Nesirkit merginos.
Tas sedejimas namie uzkniso negyvai. Orai nelabai uzvakar buvo grazu ir silta, vakar ledinis vejas, siandien sninga ir slapia... Jau is to sedejimo namie kabinetis pradedu ir pan. O Vincas kabinėjasi prie manes demesio stoka jam visada... Jei pas ka katinai nesiglosto ir ant keliu neina mielai skolinu Vinca jis visus apeina. Ir statybininkus ir savininke su kaimynu atejusia
Taip taip va nusirengsiu savo paltuka ir eisiu visu myluot
Ei mam as tau ne koks babajus skarotas...
O cia sita irgi reikia apglaustyti ir primurkti jam poemu
Mam, tai kokio mazumo lova nupirkai valentinas uz keliu dienu, o kur Bela tilps???
As apalpau nuo tavo mam nesupratingumo, jau beveik miriau
Vincas gal galėtų bent pusę meilumo Tikai duoti? Nes ta tai ledo karalienė....Gyvenime nesu sutikusi tokios šaltos katės, kuriai "skauda", jeigu paimi ant rankų Tiesa, vyriška mūsų šeimos dalis dar kažkiek gauna jos malonės Aš Tikai reikalinga tik maistui įdėti, dukra...nežinau kam
Patys išėjo mokytis, o man liepė lego sudėlioti... Nu tingiu....
Labukas,
Zundyte, smagu, kad jau lipate.... silpnumas praeis, mama jau praktiškai sugrįžo į normą, o sublogavo 12.25, ačiū D persirgo tikrai galima sakyti lengvai...kas ką užkrėtėm neaišku Tomas ir mmama vaikšęiojo procedūrom į polikliniką, 12.23 atsivežėm mamą , 12.24 T pakylo mnaktį tempą (vienkartinė, nematavom, bet krėtė šaltis, sugirdžiau ibuprofeną) ) ...12.25 mama pradėjo kosėti, 26 temperatūra 39, ir tik vienai dienai, kosulys gal 2 d. 37 kokias 5 dienas...o tada silpniumas o dar vėliau dingęs skonis ir kvapai, T tik kvapai, O aš nežinau beveik 2 svaites baisiam strese dėl mamos, darbe viena su 3 tel, neskaitant mano asmeninių 2-jų (vienas katinų) visiems reikia deguonies koncentratorių (mes juos nuomojam), taip ir nežinau ar aš ką jutau, apart baisinio nerimo, širdies permušimų, nemigos, nevalgymo ir baisinio streso......Taigi prisiduodu, penktadienį pasidarėm antikunius - mama-35,5, Tomas- 7,88...o aš be simptomų 11, 5 Taigi nesiskiepysim
Gyvenimas grįžta į vėžias , kilogramai taip pat
Nežinau į skiepus žiūriu atsargiai... o bet tačiau....liga tikrai labai bjaurio, pasekmės juntamos ilgai
Bet tas visiškas suvaržymas, smulkiems verslininkams tai iš vis mirtis...o visa tai atsilieps ir tikrai skaudžiai.... pirmą karantiną labai buvo baisu, o dabar.... vienu žodžiu, nesirkite
Toma
Tika ir yra šiaurinių spalvų , alia Sibiro katė, va ir elgesys:) o šiaip labai katiniška
Lapyna, o kie Jūs dar toj Ukrainoje gyvensite....net skaityti šalta apie gyvenimo sąlygas
O man žiema šiemet labai patinka, tik va gaila, kad subarikas numirė....tenka gerai šiupeliu pasidarbuoti, kad "uoga" išvažiuotų
DIINKUT, VADINASI SIRGOTE VISI, DABAR KOKIUS 3-4 MĖN RAMU, tikrai nesusirgsite, bet manau vasarč reiktų vistik pasiskiepyti ,bent jau mamai, nes jai pagal amžių prilklauso, bus tikrai ramiau, nes panašu ,kad mes čia sezoninį turim susirgimą, niekur jis nedings.Aš irgi darysiuos antikūnus, jei susidarė,vadinasi man antrą skiepą irgi vėliau tik duos....Tetulei irgi padarysiu ir pagal rezultatus skiepinsiu ,būtinai
Renatelex, būtinai perduosiu linkėjimus Daktarei, ji jus dažnai prisimena, malonūs pacientai buvote....parašyk į PM ,kaip sekasi Patricijai...
