Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyte, daug palaikymo  :4u: 

Atsakyti

Zundyte  :4u:

Gielux nu tu tikra auksaranke, daryk versliuka pritariu kitoms  :victory2:​ 

Atsakyti

Zundyte,tau daug daug  palaikymo :4u:

Gielux,tavo lėliai fantastiški,bandyk eiti į platesnius vandenis. :wub: 

Atsakyti

Prisiduodu - kol  kas  sveika...

Atsakyti

Sveikos,

Gieliux... daryk.. :4u: .panos, dryžiukai šiuo metu nebadauja, aš ir dirbu, taip, kad labai norėčiau, kad pinigėlius pervestumėte Gielux :4u: 

Labai suprantu Daredi....12.23 m,es visiškai sveiki...parsivežiau šventėms mamą, nes ji visai viena, o į miestą manęs 5d niekas neįleis :( kas pasirūpins...ir 24 Tomas pradėjo kosėti (šiaip žiemą jis visad kosėja , o 25 pradėjo kosėti mama...ir prasidėjo mano nervų ląstelių intensyvus žūdymas (pirmą kart gyvenime gėriau raminančius, kad nors užmigti)....šventinis laikotarpis -4 kg, krūva išmesto maisto (iki šiol nemečiau) ir nepradarytas šampanas....susirgęs šefas, tarpušventį viena darbe su 3 telefonais (šefas savo peradresavo) ...neskaitant mano...ir stogašliaužis, po darbų mama...vetai....mama...vetai, džiaugiausi, kad užteko sveikatos juos apeiti....aš kaip  ir visiškai sveika (tyrimo nedarėm niekas) 02.05 visus 3 užregistravau antikūniams... mama 2 d truputi pakosėjo, 1 parą 38, paskui savaitė 37+-...deguonioes prisotinimas normalus (kelis kart kvėpavo, aparatą pristačiau) jau nuo praeito savaitgalio pradėjau normaliai "kvėpuoti"... mama atsigaudinėja, aišku silpnumas, bet jau šokdina, reiškia viskas gerai, |Tomas (niu kaip vyriškiai pasimaivė...bet šiaip savaitė lengvom peršalimo)  dar kvapelis negrįžo pilnai...ir 01.20 vienai šviežiai globotinei( jau virš 10 d nevalgo pati) - maras.... taigi ilsiuosi su lašalinėm...ir maitinimu kas 2-3 val. vienu žodžiu viskas kaip visada : ) Nerašiau, nes nerašiau niekur ir nekalbėjau su niekuom, dabar grįžau į gyvenimą su savo problemėlėmės (taigi darbe....- problemos ) bet gi dirbu. Atsiprašau jei privėlaiu klaidų, tiesiodg pasiteisinau, vakar suskiepijau (antru skiepu Vatuką ir Ramzį....kuri buvę šeimininkai paleido prie mano namų (deja tuo sunkiu laikotarpiu, turiu video, policijai neparašiau...kai radau po 2 parų sušalusį, savo kieme, taip apsidžiaugiau, kad su pižama...išsitraukiau iš po mašinos rato...nes merginos aplojo...o ma nuojauta pakuždėjo)

Atsakyti

Sveikos. 

Diinka, džiaugiuosi, kad sėkmingai kapstotės iš juodo dryžio.

Lapyna, gal bent vienas sąrašo punktas išsisprendė? Linkiu sklandžiai išgliaudyti visus nesusipratimus. 

Zundyt, tikiuosi, gydytoja nebuvo draugiška ir nepasidalino su Tavimi virusu. Mano mamos asistentė, su kuria kasdien dirba galvas sukišusios, prasirgo beveik asimptomiškai covidu, turi didelį antikūnų kiekį, bet kadangi abi naudojosi NUOLAT (mama darbe nieko negeria ir nevalgo, respiratoriaus nenusiima ir į wc eidama) pilnomis apsaugomis, mama neužsikrėtė ir jau gavo pirmą skiepą. Taigi, jei su savo daktare kartu kavos negėrėte ir naudojot respiratorius, labai daug šansų, jog neužsikrėtei.

Lisitėja, dienos šviesyn, viskas bus geriau. 

Šponkiuko morozikas juokingas.

Tika kaip visada tobulo gražumo.

