Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos 4u.gif Su artėjančiomis šventėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ko čia žiūri? Kaip ne man dėžutė? blink.gif Negi nematai, kad kaip tik man? unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 23 gruodžio 2020 - 16:46

Sakot, šventėms ruošiatės? :bigsmile:  Hakūnas irgi ruošiasi: silkes dekoruoja.Priedas  20201223_200503.jpg   104,85KB   0 Parsiųsta kartų

O gera katytė silkių nevagia. Ir ji VISIŠKAI nebetelpa ant savo palangėlės!

Priedas  20201223_201813.jpg   97,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 23 gruodžio 2020 - 20:21

Bet tai Lapyn, kačiukui silkės neduodi., katytės palangę užgriozdinai, šitaip visai karmą susigadinsi  :D 

Atsakyti

20201224-201803-01.jpg

Atsakyti

Švelnumo ir draugystės!

20201223-185405.jpg

Atsakyti

Mano šiltai įsitaisiusi merga paplaukiojo po akvariumą vakar  :oh: 

Atsakyti

3eb135a2bd99.jpg

Su šventėmis visus,katukus ir ne katukus, ir jų šeimininkus.Linkime sveikatos, sveikatos ir sveikatos.Jei būsime sveiki, būsime laimingi,visko turėsime. :4u:

Šponkiuk,kačiukas į akvą įkrito? :blink: 

Atsakyti

Visoms gražių, jaukių švenčių!
Priedas  DSC05046m.jpg   789,88KB   0 Parsiųsta kartų

Man šis rytas prasidėjo labai jaukiai: Mika atėjo pas mane pamurkti ir susirangė man į glėbį. Ne pirmas kartas ant kelių, bet šįkart taip patikliai susisuko, beveik nepalikdama sau pabėgimo kelių. Kalėdinis stebukliukas :)

Atsakyti

Visas su sventemis  :4u:  :wub:

Musu Kaledukas vakar gavo isskirtinai daug demesio ir net dovanų kurias pragriauze

b89b5f9fa293.jpg

Nedave mesos per kucias, bet uztai priedziau zuvies tesloj

80a687132ac5.jpg

Gal geras buvau, kad dovanu gavau

45af76df4fc1.jpg

Atsakyti

Kūčių vakaras su margos mergos pasiplaukiojumu akvariume, Kalėdų pusdienis ieškant pirografo, nes noriu gautą balansinę lentą padaryt vienetine. Bet aišku nerandu, nors dar prieš mėnesį jį čiupinėjau ir pagalvojusi kažkur padėjau, nes maniau ten geresnė vieta jam  :oh: Dabar abydniakas, kad kol naują nusipirksiu (gausiu). O gal netyčia kuri vilnietė turi pirografą ir paskolintų? 

Atsakyti
Kalėdos? Kokios Kalėdos?...

Negalima ant lentynos? Net per Kalėdas????

Kalėdos, Kalėdos... neradau po egle jokių Kalėdų.

Atsakyti

O Bela mano Bela.

d9f6f214587e.jpg Karantinas ir korona išskyrė mus. Bet del taves rizikavau, as kalakuta vogt ejau... Kaledos visgi jau dabar ir kalakutas kaip tik man... O del tavys, o del tavys isvogsiu viska as vagis.... 4f3c4d5f6eaa.jpg Belucia kur esi? Kalakas duodasi skrandy... Nevirskina kazko man jo einu padesiu ji atgal..... Belucia lek tu pas many sita mesele laukia musu ateity.....  8a7f17689623.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 26 gruodžio 2020 - 00:34