Lapyna, tu ten per mikroskopą fotkini? O, beje, kurioje šalyje gyvenate?
Zundyte - greito atsigavimo
Šponkiaus juodulio kojų ilguuumas
Sidabrės kataitės lova Tika tokioje susilietų pagal spalvas
Kaip aš jau laukiu atšilimo, pavasario...šiemet žiemos ir sniego man perdaug Nors, sako, gimę žiemą, mėgsta ją, bet aš greičiausiai ne toje šalyje gimiau Nepernešu žiemos
Ar čia staliukas per mažas, ar katė per didelė?
Sveikos šaltą,sekmiaudienio rytą
Zundyte,džiaugiuosi,kad gerėja
Kugiukio kojų ilgumas
Katytė šiltai gultuke įsitaisiusi
Man irgi gana žiemos,per šalta.Įtariu,kad gandras mane nešdamas šalis sumaišė.Turėjo mane kažkur pietuose numesti.Nors nemyliu žiemos,Lapynos foto su pasimėgavimu sužiūrėjau.
Aš kaip tas begemotas,pradėjau bijoti skiepų.Į visus skiepus mano organizmas aštriai reaguoja,bandau įsivaizduoti,kaip iškirs naujoji vakcina.
Akivaizdu, kad staliukas per mažas
Oi kaip pritariu, nemėgstančioms žiemos Nors gimusi gruodžio mėnesį, bet jau nuo lapkričio man norisi užmigti iki pavasario ...
Lisitėja, apie skiepus aš irgi turiu daug abejonių..... Nors priklausau rizikos grupei pagal amžių, tačiau visai nesinori priimti kažkokią intervenciją... Be to, nedalyvauju aktyviai socialiniame bendravime gyvai ( aišku, nesakau, kad galima apsisaugoti, nežinai, kur gali "prisikabinti" ), o bet tačiau...Pritariu ilgalaikiam skiepam, kurie apsaugo jau nuo vaikystės, o čia, - kokia apsauga ?, keliems mėnesiams ?
Akivaizdu, kad staliukas per mažas
Oi kaip pritariu, nemėgstančioms žiemos Nors gimusi gruodžio mėnesį, bet jau nuo lapkričio man norisi užmigti iki pavasario ...
Lisitėja, apie skiepus aš irgi turiu daug abejonių..... Nors priklausau rizikos grupei pagal amžių, tačiau visai nesinori priimti kažkokią intervenciją... Be to, nedalyvauju aktyviai socialiniame bendravime gyvai ( aišku, nesakau, kad galima apsisaugoti, nežinai, kur gali "prisikabinti" ), o bet tačiau...Pritariu ilgalaikiam skiepam, kurie apsaugo jau nuo vaikystės, o čia, - kokia apsauga ?, keliems mėnesiams ?
Nieks nežino, kuriam laikui, manoma, apie metus.
Kodėl visi tiki, kad skiepai apsaugos ir nesusirgs? Realiai užsikrėsi ir susirgsi, tik simpomai susirgus bus lengvesni ir lengviau persirgsi, o užkrėsti kitus galėsi.
TAIP ,MANO SESĖ PO SKIEPŲ NESUSIRGO, , NORS TURĖJO TIESIOGINĮ KONTAKTĄ SU MANIMI, NET TRYS PGR TESTAI PER DVI SAVAITES BUVO NEIGIAMI,TAI VISAI REALU NESIRGTI!
Wow, kaip gražiai įdegus, nurudavus
Kas dėl PGR testų, tai nekelia man jie 100 proc pasitikėjimo Giminaitė dirba karštajam taške, privalomai kas 2-3 dienas testuoja. Visada neigiami testai. Dabar pasidarė antikūnių testą - rodo, kad prasirgus Kada, jeigu visi PGR testai būdavo neigiami Žodžiu
Aš ir apskritai skeptiškai nusiteikusi, kas liečia karantiną, Covid'ą ir su šituo visu reikalu susijusius dalykus Bet čia mūsų šeimos pozicija ir niekam jos nekišam
Zindyte, daug daug palaikymo smagu, kad vaduojates iš tos koronės
Dėl skiepų, sau nedvejociau, nors mano eilė tikriaus kitamet prieis bet va dėl tėvų tai pradėjo lįst įvairios mintys, teta labai sunkiai Pfizer antrą dozę pernešė
Sveikos, pirmiausiai Zundyt, greičiau atsigauk ir mėgaukis maistu.
Ačiū besidominčioms kaip man sekasi. Na galiu pasakyt, kad iš duobės kylu atgal į viršų, vėl pradėjau mankštintis, tai pusę prieaugio numečiau, bet liko dar tiek pat. Nerimas niekur nedingo, bet čia ir nesitikiu, kad op ir vieną diena pabusiu jo nejausdama.
Mb vat sveikata streikuoja, dažnai silpna, pykina. Ir dabar guli lovoj su 37. Ryt pokalbis su šeimos gydytoja. Kepenų rodikliai pablogėję, tai koreguojam mitybą.
Na, o katinai tai viskas po senovei, Bugi pilvas vos vos geriau atrodo, pirkau Dinkos rekomenduotą purškalą, tai kaip ir yra jau pūkelio ant pilvo, bet tik savaitę tarpą padariau ir vėl išsilaižė.