Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, gaila Mauricijaus - katukas buvo pačiame jėgų žydėjime ir gražume bei minkštume... verysad.gif Bet senukų irgi gaila, nes smarkiau prilimpa per savo kiek ilgesnį gyvenimą... o jau tas karšinimas... ne kaži kiek nuo žmonių skiriasi...
Dėl myžaliojimo pradžiai ėmiausi eksperimento: kilimėlius išskalbiau ir nupurkšiu baidyklėmis, t.y. atbaidančiais skysčiais - vienu pirktiniu, o kitu savo darbo su kalio permanganatu. Žiūrėsim...
Atsakyti

Aha tikrai dingo po nauju metu kai i vandeni.

Stebiu is isaugtos dezutes.. Dvikoje lakste po kiema su lazda ta mano gentaini pirata nuo tvoru vaike. Nes nu pati kalta neisleidzia manes i kovos ringa, parodyčiau as kaip jam k...ti gardene ir m..ti prie duru cia. Negaliu paskui atsitraukti nuo seiminykes laukiniu tapkiu parnesa kvapu cia

bd5f76e23f53.jpg

Naglas kako..jas ir sisio..jas

d9003b17625c.jpg4700c040ef5b.jpg

Atsakyti

Dėliojau 1000 dalių puzzlę. Vis pagalvos sulaukdavau

20210110-181300.jpg

20210112-183726.jpg

Atsakyti

Labas vakaras, tikrai tyloka...

Nors aš tai negaliu į tuos lietuviškus puslapius lįsti, nes iš pavydo pažaliuosiu, o paskui ir supūsiu. :unsure:  Pas mus žvarbu, bet sniego nė gramo. Savaitgalį žada -18, tik va sniego tai nežada. :huh2:  Bus mano daugiamečiams augalėliams pypiec...

Tuo tarpu pristatau mūsų sutankėjusį ir suvyriškėjusį kaimyną. Gyvena jis daugiausia lauke, tai ir apsikailiniavo atitinkamai. Kai atlieka nuo stalo kokių mėsiškų likučių ar blyno kąsnelis, išnešu už durų ir sudedu į bliūdelį. Ryžasis kaimynas neišrankus, ateina inspektuot ir viską sudoroja. Na, jei tik prieš jį kėkštas nespėja iškraustyt... :rolleyes:

Priedas  20210111_230547.jpg   237,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

49ebd2dfdd0a.jpg

Tikrai,nėra katinukų.Va,mano namuose kokia kepurė atsirado :P

Oi,Lapyn, galim tau sniego duoti.Tik pasakyk kiek tau reikia, sunkvežimio,ar vagono? :PŠponkiaus pagalbininkai.Gal lentą išdeginai? Parodytum  :ax:

Pasižiūriu į Vincuką,ir negera pasidaro,koks jis panašus į Moliuką. :oh: 

Atsakyti

Sveikos. 

Tika savo pūkuotame soste sėdi.  :wub: 

Šponkiuk, o detalių dėl šitų padėjėjų nepritrūko pabaigoje? :)

Zundos riestainis. 

Katytė sau puikiai gyvena.

Vinco santabarbaros. :)

Lapynos svetys labai dailus.

Čija sniegu labai džiaugiasi. O Ainu - ne. 

543-ECE5-C-5969-41-A2-9-BB3-99522-D8-DCB

Susipykau šiandien biškį su kate. Šukuojant katė nusprendė letena man prieš nosį pamojuot. Plius šukas apkandžiot. Pirmą kartą su manimi taip karūnomis matavosi ir letena man apie snukį mojavo.  Apšnypščiau, per ausį nusprigtavau ir už pakarpos švystelėjau į pusnį. Nesu tikra, ar laimėjau.  :hmm: 

09-E6-A5-E4-29-EE-4883-B594-791-E287-A2-

151532-B3-2-FED-488-E-80-EF-11-BC1745-FD

Didieji vaikai netikėtai likę papildomą savaitę Lietuvoje, galų gale galėjo džiaugtis tikra žiema. Mergaitė fotkina viską lauke ir siunčia saviškiams Kalifornijoje mūsų sniegą. Vakar pirmą kartą jį matė ir čiupinėjo varveklius. Čiuožinėjo su pašikniukais nuo kalno. Grįžę abu šlapi ir snieguoti sakė - netikėtai labai smagu buvo! Na, jei viskas pagal planą, šiąnakt turėtų jau išskristi į Amsterdamą. 

Jaukios dienos!

6177-CE46-8-A8-B-4-CA2-A8-E6-DA2-F685617

Atsakyti

Lisitėja, nepabaigiau, neturiu ūpo ir skriestuvo. Betkaip nenoriu, o padoriau norint, reikia skriestuvo. 

Aist, padėjėjai nenužaidė nieko :) 

Kai pradeda namuose stūgauti, išleidžiu į lauką

20210112-110725.jpg

Atsakyti

Kugeliukui tinka raudonas žiponėlis  :wub:  Aš į šitą netikėtą žiemą žiūriu kaip Ainu, o stengiuosi pažiūrėt kaip Čija  :D  Bet pastebėjau, kad vilkint marškinukais ir šortukais 10 km mišku nuskuost lengviau nei vilkint visokiom 5 kelnėm, striukėm, pirštinėm ir kaliošuotais batais  :hmm:  Radau naujų raumenų  :D 

Zundytės mažosios rutuliukas  :wub:  Pusnynuos nykštukai miega 20210113-141656.jpg

O princesės ant sofučių  20210107-214544.jpg

Irgi neprincesiai ant paduškučių 20210102-223839.jpg

O kai kas pasirušė žieminius tapukus 20210107-201351.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 sausio 2021 - 18:21

Lisiteja gera kepure ziemai isitaisei  :wub: Sponkiuk Vinco irgi paletukai raudoni, bet Kugiui gerai pritinka juodam Pavydim Ainu ir Cijai ziemos... Pas mus silta ir purskia ir sik..us tvorom kaip kaskadioras vaiksto, man taip juokingai jie visi tom tvorom eina dvi kojos virsuj dvi ant lentos ir krypuoja ir begt sugeba taip 709d3e297538.jpg Princesiu miegeliai  :wub: karaliukai miega ant saves arba kaip kilimelis pelei pakylo karjeros laiptais ir tapo kilimeliu katei cfae20123d88.jpg O pele naudojama vietoj pagalves......  ba08773ed117.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 13 sausio 2021 - 18:45
4u.gif

Lisitėjos kepurė biggrin.gif rolleyes.gif

Ainu vargšytė ant sniego biggrin.gif Aš Tiką irgi balkone kartą įmečiau į sniegą, liko motera nesupratus biggrin.gif
Čijos cheminis biggrin.gif

Erendiros princesių ir neprincesių miegeliai biggrin.gif

Vincui, panašu, miegot bele kur tinka biggrin.gif

Akys plačios, ausys stačios ax.gif rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kugis raudoną liemenę gavo iš Ainu :) jau leidžiasi aprengiamas, nes supranta, kad eis į lauką

20210112-110636.jpg

Atsakyti

Bižū irgi mielai vilkosi pavalkėlius, su  nekantrumo dainelėmis  :D​ 

Atsakyti