Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, kiek tu augintinių turi? Nežinojau, kad šuo dar yra ax.gif

Turiu du šunis.Taksas mano,o didysis šuo mamos(nors teiginys ginčytinas).Visi gyvuliai sutaria gerai.Zunda paradui vadovauja,visus letenom apmojuoja.Didžiojo labai užkabinėti privengia,nebent vis uodegą pakepštena,patikrina ar gerai prikabinta. 514d4df30d19.jpg

Oi,pagaliau Pusnytė pasirodė :wub:Night,kaip tu laikaisi?

Gielux, tu auksarankė,aš nustebinta :blink:

Atsakyti

Gielux, kaip gražuuu :0 o čia kiškutė ar tik kepurytė su ausimis?  :wub: 

(beje, turiu viskozinio trikotažo atraižų, gal sudominsiu?)

Zunda su savo pavaldiniais  :wub: 

Tikutė karalaitė ir pozų meistrė :super:

Atsakyti

Gielux, kaip gražuuu :0 o čia kiškutė ar tik kepurytė su ausimis?  :wub:

(beje, turiu viskozinio trikotažo atraižų, gal sudominsiu?)

Zunda su savo pavaldiniais  :wub:

Tikutė karalaitė ir pozų meistrė :super:

Zuikė ten. Visokios atraižos gerai, aš dabar būsiu tekstilinis ubagėlis  :D Ta kiškė irgi atsirado, nes nusipirkau iš aliexpress 5*50 cm atraižėlių, galvojau kvalboniukus darysiu, ale ką ten darysi, kai viskas uždaryta ir nėr ant ko juos dėt, teko ausis organizuot  :D 

Tika ir Zunda- karalinės - caraitės, pukuota letena- geležinė valdžia  :D 

Pusniukė seniai matyta  :wub: Night, kaip tu?

Ačiū, merginos, už pagyras, kurių visai nenusipelniau. Man dar mokytis ir mokytis.

Kivuka, Spurga buvo didžioji pagalbininkė, visas medžiagas sąžiningai išgulėjo :D Belai neeeee, visai neįdomu buvo

Zundyte, tau reik dviejų būtinai vienodų? Dviejų katinų? Zuikių? Ar galima improvizuot?

Vo kaip be kiepkos

0-E70013-F-B781-4-B61-8-CA8-EDD8-B55-B05

Atsakyti

09-F785-F9-75-FE-41-CE-BF59-04098-D6-A26 :clap: Aaaa, kokia graži mano Nulėpausė PaLaima. 😊 

Mes gyvename vis dar pilname komplekte. Jaunimas turėjo išskristi užvakar į Amsterdamą per Varšuvą. Bet Nyderlandai nuo sausio 1 pakeitė tvarką - į šalį įleidžiami iš EU tik turintys šviežų covid neigiamą raštelį. LOT'as skrendančiųjų dėl pasikeitusios tvarkos neinformavo. Tai trečiadienį oro uoste atsibučiavusi su vaiku ir marčia, po darbo radau juos vėl namie. Nepavyko atsikratyti. :) Gerai, kad oro linijos nemokamai leido pasikeisti bilietus, blogai, kad covid testams atlikti šiuo metu yra eilės ir summa summarum vaikai išskrenda kitą ketvirtadienį. Žodžiu, papildoma savaitė pas mus. Na, mokslai nuotoliu, nedidelė bėda. Be  to, kalifornietė mergaitė galų gale pamatė mūsų normalią snieguotą žiemą. Mačiau, kaip pirštu atsargiai čiupinėjo lauke sniegą su nuostaba akyse. 

Įmečiau (tiesiogine prasme) Ainu šiandien į sniegą. Katė susirinko savo kailinius ir ūmiai parskuodė namo su išraiška "koks svolačius lauke padarė šitą bardaką??!!". 

89-A31736-C8-AD-49-B3-8582-F0-C60-A6-E09

Katės pakrovimas:

D88-FCF0-E-27-D7-4-D56-9-E69-8472-C10429

Šokis su nematomu draugu:

95-C45-FEA-BCBD-46-CF-9939-19-EF65-DEF81

Užuolaidų paskirtis pagal Ainu:

FAC2-E4-F8-E1-D9-4-D47-B81-F-A7-A9772758

Truputis Čijos:

Atsakyti

:rolleyes: Truputį susivėlė postas. Pirma foto turėjo būt paskutinė, bet kažkaip nesiredaguoja. 

Atsakyti
Lisitėja, Gielux, ačiū, kad teiraujatės.
Aš laikausi nelabai gerai, bet šią sav. startuoju su naujais darbais. Nebegalėjau atidėlioti.
Tai padėk man Dieve.

