Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas mirksiukas.gif

Lapyna
, tu ten per mikroskopą fotkini? unsure.gif ax.gif O, beje, kurioje šalyje gyvenate? ax.gif

Zundyte - greito atsigavimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šponkiaus
juodulio kojų ilguuumas biggrin.gif biggrin.gif

Sidabrės
kataitės lova bigsmile.gif bigsmile.gif Tika tokioje susilietų pagal spalvas biggrin.gif

Kaip aš jau laukiu atšilimo, pavasario...šiemet žiemos ir sniego man perdaug ax.gif Nors, sako, gimę žiemą, mėgsta ją, bet aš greičiausiai ne toje šalyje gimiau biggrin.gif Nepernešu žiemos ax.gif

Ar čia staliukas per mažas, ar katė per didelė? unsure.gif ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 07 vasario 2021 - 10:28

Sveikos šaltą,sekmiaudienio rytą :4u:

Zundyte,džiaugiuosi,kad gerėja  :4u:

Kugiukio kojų ilgumas  :oh:

Katytė šiltai gultuke įsitaisiusi  :oro_buckis:

Man irgi gana žiemos,per šalta.Įtariu,kad gandras mane nešdamas šalis sumaišė.Turėjo mane kažkur pietuose numesti.Nors nemyliu žiemos,Lapynos foto su pasimėgavimu sužiūrėjau. 

Aš kaip tas begemotas,pradėjau bijoti skiepų.Į visus skiepus mano organizmas aštriai reaguoja,bandau įsivaizduoti,kaip iškirs naujoji vakcina.

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2021 02 07, 10:18)
Ar čia staliukas per mažas, ar katė per didelė?  unsure.gif  ax.gif

Akivaizdu, kad staliukas per mažas biggrin.gif

Oi kaip pritariu, nemėgstančioms žiemos unsure.gif Nors gimusi gruodžio mėnesį, bet jau nuo lapkričio man norisi užmigti iki pavasario ... smile.gif

Lisitėja, apie skiepus aš irgi turiu daug abejonių..... Nors priklausau rizikos grupei pagal amžių, tačiau visai nesinori priimti kažkokią intervenciją... blink.gif Be to, nedalyvauju aktyviai socialiniame bendravime gyvai ( aišku, nesakau, kad galima apsisaugoti, nežinai, kur gali "prisikabinti" ), o bet tačiau...Pritariu ilgalaikiam skiepam, kurie apsaugo jau nuo vaikystės, o čia, - kokia apsauga ?, keliems mėnesiams ? hmm.gif hmm.gif
Atsakyti

Akivaizdu, kad staliukas per mažas biggrin.gif

Oi kaip pritariu, nemėgstančioms žiemos unsure.gifNors gimusi gruodžio mėnesį, bet jau nuo lapkričio man norisi užmigti iki pavasario ... smile.gif

Lisitėja, apie skiepus aš irgi turiu daug abejonių..... Nors priklausau rizikos grupei pagal amžių, tačiau visai nesinori priimti kažkokią intervenciją... blink.gifBe to, nedalyvauju aktyviai socialiniame bendravime gyvai ( aišku, nesakau, kad galima apsisaugoti, nežinai, kur gali "prisikabinti" ), o bet tačiau...Pritariu ilgalaikiam skiepam, kurie apsaugo jau nuo vaikystės, o čia, - kokia apsauga ?, keliems mėnesiams ? hmm.gifhmm.gif

Nieks nežino, kuriam laikui, manoma, apie metus.

Atsakyti

Kodėl visi tiki, kad skiepai apsaugos ir nesusirgs? :hmm:​ Realiai užsikrėsi ir susirgsi, tik simpomai susirgus bus lengvesni ir lengviau persirgsi, o užkrėsti kitus galėsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 07 vasario 2021 - 19:30
Sveikos katytės ir katiniukai:)

Linkėjimai iš savaitgalinio saulėto balkono smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 vasario 2021 - 16:20

TAIP ,MANO SESĖ PO SKIEPŲ NESUSIRGO, , NORS TURĖJO TIESIOGINĮ KONTAKTĄ SU MANIMI, NET TRYS PGR TESTAI PER DVI SAVAITES BUVO NEIGIAMI,TAI VISAI REALU NESIRGTI!

Atsakyti
Mūsų šeima irgi prasirgom. Bet mums papuolė lengvesnis variantas... tik su kuriozais..
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2021 02 08, 16:19)

Linkėjimai iš savaitgalinio saulėto balkono smile.gif

Wow, kaip gražiai įdegus, nurudavus ax.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kas dėl PGR testų, tai nekelia man jie 100 proc pasitikėjimo ax.gif Giminaitė dirba karštajam taške, privalomai kas 2-3 dienas testuoja. Visada neigiami testai. Dabar pasidarė antikūnių testą - rodo, kad prasirgus biggrin.gif Kada, jeigu visi PGR testai būdavo neigiami biggrin.gif Žodžiu smile.gif
Aš ir apskritai skeptiškai nusiteikusi, kas liečia karantiną, Covid'ą ir su šituo visu reikalu susijusius dalykus ax.gif Bet čia mūsų šeimos pozicija ir niekam jos nekišam ax.gif
Atsakyti
Tai ir pas mus, vyras sekmadienį susirgo, smarkiai sukarščiavo, trečiadienį testavosi- buvo neigiamas. Sirgo tada gripu....pasibaigs nedarbingumui po dviejų savaičių darbas testavo ir gavo teigiamą smile.gif ir visus uždarė jau išsveikusius į karantiną....
Atsakyti

Zindyte, daug daug palaikymo  :4u:  smagu, kad vaduojates iš tos koronės  :4u: 

Dėl skiepų, sau nedvejociau, nors mano eilė tikriaus kitamet prieis  :D bet va dėl tėvų tai pradėjo lįst įvairios mintys, teta labai sunkiai Pfizer antrą dozę pernešė  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos, pirmiausiai Zundyt, greičiau atsigauk ir mėgaukis maistu.

Ačiū besidominčioms kaip man sekasi. Na galiu pasakyt, kad iš duobės kylu atgal į viršų, vėl pradėjau mankštintis, tai pusę prieaugio numečiau, bet liko dar tiek pat. Nerimas niekur nedingo, bet čia ir nesitikiu, kad op ir vieną diena pabusiu jo nejausdama. 

Mb vat sveikata streikuoja, dažnai silpna, pykina. Ir dabar guli lovoj su 37. Ryt pokalbis su šeimos gydytoja. Kepenų rodikliai pablogėję, tai koreguojam mitybą.

Na, o katinai tai viskas po senovei, Bugi pilvas vos vos geriau atrodo, pirkau Dinkos rekomenduotą purškalą, tai kaip ir yra jau pūkelio ant pilvo, bet tik savaitę tarpą padariau ir vėl išsilaižė. 

Atsakyti