi savo moteriškom formom biggrin.gif
Greičiau pasibaigtų ta žiema, visi būtumėm linksmesni ir sveikesni doh.gif
Visoms stiprybės nuo pirmadienio, kai prasidės veikla su naujais iššūkiais friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2021 02 13, 10:06)
Mieloji mano Šeimininke ! Aš apsiprendžiau : Aš pasenau, ir nebenoriu... <...> Su meile, tavo Katytė

Paverkiau ir aš...ir dabar vėl šlapia... Bet gal dar galima kažką pakeisti? Be niekur nieko neėda? Maniškė senjorė visai neseniai neėdė, nes kailių prisilaižė -užsikišo žarnikės, gal... kažkodėl nusprendžiau Virbako sausiukus pakeisti kitais sausiukais ir konservais, ir štai verysad.gif ... po tokių rezultatų grįžau atgal ir viskas patapo vėl ok... Dabar dėl kitų priežasčių lepinu ją super-duper koservais, nors Virbako sausiukai visada šalia, jeigu ką... ir jų kiek vis paragaujama... 2-3 kartus per savaitę vemia, kartais įžiūriu kailius, bet neužsikiša ir apetitas geras, nors kūda, kaip dviratis...bet stabilus dviratis...

Kovok, nenuleisk rankų! Nematau priežasties katytei išeiti... Įtikink ją gyventi!

Atsakyti

Sidabre,tik jau neatsiprašinėk. a021.gif

Mes tam visos čia ir bendraujam,kad pasidžiaugti kai yra gerai,palaikyti ir paliūdėti,kai yra sunku.

Žiūriu į Vinculį,ir atsižiūrėti negaliu,jau toks saulėtas katukas :wub:

Azu,na kaip faina pas jus,gulbės,arkliukai,ir sniego nėra.

Atsibodo žiema,gana,tegul keliauja iš kur atėjusi :P

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mylėkit ir būkit mylimos!!! heart.gif heart.gif heart.gif Su Valentadieniu bigsmile.gif

Linkiu, kad jus visi mylėtų, aplink jus šokinėtų ir lepintų taip, kaip mane ax.gif oro_buckis.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti