Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su atėjusiais visas ir visus! :4u: 

Erode, jamčiau draskyklę, jei nebūtų taip toli... :unsure:  Mika visas draskykles skutais sudrožia. Nereikia jokių gultų ir pagalvėlių - kad tik būtų virviakotis, tinkamas ardymui. Du stulpelius namie turiu - abu ištisom eilėm nuplikę ir pasišiaušę, virvės likučius mazgeliais raišioju. Atlaiko max metus.

Atsakyti

Ei, kur visi pasidėjot? Kodėl nieko nematau? Ar jūs ten?

Priedas  DSC05215s.jpg   242,2KB   0 Parsiųsta kartų

Žinoma, aš čia vienintelis karalius! :didis:

Priedas  DSC05174s.jpg   296,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks stogų lūšius  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2021 01 04, 16:51)
<p><em>Ei, kur visi pasidėjot? Kodėl nieko nematau? Ar jūs ten?</em></p>

Taip, mes čia ax.gif Koks Tu gražus, Haku ax.gif Labas mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atėjau pamokyti Tiką naujų dresavimo būdų, savo tarnus galima panaudoti ir taip
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 sausio 2021 - 19:28
QUOTE(Lapyna @ 2021 01 04, 16:51)
Ei, kur visi pasidėjot? Kodėl nieko nematau? Ar jūs ten?

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Sidabrė @ 2021 01 04, 19:26)
Atėjau pamokyti Tiką naujų dresavimo būdų, savo tarnus galima panaudoti ir taip
hihihi.gif

Tu JUOKAUJI???? Gulėti ant žmogaus???? Neeeee, niekada blink.gif Tegul tenkinasi tuo, kad šalia kartais paguliu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 04 sausio 2021 - 20:11
Nesijaudink, Tikute, Tau dar viskas prieš akis, visko Tu išmoksi mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 sausio 2021 - 20:50

Spurga su Tika labai solidarizuojasi: gulėti, lipti ant žmogaus yra baisiai nehigieniška  :mmm: 

Anie gi praščiokai, niekada nesiprausia, tik  su vandeniu teliuskuojas, net normaliai atsigert nemoka, prisispila bliūdą ir į jį sulenda, nieko neužkasa, vaikšto tik dviem kojom ir dar pliki. Vobšče, žemiausioji rasė ne kitaip  :lol: 
41-AC8-A1-B-20-F8-4854-B999-61-ECC9-B68-

Sprendėm, ištrauks galvą ar teks kažkaip vaduot, bet kuo lengviausia ištraukė ir apdovanojo mus žvilgsniu: mužikai, savęs geriau žiūrėkit  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas visiems :4u:Su Naujais Metais,jei ko dar nesveikinau  :P

Haku -stogų karalius  :lol:

Sidabre,tau gal kojas skauda,kad Katytė ant kelių guli?Tika,be komentarų,pūkų  kamuolys  :wub: 

Spurgos žvilgsnis žudantis :D

Kai nebeliko Molio, Zunda lipa miegoti ant mano nugaros,ar ant pečių.Tai dbr nesuprantu,ar ji šildosi,ar ji man petį gydo,ar saugumo ieško pas didelį objektą(mane)

.Atrodo maža,tik 3,5 kg,bet spaudžia rimtai :blink:

Atsakyti

Tai ką sakytumėt, jei visi 7 kg Tašės ateitų ant Jūsų pagulėti? Nehigieniška vienareikšmiškai, bet ji apsimeta gydytoja. 

Jau tokio grožio foto dedat... Man nesusilygint :D .

Musiukė. Pradeda būt pasiutėle. Ji iš kačių, kurios lėtai adaptuojasi. Priedas  92531005_307785320200304_6237887501436977152_n.jpg   106,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 sausio 2021 - 11:03
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 01 05, 09:37)

</p><p>Sidabre,tau gal kojas skauda,kad Katytė ant kelių guli?</p>

Na, taip, Lisitėja, kartais man paskauda blauzdas, kelius, ypač kai orai keičiasi ir ateina drėgmė.
Aš sakau, kad mano Katytė moka kalbėti, visada, prieš kažką darydama išleidžia tokį garsą mmmrrr,
tarytum klausdama, ar galiu taip daryti, ar duosi valgyti ? biggrin.gif
Bet mane "gydo" nieko neklausdama blink.gif Šast ir jau guli užsikorusi ir taip prisipaudžia ir išsilydo.
Na, nenumesi gyvūnėlio... O laikyti tuos kilogramus tikrai ne visada patogu, traukiu, sukioju kojas, išsilaisvinu vieną, paskui kitą... doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Musiukė. Pradeda būt pasiutėle. Ji iš kačių, kurios lėtai adaptuojasi.

O jau tas tikras meiniškas žvilgsnis! :wub:

Apie adaptacijas - Mikai prireikė maždaug 3 metų, kad ateitų pasiglaustyti pas bent pusę šeimos narių (mažųju ir toliau bijo). Ir 5 metų, kad pradėtų gulėti man ant kelių. :D Jai tai akivaizdžiai patinka, tik va tas Mikos nepasitikėjimas niekuo ir niekada...

Atsakyti

Priedas  98007919_2653674598288894_373532910596128768_n.jpg   22,38KB   0 Parsiųsta kartų

O jau tas tikras meiniškas žvilgsnis! :wub:

Apie adaptacijas - Mikai prireikė maždaug 3 metų, kad ateitų pasiglaustyti pas bent pusę šeimos narių (mažųju ir toliau bijo). Ir 5 metų, kad pradėtų gulėti man ant kelių. :D Jai tai akivaizdžiai patinka, tik va tas Mikos nepasitikėjimas niekuo ir niekada...

Labai meiniška. Pasiutus, vagilka ir visai ne princesė.  Bet - galima imti, liesti ir jau nebėga, netgi murkia, kai glostai, ant rankų nemėgsta. Šalia prigula. Žaidimų draugė Kingui, tokia varo dramblių banda... Tik reik pasitraukt laiku, kad nenuneštų. 

Kingas ją išsimokė maisto prašyti... Jau taip miaukia, taip gailiai, kad atrodo, tikrai visas 5 valandas neėdė. 

Pridėta:

• Priedas  Musė.png   788,65KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 sausio 2021 - 21:15