Dėl myžaliojimo pradžiai ėmiausi eksperimento: kilimėlius išskalbiau ir nupurkšiu baidyklėmis, t.y. atbaidančiais skysčiais - vienu pirktiniu, o kitu savo darbo su kalio permanganatu. Žiūrėsim...
Aha tikrai dingo po nauju metu kai i vandeni.
Stebiu is isaugtos dezutes.. Dvikoje lakste po kiema su lazda ta mano gentaini pirata nuo tvoru vaike. Nes nu pati kalta neisleidzia manes i kovos ringa, parodyčiau as kaip jam k...ti gardene ir m..ti prie duru cia. Negaliu paskui atsitraukti nuo seiminykes laukiniu tapkiu parnesa kvapu cia
Naglas kako..jas ir sisio..jas
Dėliojau 1000 dalių puzzlę. Vis pagalvos sulaukdavau
Labas vakaras, tikrai tyloka...
Nors aš tai negaliu į tuos lietuviškus puslapius lįsti, nes iš pavydo pažaliuosiu, o paskui ir supūsiu. Pas mus žvarbu, bet sniego nė gramo. Savaitgalį žada -18, tik va sniego tai nežada. Bus mano daugiamečiams augalėliams pypiec...
Tuo tarpu pristatau mūsų sutankėjusį ir suvyriškėjusį kaimyną. Gyvena jis daugiausia lauke, tai ir apsikailiniavo atitinkamai. Kai atlieka nuo stalo kokių mėsiškų likučių ar blyno kąsnelis, išnešu už durų ir sudedu į bliūdelį. Ryžasis kaimynas neišrankus, ateina inspektuot ir viską sudoroja. Na, jei tik prieš jį kėkštas nespėja iškraustyt...
20210111_230547.jpg 237,26KB 0 Parsiųsta kartų
Tikrai,nėra katinukų.Va,mano namuose kokia kepurė atsirado
Oi,Lapyn, galim tau sniego duoti.Tik pasakyk kiek tau reikia, sunkvežimio,ar vagono? Šponkiaus pagalbininkai.Gal lentą išdeginai? Parodytum
Pasižiūriu į Vincuką,ir negera pasidaro,koks jis panašus į Moliuką.
Sveikos.
Tika savo pūkuotame soste sėdi.
Šponkiuk, o detalių dėl šitų padėjėjų nepritrūko pabaigoje?
Zundos riestainis.
Katytė sau puikiai gyvena.
Vinco santabarbaros.
Lapynos svetys labai dailus.
Čija sniegu labai džiaugiasi. O Ainu - ne.
Susipykau šiandien biškį su kate. Šukuojant katė nusprendė letena man prieš nosį pamojuot. Plius šukas apkandžiot. Pirmą kartą su manimi taip karūnomis matavosi ir letena man apie snukį mojavo. Apšnypščiau, per ausį nusprigtavau ir už pakarpos švystelėjau į pusnį. Nesu tikra, ar laimėjau.
Didieji vaikai netikėtai likę papildomą savaitę Lietuvoje, galų gale galėjo džiaugtis tikra žiema. Mergaitė fotkina viską lauke ir siunčia saviškiams Kalifornijoje mūsų sniegą. Vakar pirmą kartą jį matė ir čiupinėjo varveklius. Čiuožinėjo su pašikniukais nuo kalno. Grįžę abu šlapi ir snieguoti sakė - netikėtai labai smagu buvo! Na, jei viskas pagal planą, šiąnakt turėtų jau išskristi į Amsterdamą.
Jaukios dienos!
Lisitėja, nepabaigiau, neturiu ūpo ir skriestuvo. Betkaip nenoriu, o padoriau norint, reikia skriestuvo.
Aist, padėjėjai nenužaidė nieko
Kai pradeda namuose stūgauti, išleidžiu į lauką
Kugeliukui tinka raudonas žiponėlis Aš į šitą netikėtą žiemą žiūriu kaip Ainu, o stengiuosi pažiūrėt kaip Čija Bet pastebėjau, kad vilkint marškinukais ir šortukais 10 km mišku nuskuost lengviau nei vilkint visokiom 5 kelnėm, striukėm, pirštinėm ir kaliošuotais batais Radau naujų raumenų
Zundytės mažosios rutuliukas Pusnynuos nykštukai miega
O princesės ant sofučių
Irgi neprincesiai ant paduškučių
O kai kas pasirušė žieminius tapukus
Lisiteja gera kepure ziemai isitaisei Sponkiuk Vinco irgi paletukai raudoni, bet Kugiui gerai pritinka juodam Pavydim Ainu ir Cijai ziemos... Pas mus silta ir purskia ir sik..us tvorom kaip kaskadioras vaiksto, man taip juokingai jie visi tom tvorom eina dvi kojos virsuj dvi ant lentos ir krypuoja ir begt sugeba taip Princesiu miegeliai karaliukai miega ant saves arba kaip kilimelis pelei pakylo karjeros laiptais ir tapo kilimeliu katei O pele naudojama vietoj pagalves......
Kugis raudoną liemenę gavo iš Ainu jau leidžiasi aprengiamas, nes supranta, kad eis į lauką
Bižū irgi mielai vilkosi pavalkėlius, su nekantrumo dainelėmis