Dinkute, tavo mamai ir T.sveikatos
Visoms kas pačios sergate,ar artimuosius slaugote stiprybės ir sveikatos
Vinculis
Tika - sniego karalienė
Zunda meili pagal reikalą.Jinai irgi bliauna imama ant rankų,kartais galvoju,kad jai ką skauda.Kartais jos nesuprantu,tiesiu ranką paglostyti,tiesia galvą,murkia,o paskui tik staigiai krimst į ranką,nesmarkia.Ko norėti,ne namuose augintas padaras.
Gražus tas padaras tavo
Tika gimė ir auginta namuose, bet ten buvo mažas vaikas...kuris, kaip suprantu, nesicackindavo su kačiukais..tampydavo, bildėdavo ir pan. Nes parsivežus Tiką, pastoviai bandydavo slėptis į spintą, jeigu kas garsiau ką padaužydavo ar šiaip išsigąsdavo. Dabar taip nebedaro, bet matyt, tas vaikas bele kaip ją tampydavo, užtat ant rankų iki šiol nenori. Tačiau vyras prisipratino nuo mažumės ją vakarais panešioti, nors ir miaukdavo, nepaleisdavo Tai dabar kai paima vakarais panešioti, ji nesipriešina, o visai patogiai leidžiasi nešiojama. Bet tik jis ir gali nešioti
Čia nešiojimo pradžia Dabar jau ant abiejų rankų guli
Turi grožio sektorių atlaisvinti,laukiam,laukiam.Eina šnekos,kad mums reikės testus darytis.Kur,kada,kokiu tikslu nepaaiškina niekas.Skambinau į Higienos centrą, irgi jokios apčiuopiamos info.Liepė laukti vyriausybės nutarimo.Suprantu, reikalautų skiepo.Antikūnių ieškotų.O dabar testą darytis.Gal aš tuoj pat po testo užsikrėsiu.Ai,klausimų daugiau negu atsakymų.
pas mus kažkokios skrandžių negalavimo dienos. MB apie savaite kankinasi, vakar net iš darbo namo grįžo, šiandien jau man prastai, o dar ir Bugi du kartus vėmė, tada Kugis kartą. bliamba reikai eit iš folijos kepurėles visiems daryt, matyt 5G kažkur šalia paleido..
Vincas tai kartais ikyrus nuo savo meiles, uzknisa net lenda lenda susiraito tai ant keliu tai ant krutines. Rytais ratais apie lova laksto prie vieno prie kito murkdamas. Zodziu tas pas Dievuli prie meiles kelias eiles atstovejo man atrodo biski kvailutis tai matyt nesuprato, kad vel i ta pacia eile stoja.
Sponkiau Vincas vk irgi veme. Gukejo gulejo liudnas tampe, kakla jau jauciau kad taip bus tai visa, virtuve privare. Spėjau nuo kil.dangos nukreipt virtuven.
Ateik zuvyte ir tave pabuciuosiu su ateinancia Valentinka kol dar neiskepe tavys... O tu skani labai skani.
Mano užpakalis tikrai toks storas?
Vincas išdavė Belą su žuvim
Kuo storesnis katytės užpakalis, tuo ji gražesnė
Čia Tikos pasivoliojimai su sūnum Kadangi anas vyr giminės, tai leidžiasi paimama (ir ant kelieno akivaizdus įrodymas, kaip mes visi maudomės Tikos plaukuose )