Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas 4u.gif

Ar jau atsigavot po švenčių? ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš tai tiek pribaliavojau, kad net iki lovos nebenušliaužiau, po stalu priguliau rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Mergytės,visas jus apkabinu su praėjusiomis šventėmis  :4u: 

Haku, matau buvo silkės dekoratorius - meniškai iškąstas file šonas  :) 

Margoji plaukikė tikiuosi toli neplaukė ir neketina pasiplaukiojimo kartoti  :) 

Runculio ir Pedro švelnumas  :wub: 

Gražuolė pošventinė Tika nė kiek nuo švenčių nenuvargo  :D 

Viculis matosi kad smagiai šventes praleido  :D 

Nesupratau kas pirografas, pagooglinau (o jeigu kartais turiu ir nežinau kad turiu) ir supratau, kad neturiu 

Atsakyti

Pirografą po geros pusantros paros ieškojimo atradau :D  Pradėjau ilgą darbą. Kada pabaigsiu nežinau  :hmm:  20201228-172922.jpg

O marga merga šiandien vėl išsimaudė :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 28 gruodžio 2020 - 18:08

Vincuk, tavo eilės man skanios  :D 

O Vince mioooooo

Kalakucenoooo aš valgicenoooo

CFB96-F52-EA5-A-4-F24-B0-BC-0-B31-F9-C6-

Aš irgi iš tų, kas dėdės gūglo klausė, kas tas piro... :huh2:  tai supratau, kad neturiu.

Mergą gal Meilutyte vadint reik  :D 

Silkinis ir kiti dekoratoriai  :wub: 

Meilučiai, dėžučių gerbėjai ir visi  :wub: 

Atsakyti

Marga Merga su Aist dovanota žiurkike 

20201229-133113.jpg

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 12 29, 22:07)
<p>Marga Merga su Aist dovanota žiurkike 

Abi su apvalainais pilveliais wub.gif
Atsakyti

Jau kokio jaukumo tar Marga Merga  :wub:  :wub:  Tikutė darosi labai solidi :wub:  Belos ir Vinco romanas vystosi audringai, kartais tie atstumai labai pažadina kūrybiškumą :hihihi: Pas mus namuose atsirado nuostabus dalykas - kartoninė pakuotė nuo rūkyto eršketo - nėr geresnės vietos pagulėt. Net pakovot dėl jos verta  :D​ 

20201228-111509.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 gruodžio 2020 - 08:53

Sveikos iš pat ryto :4u:   Labai smagu skaityti Vinculio ir Belos istorijas, visada šypseną sukelia.

Smagu Sidabrę su Katyte vėl mūsų tarpe matyti  :wub:

Šponkiuk, tu kažką panašaus į prieverpstę konstruoji? :hmm: Tai ar ta Marga tokia maža, ar žiūūūrkė tokia didelė?

Tika be konkurencijos :wub:

Zunda gyvena gerai,letenomis laiko visus keturis namų kampus  :P

3d17b266c602.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 gruodžio 2020 - 08:57

Šponkiuk, tu kažką panašaus į prieverpstę konstruoji? :hmm: Tai ar ta Marga tokia maža, ar žiūūūrkė tokia didelė?

Ten balansine lenta ant kurios deginu verpstės ir mandalos raštų miksą, deginu neturėdama galutinio piešinio, viskas eigoje galvojama. Dar mokykloj pamenu buvo užduotis verpstę nupiešti ir man labai tai patiko :) 

Marga Merga didelė, jau virš 2kg sveria. O ta žiūrkė kaip 1,5-2 mėn. kačiuko dydžio

Atsakyti

Man Šponkiuko lenta tokia meditacinė, manau, smagu tokį darbą daryti  :rolleyes: 

Zundytė mažoji  :wub:​ 

Atsakyti

Tik šnd pašto dėžutėje radau laišką. :blink: Įsivaizduokite, tikrą laišką,kokių jau nebežinau kiek metų negaunu.Pasižiūriu,ogi pažįstamas braižas.Ačiū, Didžiajai Zundytei  :wub: Aš stebiuosi, tavimi, kaip tu,tokios beprotybės dienomis dar radai laiko ir sveikatos parašyti.Ačiū,ačiū tau už atviruką, už gražius žodžius,už nuoširdžius linkėjimus.Kad tau, ir tavo šeimynykščiams šitie linkėjimai grįžtu šimteriopai  :wub:

Ale,tai dirba mūsų paštas,garantuoju,kad laiškas kažkur blūdinėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 gruodžio 2020 - 18:12

Smagu,kad pradžiuginau ,Lisitėja! O kitos  ar  gavot? Net kurios  nepasveikinau  asmeniškai,tai  tik  todėl, kad adreso  neturėjau....Mergaitės,man atvirukų  siuntimas,tai  tam tikra  meditacija ,kai aš  juos  sumetu  į  pašto  dėžutę,man  prasideda  šventės! O šiemet  dar  pati  padariau  35 atvirukus,tai  buvo  dviguba  meditacija! Būtinai  kartosiu! Gerų  Naujų  metų  visoms!

Atsakyti