Mergytės,visas jus apkabinu su praėjusiomis šventėmis
Haku, matau buvo silkės dekoratorius - meniškai iškąstas file šonas
Margoji plaukikė tikiuosi toli neplaukė ir neketina pasiplaukiojimo kartoti
Runculio ir Pedro švelnumas
Gražuolė pošventinė Tika nė kiek nuo švenčių nenuvargo
Viculis matosi kad smagiai šventes praleido
Nesupratau kas pirografas, pagooglinau (o jeigu kartais turiu ir nežinau kad turiu) ir supratau, kad neturiu
Pirografą po geros pusantros paros ieškojimo atradau Pradėjau ilgą darbą. Kada pabaigsiu nežinau
O marga merga šiandien vėl išsimaudė
Vincuk, tavo eilės man skanios
O Vince mioooooo
Kalakucenoooo aš valgicenoooo
Aš irgi iš tų, kas dėdės gūglo klausė, kas tas piro... tai supratau, kad neturiu.
Mergą gal Meilutyte vadint reik
Silkinis ir kiti dekoratoriai
Meilučiai, dėžučių gerbėjai ir visi
Marga Merga su Aist dovanota žiurkike
Abi su apvalainais pilveliais
Jau kokio jaukumo tar Marga Merga Tikutė darosi labai solidi Belos ir Vinco romanas vystosi audringai, kartais tie atstumai labai pažadina kūrybiškumą Pas mus namuose atsirado nuostabus dalykas - kartoninė pakuotė nuo rūkyto eršketo - nėr geresnės vietos pagulėt. Net pakovot dėl jos verta
Sveikos iš pat ryto Labai smagu skaityti Vinculio ir Belos istorijas, visada šypseną sukelia.
Smagu Sidabrę su Katyte vėl mūsų tarpe matyti
Šponkiuk, tu kažką panašaus į prieverpstę konstruoji? Tai ar ta Marga tokia maža, ar žiūūūrkė tokia didelė?
Tika be konkurencijos
Zunda gyvena gerai,letenomis laiko visus keturis namų kampus
Šponkiuk, tu kažką panašaus į prieverpstę konstruoji? Tai ar ta Marga tokia maža, ar žiūūūrkė tokia didelė?
Ten balansine lenta ant kurios deginu verpstės ir mandalos raštų miksą, deginu neturėdama galutinio piešinio, viskas eigoje galvojama. Dar mokykloj pamenu buvo užduotis verpstę nupiešti ir man labai tai patiko
Marga Merga didelė, jau virš 2kg sveria. O ta žiūrkė kaip 1,5-2 mėn. kačiuko dydžio
Man Šponkiuko lenta tokia meditacinė, manau, smagu tokį darbą daryti
Zundytė mažoji
Tik šnd pašto dėžutėje radau laišką. Įsivaizduokite, tikrą laišką,kokių jau nebežinau kiek metų negaunu.Pasižiūriu,ogi pažįstamas braižas.Ačiū, Didžiajai Zundytei Aš stebiuosi, tavimi, kaip tu,tokios beprotybės dienomis dar radai laiko ir sveikatos parašyti.Ačiū,ačiū tau už atviruką, už gražius žodžius,už nuoširdžius linkėjimus.Kad tau, ir tavo šeimynykščiams šitie linkėjimai grįžtu šimteriopai
Ale,tai dirba mūsų paštas,garantuoju,kad laiškas kažkur blūdinėjo.
Smagu,kad pradžiuginau ,Lisitėja! O kitos ar gavot? Net kurios nepasveikinau asmeniškai,tai tik todėl, kad adreso neturėjau....Mergaitės,man atvirukų siuntimas,tai tam tikra meditacija ,kai aš juos sumetu į pašto dėžutę,man prasideda šventės! O šiemet dar pati padariau 35 atvirukus,tai buvo dviguba meditacija! Būtinai kartosiu! Gerų Naujų metų visoms!