Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2021 02 02, 11:48)
Turiu klausimą: kur, už kiek, kiek litrų(ar kg) ir kokį kraiką perkat. Nes vis brangsta ir brangsta kraikas verysad.gif reiks į lauką varyt juos tuoj išsi..ti biggrin.gif

Aš perku "Mano katė" silikagelį (7 litrų pakuotė) iš Maximos...nežinau, ar jis skaitosi pigus ar brangus.. užsiperku dažniausiai, kai akcija būna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 02 vasario 2021 - 12:28

Aš perku patį pigiausią "Favorit",man jis patinka tuo,kad sušoka.Į sniegą madam neina :D

Atsakyti
Linkėjimai pavėluoti, Lisitėja! Žydėk ir toliau!

Aš perku irgi silikoninį kraiką. Dažniausiai Zoo Bazėj.

Nemiegojau pusę nakties, nes, spėkit kas surengė tūsą, į kurį manęs net nepakvietė. doh.gif Tai šian kaip pervažiuota.
Atsakyti

Sveikos,

Aš perku biokraiką Kėgrus, Maksimoje - 3 kg-2,69 Eur, kartais būna akcijos. Natūralus, iš šiaudų ar kažko panašaus. Primena Cat's best, pjuveninį, kurį anksčiau pirkdavau. Kėgrus yra sušokantis, gerai išsivalo ir gana ekonomiškas. Gal šiek tiek padulka, šiek tiek pasinešioja, bet yra įvairių kilimėlių. 

Atsakyti

Nu kraiko kainos tikrai kad.... 

Uk costco amerikieciu didmenos pardoj radom nerealu kraika deze 22.7kg o kaina nepilni 8svarai. O gerumo superinio susoka nesmirda. Tik va jei suslampa jis tai neatgramdysi jau labai sunkiai...

Realiai tokio gero nebuvau uztikus niekur dar

Atsakyti

Labas ,Mergaitės! Šiandien jau matau šviesą tunelio gale, 10 diena ligos,dar biuletenį pratęsė man , dar noriu namie  atsistatyti,nes jėgų tai praktiškai nulis - bet jau nėra sunkumo ant krūtinės, kosulys tik rytinis, šiandien  galva kiek lengvesnė, mažiau svaigsta,žodžiu gal paleis mane tas kovidas pagaliau , ir nepaisant to,kad ištraukiau tikriausiai laimingą bilietą,net ir tokio nenorėčiau niekam tokios ligos palinkėti...Ji žlugdo ...visomis prasmėmis....Būkit sveikos!

Dabar apie kraiką..Tikriausiai būsiu nepopuliari, nes pasirinkau jau nuo rudens  turbūt patį brangiausią kraiką TOFU, bet esu žiauriai patenkinta juo ir kol kas neketinu keisti. Kiek pirkau ,visada pirkau su akcija-du perki-trečias nemokamai , trys  dviejų kaina , dabar kažkur yra akcija perki kraikdėžę, kraikui tam nuolaida,žodžiu, ieškau akcijų.. Vienas pakis kainuoja be nuolaidos  7 eurai su centais , su nuolaida ,išeina po 5 eurus su centais .Mano žvėrinčiui   vieno pakelio pakanka savaitei, paskui būna jau per mažai ,tai supilu  dar pakelį, iki galo jis niekad neišsibaigia.Kodėl aš juo patenkinta? Todėl ,kad baigėsi smarvė namie: visą kraiką metu į tualetą ir nuleidžiu vandenį, bentonitinis būdavo metamas maišiukais į šiukšliadėžę ir ten pradėdavo smirdėt gana greitai, šiukšles turėdavau nešti vos ne kasdien. Dabar namai kvepia žaliąja arbata arba kitu kvapu, katinai labai jį mėgsta .Antras dalykas tai -kad jis absoliučiai nedulka,visiškai!! Kadangi  mano namuose tulikas koridoriuje ,arčiau virtuvės,tai virtuvėje  ištisai viskas buvo nudulkėję, nes mano namuose gyvena trys ekskavatoriai,kurie savo reikalus užstumdydavo  labai grubiai, valyti reikdavo vos ne tris kart dienoje, man tiesiog ėmė neviltis,rankos nusvirdavo...Dabar labai džiaugiuosi. Tai va tiek , brangu ,bet man priimtina.

Silikagelį esu naudojusi ,bet mums jis netiko ,nes labai greitai būdavo prisisiotas ir smirdėdavo, šudelius išrindavau ,bet kiekvienos prisisiotos granulės juk neišrinksi....

