Vakarykštė saulutė
Dar saulutės
Akytės
Marozikas
Kiek nuotraukų gražių prisižiūrėjau Faini tie mūsų katinėliai.
Dabar kai sėdim namie, tai Mėta terorizuoja mus dėl galiašų n kartų per dieną. Stengiamės laikytis ir nepasiduoti terorui. Tuo labiau, kad vėmė ne kartą. Nesupratau, ar per daug pririjo ir išvėmė, ar kažkas negerai. Tai kol kas stebiu ir neduodu per daug.
Šį mėnesį tokie š-ini pardavimai, kad baisu. Tokių tragiškų nebuvo per visus ketverius metus. TAi atitinkamai kitą mėnesį bus toks pat š-inas atlyginimas
Apturėjau didelį nerimą. Labai norėjom su dukra važiuoti švęsti Kučių pas mano tėvuką ir sesers šeimą. Ai, galvojau, visi sveiki, gal nieko tokio. Tai ačiū dukrai, kad ji kategoriškai pareiškė, kad negalima važiuoti ir būkim namie. Sesuo jau per Kūčias pradėjo kosėti, per Kalėdas susirgo. Testas pasirodė teigiamas. Na, suprantama, apsikrėtė visi namiškiai. Bet baisiausia buvo, kad sesuo persirgusi onkologija, o mano tėvukui 90 metų. Didžiausioj rizikos zonoj. Visko ten pas juos buvo, bet pagaliau visi pasveiko. Jūs neįsivaizduojate, kaip palengvėjo
Pritariu, tik nėr jėgų sužinot kam...
Zindyt, ar gavai? Nes išsiunčiau pirmadienį
Kugis , Hipukas rimtai nusiteikus susidoroti su dėlione
Gieliux,vakar pasiėmiau,grožių grožiai !!!Nepyk,kad neparašiau,galvoj sumaištis - laukiu nuosprendžio.....izoliacija ar darbas,mano daktarė vakar sukarščiavo....atsakymas vis neatkeliauja.Aš kaip ir sveika,kol kas...Tik gaila,kad nespėjau tau siuntinuko išsiųst,dvi dėžes pridėjau visokio gėrio,nes vienos didelės neturėjau...
Vakar pasiėmiau prieš darbą,tai darbe visos moteros iškrito nuo tavo lėlyčių,visos vieningai sakė : daryk verslą! Sugebėsi!Potencialių pirkėjų - bent trys!Šiandien lįsiu į banką kasko draudimą sumokėt,pervesiu Dryžiukams,bet norėčiau ir tau pervesti,nes jau tiek darbo ten ,kad ojojoj! Parašyk į až savo sąskaitos nr.
Zundyt, laikykis!!! Tikėkimes, kad ne karūnuotoji daktarei Nieko tokio, aš tik nebuvau įsitikinus ar kur nenugrybavo siuntinys, nes neatsispaudzdinau patvirtinimo
Gieliux,manau karūna,nes jos uošvienė jau savaitę ligoninėj,pirmadienį vyras ir jos mama apsikarūnavo,tai vargu ar ne karūna.....
Zundyt, laikykis
Mergaitės,saviizoliuojuosi...,deja....iki vasario 2d
Laikykis, Zundyt.