Aš kurią tai dieną lipdama laiptais iš antro aukšto į pirmą vos neužsimušiau. Skrydis virš gegutės lizdo, tsakant. Fasadu į priekį. Bet šiaip, neskaitant apdaužyto alyvinio obuolio eksterjero ir skrydžio metu pro akis pralėkusio gyvenimo, gyvenu gerai. :)

Atsakyti

Pas mane namie buvusios gal atsimenate tą baisuoklę kartoninę dėžę, kurią laikėme svetainėje dėl Ainu? Po nesėkmingo bandymo ją pakeisti į Ikėjos lovelę, panašu, kad pavyko rasti dėžei alternatyvą. Štai:

56-DD3-D23-C2-C9-4-DF9-9-E8-B-8-C1-E460-

E3932-B2-F-A95-D-4-B04-9-F0-C-A99305555-

520639-E7-56-A5-4-C37-B140-D28-C8607-C4-

Atsakyti

Kol  kas  sveika,eisiu  jau  liuliuko,tikiuosi  rytas  bus  toks  pat  sveikas!

Aist,istorija  tokia,kad mane  daktarė  dažnai  veža  į  darbą,nes  centre  mokamas  stovėjimas,o poliklinika  aikštelės  neturi,tai  pirmadienį  ryte  dar  važiavau  su  jais,o vakare  jos  vyras  jau  snarglį  pasikabino,antradienį  ryte  sukarščiavo  jis  ir  daktarės  mama,antradienį  vakare  pasidarė  testus  abu,trečiadienį  tik  12 val  atėjo  teigiami  testai  abiems,14 val1 jau  daktarė  su  sūnumi  darėsi  testus,tuo  metu  dar  jai  ir  sūnui  nebuvo  jokių  požymių,o vakare  jau  karščiavo  iki  39....pirmadienį  ryte  važiavau  su  jais  ant  galinės  sėdynės,su  kauke,ir  dirbau  su  ja  po  6 valandas  kasdien,nuo  pirmadienio  iki  trečiadienio,viena  priešais  kitą  per  metrą,visada  buvom  su  kaukėm,išskyrus  kai  gėrėm  arbatą  taip  pat  sėdėdamos  savo  vietose,pas  mus  ne  arbatos  ceremonija,o greičiau  užkandinė,viskas  ekspromtu .Paskutines  dvi  dienas  daktarė  buvo  jau  su  respiratoriumi,ne  kauke,nes  jau  numanė,kad  vyrui  Covidas...O ketvirtadienį  aš  jau  nėjau  į  darbą,nors  atsakymas  atėjo  tik  apie  14val.....žodžiu,šansų  nesusirgt  turiu mažai,bet  gal  išlysiu  pro  rakto  skylutę.....O va  daktarei  prasčiau  su  planais,šeštadienį turėjo  išvažiuot  į  Vokietiją,sūnui  pirmadienį  buvo  suplanuota  Drezdene  akių  operacija,teko  viską  atidėti ....žodžiu,su  planais  pastaruoju  metu  nekažką........Labanaktis......

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Koks fainaaaas Ainu pintas namukas bigsmile.gif bigsmile.gif Tikai toks irgi jaučiu patiktų bigsmile.gif

Tika - pelytė biggrin.gif (vyro išsidirbinėjimai su programėlėm) biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos

Zundyte, linkiu tos adatos skylutės  :4u: 

Kivuka, čia pagal tavo vyrą taip atrodo olialia katytė?  :lol: 

Aist, puiki naujoji Ainu dėžiukė ir prie tavo židininio interjero tinkanti  :bigsmile: 

Visom daug palaikymo dėl juodų dryžių  :4u:  aš patylėsiu - nedirbam nuo lapkričio, tie siuviniai biški smegenus atgal į vietą sukrato  :D O dėl bizniavimo anais, kad aš tokia nebiznierė, kad net nežinoč nuo ko pradėt  :lol: 

Atsakyti

Draugyste... tautų  :D  Spurga norėjo iškrapštyt Belą, bet gavo per galvą ir teko sėdėt cokoly

5351-CE5-B-BE71-4-A58-991-E-954665490-BF

Atsakyti

Sveikos,beveik pavasarišką sekmadienio rytą :4u: oras keistai kvepiantis pavasariu,ir šaukiantis į  tolumas,tik velniškai slidu visur.

Baisiai gėda,kad taip suskydau,prieš Diinkos ir Gielux  bėdas,man tik tylėti ir dievą mylėti. :blush-anim-cl:  Labai fainas Ainu namelis,bet gi maniškė tokiame negulės,nėra prasmės net ieškoti.Va,nagam galąstuvas būtų puikus :nail: Vakar su draugytei tvarkiau plaukus,tai taip šauniai praleidom dieną, su pasikikenimais,pyrago valgymais,naujo garderobo aptarimais.Vnž popietė tarp mūsų mergaičių  :hihihi:

Visai gražiai gražiai atrodytų kačių veislė su tokiomis ausytėmis :wub:

acb14c0332b1.jpg

Ko čia raukaisi?Aš puokštę kuriu.Mianu užsiiminėju  g0062.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 24 sausio 2021 - 09:18