Tiesa, nuo letenėlių kraiko vistiek prisinešioja visi namai ,bet gal čia dėl to ,kad maniškiai su vilnonėm kojinėm vaikšto, tai viskas ir limpa, bet tai smulkmena,palyginus su kvapu namie 

Atsakyti

Sveikos.

Zundyt, kaip džiaugiuosi, kad jau gerėja savijauta.  :4u:  Po Tavo rekomendacijos irgi naudoju Tofu. Bet perku tą bekvapį (jis vis tiek turi kažkokį nestiprų gan malonų kvapą) original. Ir maišau su Cat's Best Okoplus. Nes pripylus tik Tofu, Ainu atsisakė į jį sysioti, kol ant viršaus nepamaišiau Cat's Best. Man irgi tas Tofu labai fainas. Gaivus, labai gerai sušoka, nešiojasi truputį mažiau nei Cat's Best. 

Mūsų klinika penktadienį gavo pirmą skiepą. Visi jaučiamės laimingi. Laukiam po trijų savaičių antros dozės. Ragai, uodegos nedygsta, 5G vis dar nepagaunu. 

Ainu ypatingai pameilėjo Rapolui. Pati lipa jam ant kelių ir visaip kaip jam padlyzinasi. Spėju, nes ans visą dieną tūno namie, katei atrodo, jog jis svarbiausias. Kai tuo tarpu mes su vyru į darbus važiuojam. 

Čija beveik nebegirdi, nors šiaip fiziškai jaučiasi visai neblogai ir yra pusėtinai aktyvi, senatvinė demensija tikrai jaučiasi. Mums, įpratusiems prie jos tobulo paklusnumo ir nuovokumo, dabar gan sunku matyti, kaip šuo akivaizdžiai kvailėja. Tik dabar supratau, kiek daug Čija žinojo iš mūsų žodžių. Kai neliko klausos (o ji to nesupranta), bandome rodyti ženklais, bet jai tikrai daug kas  patapo nebeaišku. Ir pikta, ir liūdna. Žodžiu, einant į lauką tikrai prireikia daug kantrybės senai mūsų mylimai pusdurniukei Čijai. 

Ainu pakabinamo gulto lipdukai atšoko, pasidėjo vyras laikinai prieš perlipdant:

ED3-A811-B-AAE5-4-CE9-A83-B-5-D4-F1-B68-

Pagaliau:

1-D3434-E4-A04-E-45-A3-8-DC2-FF707816-D7

Kas pas mus vakarienei?

CC2407-DA-6646-484-D-87-B1-2-F48787-FAA6

Atsakyti

Sveikos

Zundyte, labai džiugu, kad atsigauni! Kaip teta?

Aist, neščiau skiepą atgal ar bent vau vartotojų teisėm skųsčiausi, brokuotas koks tai pasitaikė  :hmm:  O gal fm bangas nors traukia? Gaila Čijos, nesmagi senatvė nei žmonėm, nei gyvūnam.

Wow, Vincuk, tu tikras Apolonas

BAD6-FF47-99-C3-472-F-8-AC8-A418-EF319-B

Atsakyti

Zundyte, kad kuo lengviau ir greičiau praeitų :4u:​ 

Poguliukas po to, kai šeimininkė lauke vėl pusvalandžiui pamiršo

20210203-123218.jpg

Atsakyti

Zundyte linkiu greiciau pasveikti :4u:

Bela vis laukiu tavys ir laukiu namus matuojuos visokius 

620c6ef63a96.jpga65921921d0e.jpg4cbe9c671de0.jpgir atrakcionu parka nupirkau 

9e4282892681.jpg396fd2d2a8fc.jpgie net maisto uzsakiau

da68ff67e4f6.jpg

Atsakyti

Oi,tas Vinculis,tikras Kazanova :wub:

Na,ką Aist, buvo laikas džiaugtis,dabar ateina laikas liūdėti.Nesmagi ta pabaiga. :(

Zunda šoną išsilaižė,plaukai ten trumpi liko.Nėra nei parazitų,nei grybo,nei kitokio brudo.Su gydytoja nutarėme,kad tai stresas.Matomai Molio liūdi. :cray: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ainu, kokia šeimininkutė biggrin.gif tarp puodų tik trinasi - kiekvieno vyro svajonių katytė biggrin.gif

Vinco dėžės dėžutės biggrin.gif Tika tai tik vieną dėžę turi ir tai nelabai patenkinta biggrin.gif

Kas čia per langelis unsure.gif blink.gif blink.gif Nu mažokas kažkoks....

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti