Sakot, šventėms ruošiatės? Hakūnas irgi ruošiasi: silkes dekoruoja. 20201223_200503.jpg 104,85KB 0 Parsiųsta kartų
O gera katytė silkių nevagia. Ir ji VISIŠKAI nebetelpa ant savo palangėlės!
20201223_201813.jpg 97,82KB 0 Parsiųsta kartų
Bet tai Lapyn, kačiukui silkės neduodi., katytės palangę užgriozdinai, šitaip visai karmą susigadinsi
Švelnumo ir draugystės!
Mano šiltai įsitaisiusi merga paplaukiojo po akvariumą vakar
Su šventėmis visus,katukus ir ne katukus, ir jų šeimininkus.Linkime sveikatos, sveikatos ir sveikatos.Jei būsime sveiki, būsime laimingi,visko turėsime.
Šponkiuk,kačiukas į akvą įkrito?
Visoms gražių, jaukių švenčių!
DSC05046m.jpg 789,88KB
0 Parsiųsta kartų
Man šis rytas prasidėjo labai jaukiai: Mika atėjo pas mane pamurkti ir susirangė man į glėbį. Ne pirmas kartas ant kelių, bet šįkart taip patikliai susisuko, beveik nepalikdama sau pabėgimo kelių. Kalėdinis stebukliukas
Visas su sventemis
Musu Kaledukas vakar gavo isskirtinai daug demesio ir net dovanų kurias pragriauze
Nedave mesos per kucias, bet uztai priedziau zuvies tesloj
Gal geras buvau, kad dovanu gavau
Kūčių vakaras su margos mergos pasiplaukiojumu akvariume, Kalėdų pusdienis ieškant pirografo, nes noriu gautą balansinę lentą padaryt vienetine. Bet aišku nerandu, nors dar prieš mėnesį jį čiupinėjau ir pagalvojusi kažkur padėjau, nes maniau ten geresnė vieta jam Dabar abydniakas, kad kol naują nusipirksiu (gausiu). O gal netyčia kuri vilnietė turi pirografą ir paskolintų?
O Bela mano Bela.
Karantinas ir korona išskyrė mus. Bet del taves rizikavau, as kalakuta vogt ejau... Kaledos visgi jau dabar ir kalakutas kaip tik man... O del tavys, o del tavys isvogsiu viska as vagis.... Belucia kur esi? Kalakas duodasi skrandy... Nevirskina kazko man jo einu padesiu ji atgal..... Belucia lek tu pas many sita mesele laukia musu ateity.....