Laba, pamiršusįprašvistrytą
Vincuk, tu kaip arabų šeichas
Aš irgi turiu gentainę, gaila ji ne ant tvoros...
Pažiūrėjau į Zundos ir Tikos foto,ir padariau išvadą.
Kai dievulis ūgį( dydį) dalino,jos abi prie pūkų eilėje stovėjo.
Paskaičiau Aist reportažą,ir taip pyrago užsinorėjau.... Kaip gražiai Kugiukas su paltuku atrodo
Belut, šnd pas mus bando saulytė šviesti,atbėk į svečius.
Vinco toks pat kaip Tikos. Sukuotos megsta ale vistiek pukai skraido
Ypac matosi kai saule apsviecia juodas dujine ir skalbenka tai visos pukuotos valyk nevales kita dien vel pukuota
Kadangi dalyvauju kursuose online tai vienas mano namu daevu aktorius Vincas. Kontraktas su juo kainavo isverstu kavos puodu....
Gieliux,jos nuostabios! O mes šiltai miegam! Keturkampis katinas! Netikit! Ogi, va!
P_20210117_134230.jpg 117,11KB 0 Parsiųsta kartų
P_20201226_121012.jpg 165,05KB 0 Parsiųsta kartų
Ar nesušalote?Visai nebuvo derėta tokie šalčiai.Visi tupime namuose,šunis tik į kiemą išmetu, Zunda tik ant laiptų buvo išbėgusi,ir vėl parlėkė atgal.Šunims kojukes traukia,net į mišką nėra prasmės važiuoti.Man jau žiemos gana,noriu pavasario
Gielux grožybės
Vincuko gyvenimiškas trileris.
Žundytės pūkuotukai kaip jaukiai susikamuoliavę
Man tokie šalčiai buvo visai pats tas, kiek girdėjau prognozes, baigiasi -liuks, į lauką nėjom, namie saulutė švietė - super Gal kokia viena kita erkė nustips irgi nauda. Ta cepakinė pilkuma biški slėgt buvo pradėjus. Penktadadienį beja, labai gerai pasivaikšciojau, dar nebuvo taip šalta. Bet va šlapdribas visokias ir šlijundras paneša bus nesmagu.
Zundytės pūkiai
Magnuna, kur saldžioji porelė?
Sveikos. Pasigyriminis šitas bus mano postas. Atvežė Gielux man PaLaimą. Viskas. Gyvens pas mus, niekam nebus dovanojama. Na, koookio gražumo jinai yra su visom smulkmenom. Ačiūūū, Gielux, už tobulą meno kūrinį. Net mano vyrija nustebusi čiupinėjo ir gyrė.
O čia dar buvo bonusinė mini gydytoja, sauganti šeimą nuo covido.
Aist, tai tau AČIŪ! Žvilgtelėjau vidun tik grįžis namo ir norėjosi sakyt: nu kaaaaam, bet sakau: didelis AČIŪ
Ta mini tai eksperimentinis gaminys nu toks, biški kreivas, bet gal pakeliantis nuotaiką.
Beje, lizdą Bela įverino, ryt dar labiau vertinsim, nes dieną gal bus dar įdomiau