Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vakarykštė saulutė

20210119-143333.jpg

Atsakyti

Dar saulutės

20210119_135110.jpg

Akytės

20210115_135236.jpg

Marozikas

20210115_095225.jpg

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kiek nuotraukų gražių prisižiūrėjau thumbup.gif Faini tie mūsų katinėliai.

Dabar kai sėdim namie, tai Mėta terorizuoja mus dėl galiašų n kartų per dieną. Stengiamės laikytis ir nepasiduoti terorui. Tuo labiau, kad vėmė ne kartą. Nesupratau, ar per daug pririjo ir išvėmė, ar kažkas negerai. Tai kol kas stebiu ir neduodu per daug.

Šį mėnesį tokie š-ini pardavimai, kad baisu. Tokių tragiškų nebuvo per visus ketverius metus. TAi atitinkamai kitą mėnesį bus toks pat š-inas atlyginimas verysad.gif

Apturėjau didelį nerimą. Labai norėjom su dukra važiuoti švęsti Kučių pas mano tėvuką ir sesers šeimą. Ai, galvojau, visi sveiki, gal nieko tokio. Tai ačiū dukrai, kad ji kategoriškai pareiškė, kad negalima važiuoti ir būkim namie. Sesuo jau per Kūčias pradėjo kosėti, per Kalėdas susirgo. Testas pasirodė teigiamas. Na, suprantama, apsikrėtė visi namiškiai. Bet baisiausia buvo, kad sesuo persirgusi onkologija, o mano tėvukui 90 metų. Didžiausioj rizikos zonoj. Visko ten pas juos buvo, bet pagaliau visi pasveiko. Jūs neįsivaizduojate, kaip palengvėjo karsta.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Daredi, Tavo artimiesiems tiesiog sėkmės istorija ( atsiprašau, kad taip sakau...) Kai paskaitinėji, tai linksmiau pasidaro: gal tas virusas ne toks mirtinas... Nes tų baimių ir taip pilna...

Katinėliai, nepramiegokit pavasario doh.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2021 01 21, 10:33)
Katinėliai, nepramiegokit pavasario  doh.gif  biggrin.gif

Koks pavasaris? blink.gif Pats viduržiemis dabar...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pritariu, tik nėr jėgų sužinot kam... :D 

AC3-FAE57-EAB5-41-BD-99-D9-445-B21-ED246

Zindyt, ar gavai? Nes išsiunčiau pirmadienį  :hmm: 

Kugis  :wub: , Hipukas rimtai nusiteikus susidoroti su dėlione  :B 

Atsakyti

Gieliux,vakar  pasiėmiau,grožių  grožiai !!!Nepyk,kad  neparašiau,galvoj  sumaištis - laukiu  nuosprendžio.....izoliacija  ar  darbas,mano  daktarė  vakar  sukarščiavo....atsakymas  vis  neatkeliauja.Aš  kaip  ir  sveika,kol  kas...Tik  gaila,kad  nespėjau  tau  siuntinuko  išsiųst,dvi  dėžes  pridėjau  visokio  gėrio,nes  vienos  didelės  neturėjau...

Vakar  pasiėmiau  prieš  darbą,tai  darbe  visos  moteros  iškrito  nuo  tavo  lėlyčių,visos  vieningai  sakė : daryk  verslą! Sugebėsi!Potencialių  pirkėjų - bent  trys!Šiandien  lįsiu  į  banką  kasko  draudimą  sumokėt,pervesiu Dryžiukams,bet  norėčiau  ir  tau  pervesti,nes  jau  tiek  darbo  ten ,kad ojojoj! Parašyk  į  až  savo  sąskaitos  nr.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 21 sausio 2021 - 11:54

Zundyt, laikykis!!! Tikėkimes, kad ne karūnuotoji daktarei :4u:  Nieko tokio, aš tik nebuvau įsitikinus ar kur nenugrybavo siuntinys, nes neatsispaudzdinau patvirtinimo  :oh: 

Atsakyti

Gieliux,manau  karūna,nes  jos  uošvienė  jau  savaitę  ligoninėj,pirmadienį  vyras  ir  jos  mama  apsikarūnavo,tai  vargu  ar  ne  karūna.....

Atsakyti
Pamiršau gi parašyt Gielux. Labai labai gražūs tavo darbeliai wub.gif Turi auksines rankas, tikrai mirksiukas.gif Tarp kitko, man taip pat tokia mintis kilo - daryk versliuką.

Zundyt, laikykis 4u.gif
Atsakyti

Mergaitės,saviizoliuojuosi...,deja....iki  vasario  2d 

Atsakyti

Laikykis, Zundyt.

Atsakyti