O šiaip nereikia varyt to Dievo į medį, kaip sakoma. Galiu bent kol kas dirbti laisvu grafiku, būti su Pusne. To ir norėjau. Žinoma, ar Pusnė nori būti su manimi, tai kitas klausimas. Bet šiaip pastebėjau, kad ji nustojo vėmalioti. Gal mažiau streso, kai tarnaitė šalia, nžn.
Teisybės dėlei reikėtų paminėti, kad šian dieną miegojau 10 valandų, bet miegojau ir naktį. Kažin, ar tai normalu.

Ainu veido išraiška ir povyza kartais primena Pusnę - tas toks naglumas ir pasibaisėjimas aplinka. biggrin.gif
O PaLaima išties WOW, nesikukulink, Gielux. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2021 01 08, 23:15)
Užuolaidų paskirtis pagal Ainu:

blink.gif hmm.gif doh.gif Man net baisu žiūrėt į tokią foto unsure.gif Pas mus Fantos palikimas - visos užuolaidos suvarytos unsure.gif Vienintelė svetainė, į kurią neleisdavom, liko "sveika".

Night - gero starto naujuose darbuose 4u.gif

Aš tai nesikabinėju prie užuolaidų, nes jos man nieko blogo nepadarė rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba ,Mergaitės!

Kokia atgaiva akims tas baltas žiemos paklotas už lango! Na, nors porą savaičių pasilaikytų toks lengvas šaltukas...

Gieliux, man patinka improvizacijos, daryk ,kaip išeina ir kas išeina , man viskas tiks , aš pasižiūrėsiu, kokių medžiagėlių turiu ir tau pafotkinsiu, galėsiu kitą savaitę atsiųst.

Atsakyti

Senoji draskyklė iš superkate.lt iškeliavo Colombai. Labai džiaugiuosi, kad katukai turės, kur gulėti.

Atsakyti

Per mažos sofos problemos. Pusę užėmęs vyras, kitą pusę katinai. Šiaip ne taip radau kur padėt dupcę ir galūnes

20210109-200208.jpg

O aš vėl jau porą savaičių kankinuosi su galvos skausmais  :ninja:​ 

Atsakyti
Sveikos!
Esu ilgametė šio forumo skaitytoja ir kažkiek dalyvautoja (kažkada mano Žiezdrulė net buvo įtraukta į kažkada čia kiek pabuvusį kačių albumą...). Kreipiuosi į kolektyvinį, mano nuomone, profesionaliausią virtualioje LT erdvėje kačių reikalų protą su tokia problema:
Mano sena (>16 metų, tikslesnis amžius nežinomas), prieš 13 metų sterelizuota, per ilgą gyvenimą neturėjusi sveikatos problemų katė, galų gale šių problemų apturėjo... ar dėl senatvės, ar dėl auglio kažkur (ant šono yra toks kietas lazdyno riešuto dydžio dalykas...) įgijo skydliaukės hyperaktyvumą... pakūdo per pusę ir t.t. ... dabar vartoja Thyrozolą... kiek pasitaisė, bet... ir toliau per daug aktyvi... o svarbiausia, atsirado problema dėl, kurios čia ir pasikreipiu – ji pradėjo žymėti verysad.gif ...prieškambaryje kilimėlius sumyžinėja... juodai... Mano versija: thyrozolas atgaivino sexualinius instinktus, o iš lauko su batais atnešami kvapų signalai ją verčia juos peržymėti... gal aš ir teisi, o gal ir ne... bet ką daryti? Turit minčių?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2021 01 09, 23:33)
Sveikos!
Mano versija: thyrozolas atgaivino sexualinius instinktus, o iš lauko su batais atnešami kvapų signalai ją verčia juos peržymėti... gal aš ir teisi, o gal ir ne... bet ką daryti? Turit minčių?

Laba diena,
Kažkaip niekas nieko nepataria, gal dėl to, kad daugumos katinėliai yra palyginti jaunuoliai smile.gif Mano Katytė beveik panašaus amžiaus ir jau kalbėjau, kad kartais parėkauja. Bet aš stebiu ir galiu įtarti kitus dalykus...
O dėl Tavo katės - kažkaip nepriskirčiau sex instinktam ir kvapų peržymėjimui. Dar paskaičiau, kad thyrozolas gali sukelti kasos uždegimą, gal vistik šie dalykai yra susiję su skausmu, su uždegimu... unsure.gif Na, čia gal Dinka ar Colomba prisijungtų, pakomentuotų iš patirties... Laikykitės 4u.gif
Atsakyti