Zundyte, daug palaikymo
Zundyte
Gielux nu tu tikra auksaranke, daryk versliuka pritariu kitoms
Zundyte,tau daug daug palaikymo
Gielux,tavo lėliai fantastiški,bandyk eiti į platesnius vandenis.
Prisiduodu - kol kas sveika...
Sveikos,
Gieliux... daryk.. .panos, dryžiukai šiuo metu nebadauja, aš ir dirbu, taip, kad labai norėčiau, kad pinigėlius pervestumėte Gielux
Labai suprantu Daredi....12.23 m,es visiškai sveiki...parsivežiau šventėms mamą, nes ji visai viena, o į miestą manęs 5d niekas neįleis kas pasirūpins...ir 24 Tomas pradėjo kosėti (šiaip žiemą jis visad kosėja , o 25 pradėjo kosėti mama...ir prasidėjo mano nervų ląstelių intensyvus žūdymas (pirmą kart gyvenime gėriau raminančius, kad nors užmigti)....šventinis laikotarpis -4 kg, krūva išmesto maisto (iki šiol nemečiau) ir nepradarytas šampanas....susirgęs šefas, tarpušventį viena darbe su 3 telefonais (šefas savo peradresavo) ...neskaitant mano...ir stogašliaužis, po darbų mama...vetai....mama...vetai, džiaugiausi, kad užteko sveikatos juos apeiti....aš kaip ir visiškai sveika (tyrimo nedarėm niekas) 02.05 visus 3 užregistravau antikūniams... mama 2 d truputi pakosėjo, 1 parą 38, paskui savaitė 37+-...deguonioes prisotinimas normalus (kelis kart kvėpavo, aparatą pristačiau) jau nuo praeito savaitgalio pradėjau normaliai "kvėpuoti"... mama atsigaudinėja, aišku silpnumas, bet jau šokdina, reiškia viskas gerai, |Tomas (niu kaip vyriškiai pasimaivė...bet šiaip savaitė lengvom peršalimo) dar kvapelis negrįžo pilnai...ir 01.20 vienai šviežiai globotinei( jau virš 10 d nevalgo pati) - maras.... taigi ilsiuosi su lašalinėm...ir maitinimu kas 2-3 val. vienu žodžiu viskas kaip visada : ) Nerašiau, nes nerašiau niekur ir nekalbėjau su niekuom, dabar grįžau į gyvenimą su savo problemėlėmės (taigi darbe....- problemos ) bet gi dirbu. Atsiprašau jei privėlaiu klaidų, tiesiodg pasiteisinau, vakar suskiepijau (antru skiepu Vatuką ir Ramzį....kuri buvę šeimininkai paleido prie mano namų (deja tuo sunkiu laikotarpiu, turiu video, policijai neparašiau...kai radau po 2 parų sušalusį, savo kieme, taip apsidžiaugiau, kad su pižama...išsitraukiau iš po mašinos rato...nes merginos aplojo...o ma nuojauta pakuždėjo)
Sveikos.
Diinka, džiaugiuosi, kad sėkmingai kapstotės iš juodo dryžio.
Lapyna, gal bent vienas sąrašo punktas išsisprendė? Linkiu sklandžiai išgliaudyti visus nesusipratimus.
Zundyt, tikiuosi, gydytoja nebuvo draugiška ir nepasidalino su Tavimi virusu. Mano mamos asistentė, su kuria kasdien dirba galvas sukišusios, prasirgo beveik asimptomiškai covidu, turi didelį antikūnų kiekį, bet kadangi abi naudojosi NUOLAT (mama darbe nieko negeria ir nevalgo, respiratoriaus nenusiima ir į wc eidama) pilnomis apsaugomis, mama neužsikrėtė ir jau gavo pirmą skiepą. Taigi, jei su savo daktare kartu kavos negėrėte ir naudojot respiratorius, labai daug šansų, jog neužsikrėtei.
Lisitėja, dienos šviesyn, viskas bus geriau.
