Vargšas Diinka, kiek bėdų.
Aš tai galvojau, ar Aist tas pintas daiktas bus panašus į daiktą po 2 dienų. Bet paskui prisiminiau, kad ne visi katinai žemėje yra pusnės.
Gal kuri esat pervynioję draskyklę? Gal žinot, kas tai galėtų padaryt? Nenoriu to besaikio vartojimo didinti, iš esmės turima dar būtų gan padori (o ir atitarnavo mažiau nei 1,5m), bet kačiokas jau drasko "stulpo" kartoną, nes virvės nudraskytos. O ir vis taikos į spintos kampą, dėl ko mane ištinka lengva isterija ir pašiaušus galvos kailį lekiu vaikyt.
Šiaip pas mus nieko naujo. Pusnė gyvena gerai (čia mano nuomone, su kuria ji, greičiausiai, nesutiktų). Nauja veikla tinka ir patinka tik baiminuos dėl finansų, nes jau matau, kad bus negerai. Reikės kažkaip spręsti.
Kai kažkada baigsis karantinai, ar bent atlaisvės, galvojame šiaušti vėl pabūti užsienin, tik trumpiau šįkart.
Night13, mano MB pastoviai pervynioja stulpus (maždaug kas 3 mėn.)- nusiperka virvės (senukai, depo ar kitur), nudraskytas nuima. Viršuje pritvirtina virvę su šaudykle (tokiais segtukais kaip sąsiuvinių, tik didesni) ir apvynioja nudraskytą vietą. Kiti su karštais klijais virvę klijuoja..
Sveikutės
Suskaičiau viską, ką veikėt. Visom daug palaikymo įveikiant juodus dryžius Zundyte - tikiuosi, kad aplenks tave Covidas ir pavyks prasmukti pro tą rakto skylutę
Aš kalnais darbų buvau užversta ir prispausta. Per Kalėdas prastai pasijuto mano kolegė ir gavo teigiamą Covido atsakymą. Mes darbe visi su kaukėmis būnam ir stengiamės per atstumą bendrauti, daug kas nuotoliniu būdu dirba, niekas neužsikrėtėm. O kaip dažnai būna, nauji prasidedantys metai yra pokyčių metas, o šiemet jų labai daug. Buvom susidėlioję darbus, kuriuos reikia padaryti ir dviem nebuvo per mažai, o kai likau viena mūšio lauke, tai net atsikvėpti nebuvo kada. Galiausiai pati užlūžau, išgriuvau su temperatūra, jau maniau, kad šį kartą nebeišlysiu pro rakto skylutę, bet vėl vuola, pasirodė, kad aš tik paprastas, ne karūnuotas, virusas.
Grikis su Juma labai apsidžiaugė mano netikėtomis atostogomis ir dar labiau, kad lovoje gulėjau, abu buvo labai geri slaugai, iš šonų antklodę prispaudę laikė, kad šilčiau būtų. Dabar jau atsigavau ir vėl į mūšio lauką grįžtu, tik jau nebe toliu pašėlusiu tempu.
Laimingi kartu
Su šaudykle gera idėja, ačiū. Tik bijau, kad pati nesuveršiu ir nesutvirtinsiu, kad atlaikytų.
Su klijais gal negerai, juk jie kartūs ir toksiški.
Papildyta:
Mano svajonė, kad Pusnė turėtų tokį draugelį, su kuriuo sutartų kaip Grikis su Juma. Ech. Svajuko dramblionės.
Tiesa, Agentas su Juoduliu šiaip taip įsitenka vienoje patalpoje jau, bet be draugysčių. Buitinių konfliktų metu, būna ir muštynių.
Labas rytas,
Kaip smagu matyti draugelius Grikį ir Jumą
Ir kokia graži Ainu pintinė Matosi, kad jai patinka, tiesiog apkabinusi
Tika - pelytė
Belai kosminis laivas irgi tinka
Tikrai, įdomu kaip Lapynai sekasi įveikti tuos dryželius. Suaugusiems visi dryželiai ateina ir praeina, o su mažais vaikas, dar ligos, dar šaltis....
Lisitėja jau pralinksmėjusi, ir gėlininkė Zundytė padeda
Ir Night jau linksmiau rašo
Į kačiukų meilės temą , - leisiu sau prisiminti ir įkelsiu apie meilę ( iš archyvo )
Ir dar vieną - iš Anapus Ech, kaip trūksta man to Bugučio
Labas visoms!
Smagu matyt visus pasišiaušėlius ir visas poreles !
O aš turiu karūną nuo sekmadienio, šeštadienį pradėjau kosėti, sekmadienį ryte pasidariau tyrimą ir jis buvo teigiamas... Jaučiuosi kaip šlapiu maišu priplota,galva švininė,kosulys sausas, šiandien atsikėliau ,kaip sumušta,visą kūną skauda,džiaugiuosi,kad bent nekarščiuoju.... Žodžiu, turėsiu ištvert,išeities nebėra.....
Kad ją kur galas, tą Karūną
Laikykis, teks iškentėti, svarbu, kad neįsisiautėtų
Zundyte, laikykis, linkiu kad karūna labai nespaustų ir greitai atsigautum Kaip tavo teta? Nejaučia simptomų?
O mergaitės, laikykitės. Zundyte, sveikatos.
Ačiū,Mergaitės,jeigu tik tiek,tai išgyvensiu,teta kol kas nieko nejaučia ....O sesė saviizoliacijoj,jos šios dienos tyrimas neigiamas,tai norėčiau taip ir toliau...šiaip norisi tik gulėt,kojos linksta...
Ale ir gerumas, ir gražumas Ainu krepšio Pagaliau Aist rado, kas įtiko Ainu.
Mėta, bijau, kad draskyt pradėtų...
Belos ir Aist guoliai labai pataikyti pagal katės natūrą
Žiūriu į Grikį su Juma ir širdis džiaugiasi