Šponkiuko morozikas juokingas.
Tika kaip visada tobulo gražumo.
Aš kurią tai dieną lipdama laiptais iš antro aukšto į pirmą vos neužsimušiau. Skrydis virš gegutės lizdo, tsakant. Fasadu į priekį. Bet šiaip, neskaitant apdaužyto alyvinio obuolio eksterjero ir skrydžio metu pro akis pralėkusio gyvenimo, gyvenu gerai.
Pas mane namie buvusios gal atsimenate tą baisuoklę kartoninę dėžę, kurią laikėme svetainėje dėl Ainu? Po nesėkmingo bandymo ją pakeisti į Ikėjos lovelę, panašu, kad pavyko rasti dėžei alternatyvą. Štai:
Kol kas sveika,eisiu jau liuliuko,tikiuosi rytas bus toks pat sveikas!
Aist,istorija tokia,kad mane daktarė dažnai veža į darbą,nes centre mokamas stovėjimas,o poliklinika aikštelės neturi,tai pirmadienį ryte dar važiavau su jais,o vakare jos vyras jau snarglį pasikabino,antradienį ryte sukarščiavo jis ir daktarės mama,antradienį vakare pasidarė testus abu,trečiadienį tik 12 val atėjo teigiami testai abiems,14 val1 jau daktarė su sūnumi darėsi testus,tuo metu dar jai ir sūnui nebuvo jokių požymių,o vakare jau karščiavo iki 39....pirmadienį ryte važiavau su jais ant galinės sėdynės,su kauke,ir dirbau su ja po 6 valandas kasdien,nuo pirmadienio iki trečiadienio,viena priešais kitą per metrą,visada buvom su kaukėm,išskyrus kai gėrėm arbatą taip pat sėdėdamos savo vietose,pas mus ne arbatos ceremonija,o greičiau užkandinė,viskas ekspromtu .Paskutines dvi dienas daktarė buvo jau su respiratoriumi,ne kauke,nes jau numanė,kad vyrui Covidas...O ketvirtadienį aš jau nėjau į darbą,nors atsakymas atėjo tik apie 14val.....žodžiu,šansų nesusirgt turiu mažai,bet gal išlysiu pro rakto skylutę.....O va daktarei prasčiau su planais,šeštadienį turėjo išvažiuot į Vokietiją,sūnui pirmadienį buvo suplanuota Drezdene akių operacija,teko viską atidėti ....žodžiu,su planais pastaruoju metu nekažką........Labanaktis......
Sveikos
Zundyte, linkiu tos adatos skylutės
Kivuka, čia pagal tavo vyrą taip atrodo olialia katytė?
Aist, puiki naujoji Ainu dėžiukė ir prie tavo židininio interjero tinkanti
Visom daug palaikymo dėl juodų dryžių aš patylėsiu - nedirbam nuo lapkričio, tie siuviniai biški smegenus atgal į vietą sukrato O dėl bizniavimo anais, kad aš tokia nebiznierė, kad net nežinoč nuo ko pradėt
Draugyste... tautų Spurga norėjo iškrapštyt Belą, bet gavo per galvą ir teko sėdėt cokoly
Sveikos,beveik pavasarišką sekmadienio rytą oras keistai kvepiantis pavasariu,ir šaukiantis į tolumas,tik velniškai slidu visur.
Baisiai gėda,kad taip suskydau,prieš Diinkos ir Gielux bėdas,man tik tylėti ir dievą mylėti. Labai fainas Ainu namelis,bet gi maniškė tokiame negulės,nėra prasmės net ieškoti.Va,nagam galąstuvas būtų puikus Vakar su draugytei tvarkiau plaukus,tai taip šauniai praleidom dieną, su pasikikenimais,pyrago valgymais,naujo garderobo aptarimais.Vnž popietė tarp mūsų mergaičių
Visai gražiai gražiai atrodytų kačių veislė su tokiomis ausytėmis
Ko čia raukaisi?Aš puokštę kuriu.Mianu užsiiminėju